Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI ILINCASI ELIZA

In sfarsit am si eu putin timp sa mai citesc ce mai e nou in livada noastra. Am citit mai mult pe fuga si nu prea am retinut mare lucru ,ca sunt tare obosita ,de 3 zile David a plans in continu ,iar ieri am crezut ca ajung la capatul rabdarilor ,simteam ca numai am putere ,dar intr-un final am descoperit misterul ,i-au iesit sus doi dinti ,iar eu mama nebuna nu mi-am dat seama (oricum nu aveam cei face)dar macar stiam motivul. Acum parca s-a mai potolit .Dar ce nu inteleg eu ,iau iesitCANINII,nu trebuiau sa-i iasa incisivii?Doroti cand ai timp trece-ne te rog la 7 luni si 5 zile cu 2 dinti

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ildi, felicitari! Cred ca si noua o sa ne iasa vreo doi in fata sus, caci vad 2 umflaturi in locul incisivilor. Probabil ca vom avea un iepuras in casa pana la Craciun.
Ma duc la culcare ca sunt chiauna...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 08/12/2006 : 22:31:35
--------------------------------------------------------------------------------

Vivi, i-am dat, multumesc pentru raspuns. N-am apucat sa-ti spun ca ma bucur pentru faptul ca te-ai simtit bine pe unde-ai umblat "creanga"

Pana la urma s-a calmat dupa ce i-am pus un paracetamol supozitor. Doc mi-a zis sa-i pun novocalmin, dar mi-a pierit cheful dupa ce am citit prospectul...
Acum e bine si vesel, se joaca, dar asta nu inseamna ca nu-i posibil ca maine s-o ia de la capat...
Si mie-mi place poza cu Ingrid.
Maine incerc sa-idau si eu bebelusului gutuie. Presupun ca voi ati copt-o in cuptor si ati mixat-o.
Azi puiul meu a mancat 4 lingurite piure de legume si supa-crema.Iar piureul de fructe a fost mai bun facut cu blenderul decat cu razatoarea de sticla. Deschidea singur gurita sa mai primeasca...

Tot azi,dupa episodul plangacios, am inregistrat urmatoarele progrese si actiuni haioase: am batut singurel din palme, mi-am scos caciulita care era legata sub barbie, am zis "ok" si am inceput sa arunc cu jucarii din patut, ca sa vad cum cad pe jos

Eu gutuia am facut-o compot,dar merge si coapta dar e cam acra s-a cam strambat i-am dat-o cu orez fiert si le-am mixat , dar vazand ca se cam stramba i-am pus si putina banana sa fie putin mai dulce.Felicitari pentru progrese si David arunca jucariile si asteapta sa i le dau iar ,apoi iar o ia de la capat si tot asa ne distram .Aaa si mai nou zice si MAMA ,cand vrea sa-l iau in brate sau sa-i dau o jucarie la care nu ajunge.

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 08/12/2006 : 23:04:32
--------------------------------------------------------------------------------

Ildi, felicitari! Cred ca si noua o sa ne iasa vreo doi in fata sus, caci vad 2 umflaturi in locul incisivilor. Probabil ca vom avea un iepuras in casa pana la Craciun.
Ma duc la culcare ca sunt chiauna...

NOAPTE BUNA!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ildi, felicitari ptr dintisori! Sigur sunt caninii sau incisivii la terali?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

DianaR si io vreau sa te vad cu noua coafura
Cred ca-i bine ca tare m-am saturat si io de parul lung pe care nu-l mai pot tine desfacut din cauza Anei.

Ildi, felicitari ptr dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

mi-am luat palarie noua, asta face bebe in timp ce-l schimb, contoleaza prin sertare.
Se poate schimba poza pe parcurs? sau daca se schimba si voturile se schimba si ele? Cam asa ar fi normal. Dar daca participi cu 2 ?
Hai frumosilor, inscieti-va la concurs ca altfel castig eu

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

eu ma asteptam sa vad vreo palarie...

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

quote:

Da da chiar pampers este
Ma inebuneste cu toate chestiile pe care si le pune in cap. O sa mai pun o poza cu o jucarie in cap, pe care si-o pune singur...e o joaca de-a lui .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

si Edi isi pune tot felul de chestii pe cap...chiar si castronelul de mancare daca il lasa mami jos...

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vavitzu

quote:

Da da chiar pampers este
Ma inebuneste cu toate chestiile pe care si le pune in cap. O sa mai pun o poza cu o jucarie in cap, pe care si-o pune singur...e o joaca de-a lui .

uite cum cresc

si Edi isi pune tot felul de chestii pe cap...chiar si castronelul de mancare daca il lasa mami jos...

uff ce somn imi este dar trebuie sa merg sa spal vasele...uff pe unde o fi Zana cea Buna...daca aflati pe unde este trimiteti-o si la mine ca am ff multe de facut...de luni vreau sa fac o curatenie mai amanuntita, sa fac turtele de Craciun, sa sparg nuci ptr turte si toate astea daca imi da voie Edi, de calcat, facut mancare, curatenia zilnica nici nu mai vorbesc , ce mai la deal la vale vorba aia: "am treaba ca la Craciun"

http://www.ringo.com/photos/albums.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ok.. Vivighe, am venit cu raspunsul de la dermatolog. Cica poate fi alergie (dupa cum arata, mai putin probabil la detergenti sau haine, dar nu imposibil; mai probabil alimentara) sau poate fi o reactie la o infectie (una care sa fie asimptomatica, in rest) - cel mai frecvent, in parazitoze apar bubitze; mai apar si in infectii streptococice, in unele infectii virale. Concluzia este ca, daca chiar vrei sa stai linistita, sa mergi la un dermatolog care sa pricepe nu doar sa trateze efectul, ci sa caute si cauza. Asta, evident, daca te streseaza tare bubitzele.

Vazut pozele haioase! Minunati copii avem, mamici deciresici!

Vazut pozele de la Viena. Vrem si noi! Oare ce volum de bere era intr-o halba din aia imensa?

Ana a fost si azi maraita si fara mare pofta de mancare, dar supa-crema de dovlecel (4 rondele de morcov, vreo 5 rondele de praz si un dovlecel, fierte, pasate, "lungite" cu zeama de fierbere; la jumate din ce a iesit am adaugat jumatate de masura lapte si un praf de cereale) a refuzat-o la pranz si a hapait-o (cu pofta maaare) vreo 4 ore mai tarziu. Atat de astazi. Pupam si noapte buna!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput