Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

La multi ani Alex, Ingrid, Sofia! Sa fiti ... cuminti, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

de mult vreau sa zic si uit: de ce unele fete care erau odata asa active pe forum nu mai scriu nimic, nimic? de exemplu carmencita, lucia_cs, raalucutza (?), voichi, dilaural, crisbar, cristina, zax?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Intru acum pe fuga s-o intreb pe Daryana de ce ne-a furat caciula?Ca avem si noi la fel...si chioar voiam sa trimitem poza cu ea...ca ingrid e scumpa foc cu urechiushe...

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Intru acum pe fuga s-o intreb pe Daryana de ce ne-a furat caciula?Ca avem si noi la fel...si chioar voiam sa trimitem poza cu ea...ca ingrid e scumpa foc cu urechiushe...

Viviana si Ingrid

POZE
Filmuletze

Dar trimite-o pe asta e chiar super!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

DianaR, Daryana si Carmina sunt absolut superbi bebeii in poze!
Manca-i-ar mama pe ei de obrajori!

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by arleena

hureeei hureeei copilul meu la 7 luni fix zice "tata" una-ntr-una (azi vine si tati acasa)
parca de vreo sapt a inceput sa scoata o mare varietate de sunete noiba, da, ai, de, di, pa sior mai fi cateva dar acum sunt prea extaziata s ma gandesc...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Felicitari de 2 ori!! Si (felicitari)la patrat!!! Si pentru 7 luni si pt tata, desigur...

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

quote:
Originally posted by vivighe

Viviana si Ingrid

POZE
Filmuletze

Dar trimite-o pe asta e chiar super!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Chiar ca-i super!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Diana...voiam sa trimit una mai recenta.

Angelica...pe unde te-ai ascuns?...

Mei...eu mereu uit sa urez la multi ani,etc...etc...Sincer va marturisesc ca nici macar nu ma uit pe listutza de la inceput decat cand am io vo nedumerire in legtura cu un anumit bebelush...asa ca imi vine si mie sa urez in virtute inertziei...ca vad de la altcineva cine sunt sarbatoritzii.Sper sa nu se supere nimeni pe mine...chiar daca nu o spun ma bucur de fiecare bebelush care creste mare si sanatos,de progresele fiecaruia

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Oana...multzumim!

Lacri...ai incercat sa-i dai cu diverse chestiuni pe gingiutze?...precis e de la dintzi.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, i-am dat, multumesc pentru raspuns. N-am apucat sa-ti spun ca ma bucur pentru faptul ca te-ai simtit bine pe unde-ai umblat "creanga"

Pana la urma s-a calmat dupa ce i-am pus un paracetamol supozitor. Doc mi-a zis sa-i pun novocalmin, dar mi-a pierit cheful dupa ce am citit prospectul...
Acum e bine si vesel, se joaca, dar asta nu inseamna ca nu-i posibil ca maine s-o ia de la capat...
Si mie-mi place poza cu Ingrid.
Maine incerc sa-idau si eu bebelusului gutuie. Presupun ca voi ati copt-o in cuptor si ati mixat-o.
Azi puiul meu a mancat 4 lingurite piure de legume si supa-crema.Iar piureul de fructe a fost mai bun facut cu blenderul decat cu razatoarea de sticla. Deschidea singur gurita sa mai primeasca...

Tot azi,dupa episodul plangacios, am inregistrat urmatoarele progrese si actiuni haioase: am batut singurel din palme, mi-am scos caciulita care era legata sub barbie, am zis "ok" si am inceput sa arunc cu jucarii din patut, ca sa vad cum cad pe jos

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput