Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
EllaX spune:
Aaaa, ca uitam:
La multi ani, Ingrid, Sofia (de CamiM), Alex, Eliza - pentru ziua de ieri-inca-azi, 8 decembrie!
mikiion spune:
La Multi Ani! INGRID, SOFIA ALEXANDRA, ALEXANDRU MIHAI , ELIZA
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
CamiM spune:
Salutam livada!!
Multumim frumos de urari.. am facut 7 luni.. uau nu-mi vine sa cred timpul asta parca zboara si mi-e dor deja de ce a trecut: de burtica, de primele zile cu Sofia, de primul ei zambet..totusi nu as da fiecare noua zi cu ea pe nimic

!!
Azi parca a stiut ca e ziua ei a fost foarte cuminte si a papat fara sa ma scuipe cum face de obicei cand improasca cu mancarea si i se pare super amuzant( si mie dar ma prefac ca ma supar sa n-o incurajez).
De dupa amiaza a dormit 2 ore si seara a adormit fara scandal doar am stat langa ea si am mangaiat-o pe caput.
Mai, mai ce fata are mama.. !!
Gata termin cu laudatul si revin dupa ce citesc ce s-a mai intamplat nou in livada.
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Ei fetelor, eu am pus poza haioasa, ca nu mai am rabdare pana la sfarsitul anului. Daca intre timp fac una si mai haioasa eventual o inlocuiesc daca mi se permite. Poate asa prindeti curaj! Uitati-o aici.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Absolut superba!!!

Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
mi-am luat palarie noua, asta face bebe in timp ce-l schimb, contoleaza prin sertare.
Se poate schimba poza pe parcurs? sau daca se schimba si voturile se schimba si ele? Cam asa ar fi normal. Dar daca participi cu 2?
Hai frumosilor, inscieti-va la concurs ca altfel castig eupoze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Super!! Ce ciresici inspirate!!

Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:

Marc la multi ani pentru primul semestru cum bine a zis o mamica de ciresica..!!!

Ella cum doarme
Ana in carucior.. vai m-ai topit!!!
DianaR sa iti fie de bine pentru tunsoare.. poate ne pui si noua poze.. imi dai si mie idei ca nu mai merge asa!!
Daryana ce miel dragut!!![]()
![]()
Arleena felicitari lui Alex pentru "tata"!!
Si pentru 7 luni!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
DianaR spune:
La multi ani Marc pentru 6 lunite!
Felicitari sarbatoritilor de 7 luni, Sofia, Alex, Nichita, Ingrid, Sara!
O sa pun poze cu noua coafura, numai sa-mi faca sotul odata cateva...
Oricum e asa de bine, aseara m-am spalat pe cap si mi-a luat fix 5 min sa ma usuc, parul statea chiar mai bine decat mi l-a aranjat coafeze, yupi!
Arleena, felicitari ptr tata!
Diana,
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
I-am dat mar si copt si ras proaspat si s-a strambat ingrozitor si n-a mai deschis a doua oara gura neam.
Cereale nu, mar nu, legume abia abia ce saracie va manca fata asta? Na ca m-am descarcat. Nu de alta dar vine pranzul si trebuie sa am nervi sa-i dau legumele...
Diana,
Timeea (18.05.06)
LYLY809 spune:
DianaR, da,da, pune poze cu noua coafura!
Ai rabdare cu Timeea, Alec abia ieri a primit legume cu lingurita, vreo 4, si ma straduiesc de vreo luna.
Acum ii dau gutuie coapta cu avocado, banana si mar, sa vedem ce-o iesi, bag totul la blender, nu mai pierd vremea cu razatoarea de sticla.
Revin si io mai tarziu pe aici.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
EllaX spune:
DianaR, tocmai vroiam sa te intreb daca ai incercat sa-i dai cerealele in biberon... si mi-am adus aminte ca tu alaptezi si ca, probabil, domnisorica ta nu vrea sa primeasca bibe. Mie Ana nu imi mananca cerealele si nici supa/legumele in care pun cereale, daca miros a vanilie. In schimb, a mancat orice cu cereale Humana cu mar, mai bine decat fara. Si doar un praf de cereale daca este in mancare, se pare ca e mai buna!
Cat despre marul copt, Ana nici n-a vrut sa deschida gura la el, asa i se parea de acru (dupa miros). Cand, totusi, am reusit sa ii dau o lingurita, a scuipat tot-tot si tremura, de rau ce i se parea. Dintre merele simple, nu suporta bot-de-iepure - potae nici Timeei nu-i place soiul de mar pe care i l-ai dat. Oricum, eu m-am luat dupa ce ziceau Wapi si Carmina ca fac cu mancarea, si i-am diluat si marul, si para, cu un pic de apa (vorba vine un pic, cam jumate era apa!) si au fost brusc bune, dupa ce, cu 3 minute inainte, erau cah! Acum gusta mar si fara atat de multa apa! Poate ca fetele noastre, cum sunt si mai mofturoase, nu accepta brusc gusturile/mirosurile intense. Sora-mea si acum este asa, varsa daca o mancare miroase prea tare... a mancare.
Acum... imi dau si eu cu parerea. Stiu ca tu ai experienta mai multa in mofturosi! Cumva, cumva, s-o obisnui Timeea sa pape, numai ca in ritmul ei si cu pretul pigmentului (natural) din parul mamei. Am citit aseara ca, oricum, daca bebe nu primeste primele lingurite de mancare, sa incerci dupa vreo 15 minute, ca atunci a "inregistrat" si el gustul nou si abia atunci se hotaraste daca ii place sau nu. La inceput, e rau oricum un gust nou, ca nu e "inregistrat".![]()
Bafta la legumele de la pranz!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos