Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

RusuOana, camelia.t si DianaR, felicitari pentru dintoci!

DianaR si daryana, super pozele haioase! Nu uitati ca vom avea de completat si un album cu ciresele sub brad

Azi am avut, fireste, tot o zi de kkt. Sper ca voi nu!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cocutica

Salutare livada draga!

Nu prea avem noutati....adica avem acelasi program de student de cand ne-au aparut dintii, adica ne culcam la 1-1.30 si ne trezim la 9-9.30 , cu 1-2 treziri nocturne pentru ca ne e sete si bem ceai. Sunt la capatul puterilor...de 2 saptamani dorm 6 ore pe noapte cu treziri din 2 in 2 ore. Dar sa nu credeti ca m-am dat batuta, azi toata ziua m-am fatait prin dulap sa gasesc ceva de imbracat pentru ce diseara ma duc la intalnirea cu fostii colegi de facultate. Abia artept...sper sa nu intazie cocutelul prea mult, dar oricum sunt asteptata oricat de tarziu cu poze, pentru ca desi nu va participa fizic, se pare ca Elena va fi vedeta serii
Probabil o sa revin la noapte cand puiul meu va avea chef de joaca, sau va reusi tata-sau sa o domesticeasca si sa se culce mai devreme? Vom vedea...pana atunci

tutror cireselor!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Probabil ca ai niste emotii pentru intalnire! Si eu am avut-o anul trecut, a fost extraordinar, mai ales ca n-a fost in Bucuresti si m-am "rupt" cu totul de stresul cotidian. Parca traiam o poveste din alte vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hureeei hureeei copilul meu la 7 luni fix zice "tata" una-ntr-una (azi vine si tati acasa)
parca de vreo sapt a inceput sa scoata o mare varietate de sunete noiba, da, ai, de, di, pa sior mai fi cateva dar acum sunt prea extaziata s ma gandesc...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by cocutica
Dar sa nu credeti ca m-am dat batuta, azi toata ziua m-am fatait prin dulap sa gasesc ceva de imbracat pentru ce diseara ma duc la intalnirea cu fostii colegi de facultate. Abia artept...sper sa nu intazie cocutelul prea mult, dar oricum sunt asteptata oricat de tarziu cu poze, pentru ca desi nu va participa fizic, se pare ca Elena va fi vedeta serii
Probabil o sa revin la noapte cand puiul meu va avea chef de joaca, sau va reusi tata-sau sa o domesticeasca si sa se culce mai devreme? Vom vedea...pana atunci

tutror cireselor!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Petrecere cit mai frumoasa!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Ei fetelor, eu am pus poza haioasa, ca nu mai am rabdare pana la sfarsitul anului . Daca intre timp fac una si mai haioasa eventual o inlocuiesc daca mi se permite. Poate asa prindeti curaj! Uitati-o aici.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

superrrrrrrr poza

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

mi-am luat palarie noua, asta face bebe in timp ce-l schimb, contoleaza prin sertare.
Se poate schimba poza pe parcurs? sau daca se schimba si voturile se schimba si ele? Cam asa ar fi normal. Dar daca participi cu 2 ?
Hai frumosilor, inscieti-va la concurs ca altfel castig eu

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

...si iemediat ce termin treaba revin cu niste raspunsuri cu ce am facut la medic si ce a spus acesta despre nemancatul copiilor.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Alec plange continuu, nu mai stiu ce sa-i fac
I-am pus supozitor cu paracetamol. Sigur e de la dinti

Voi cu ce i-ati mai calmat?Supozitoare algocalmin? Comprese calde pe burta?( chestia cu compresele mi-a zis-o doc)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

mi-am luat palarie noua, asta face bebe in timp ce-l schimb, contoleaza prin sertare.
Se poate schimba poza pe parcurs? sau daca se schimba si voturile se schimba si ele? Cam asa ar fi normal. Dar daca participi cu 2 ?
Hai frumosilor, inscieti-va la concurs ca altfel castig eu

uite cum cresc

Hei, ala e chiar un pamperash?

Mergi la inceput

Da da chiar pampers este
Ma inebuneste cu toate chestiile pe care si le pune in cap. O sa mai pun o poza cu o jucarie in cap, pe care si-o pune singur...e o joaca de-a lui .

uite cum cresc

Mergi la inceput