Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ei fetelor, eu am pus poza haioasa, ca nu mai am rabdare pana la sfarsitul anului . Daca intre timp fac una si mai haioasa eventual o inlocuiesc daca mi se permite. Poate asa prindeti curaj! Uitati-o aici.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Mikiion merci pt raspuns. E ok mingea in engleza oricum eu cu ea o sa vb numai in romana, Si mai bine ca am luat-o de acolo chiar daca costa mai mult pt ca i trebuiesc sa se joace, pt ca nu am nici o jucarie in Romania. Oricum a platit-o socra-mea
Mie imi place sa-i iau jucarii cum vad ca-i place una i-o cumpar. E primul bebe si vreau sa o alint cat pot..
DianaR am vazut poza e super haioasa.

Ella in ce sta printesa ta acolo?? In car seat??? Sau in ce?

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Ei fetelor, eu am pus poza haioasa, ca nu mai am rabdare pana la sfarsitul anului . Daca intre timp fac una si mai haioasa eventual o inlocuiesc daca mi se permite. Poate asa prindeti curaj! Uitati-o aici.

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Doroti, eu nu ti-am raspuns pana acum la intrebarea cu fiactul marit ptr ca am sperat sa mai aduci informatii suplimentare... ficatul marit pur si simplu nu inseamna nimic, poate fi orice, inclusiv un diagnostic eronat, sunt necesare niste informatii suplimentare.
In primul rand intreaba cum a vazut dr ficatul marit, daca pur si simplu clinic sau a facut o ecografie abdominala. Daca a facut ecografie, atunci sunt importante dimensiunile exacte (ptr ca ele trebuie raportate la varsta copilului si la inaltimea lui), structura ficatului, colecistul (fierea), splina etc. Apoi ar mai trebui niste analize de sange care sa arate cum functioneaza ficatul, daca e vreun virus, cum sta cu grasimile din sange, etc.
Oricum, parerea mea e sa consulte un pediatru bun, ptr ca nici un medic serios nu iti spune ca ai ficatul marit si te lasa in ceata, fara sa investigheze mai departe. Sunt sigura ca te-am ametit cu explicatiile astea, pupici si sanatate micutului...
DianaR, super tare barzaunica schioare!! Hai ca ne-ai facut si noua pofta sa ne postam... sa cautam ceva funny prin arhiva noastra... Mie mi se pare ca avem cele mai haioase ciresele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare, salutare! In primul rand spun multumesc DianaR, Irina, Lyly, Cami,Oana.iat, mikiion, doroti, ella, arleena, diana79 pentru urarile facute la implinirea a 6 luni, sau un semestru, zic eu!
Ma bucur ca v-au placut pantofiorii ilincai, acum suntem in cautare de o pereche mai eleganta bej, ca a primit o rochita frumoasa de la nasi si trebuie sa o asortam.
Pe urma vazut si placut toate ciresicile, si cele somnoroase, si cele schioare, si cele ren, tot!
Apropo de mers in strainatate cu bb, noi intentionam sa o luam pe ilinca prin iulie la mare in Italia, de-abia astept!
Amiss, eu am tinut luminita de veghe pana cand a facut 2 luni, dupa asta am inchis-o pt ca am citit intr-o revista ca e bine sa il obisnuim cu lumina stinsa, altfel se pare ca va dormi o viata cu lampita.
Irina , eu ii dau si apa, de cateva luni.
Diana, la multi ani cu intarziere pentru nicole!
Roxaniciule, sa stii ca gicutza era pe baricade ieri, a postat de vreo 3 ori!
DianaR, vrem poze cu noua coafura!

si acum sa va zic de faptul ca am urmat sfatul primit la parintii intreba, nu i-am mai dat ilincai timp de 3 zile decat mancare la pranz, fara suc de mar, fara cereale, numai san in rest, si vreau sa va spun ca nu s-a mai trezit noaptea, coincidenta sau nu. basca ca e si racita, iii curga mucii pana la bru si mai si tuseste, febra nu are, dar i-am dat stodal si oscilo, + picaturi in nas seara si dimineata Ophtamesone n. nu stiu ce sa mai cred, nici nu pot mentine experimentul asta cu hrana putina forever, trebuie sa manance si ea mai multa mancare pe masura ce se face mai mare. dar mergem miercuri la vaccin si ma sfatuiesc si cu dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Uitati aici livada una bucata antidepresiv sub forma de miel, garantat sa va smulga un zambet cu toata vremea asta mohorata... cine mai doreste, cine mai pofteste, efect garantat si rapid!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by DianaR

e super haioasa Timeea cu ochelarii . Ii trimitem un pupic

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daryana

Uitati aici livada una bucata antidepresiv sub forma de miel, garantat sa va smulga un zambet cu toata vremea asta mohorata... cine mai doreste, cine mai pofteste, efect garantat si rapid...

Manca-l mama de mielusel, ascunde-l ca acus vine pastele!

Mergi la inceput

Cocutica, Ralucis, Daryana, Oana, Diana, multumim, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga!

Nu prea avem noutati....adica avem acelasi program de student de cand ne-au aparut dintii, adica ne culcam la 1-1.30 si ne trezim la 9-9.30 , cu 1-2 treziri nocturne pentru ca ne e sete si bem ceai. Sunt la capatul puterilor...de 2 saptamani dorm 6 ore pe noapte cu treziri din 2 in 2 ore. Dar sa nu credeti ca m-am dat batuta, azi toata ziua m-am fatait prin dulap sa gasesc ceva de imbracat pentru ce diseara ma duc la intalnirea cu fostii colegi de facultate. Abia artept...sper sa nu intazie cocutelul prea mult, dar oricum sunt asteptata oricat de tarziu cu poze, pentru ca desi nu va participa fizic, se pare ca Elena va fi vedeta serii
Probabil o sa revin la noapte cand puiul meu va avea chef de joaca, sau va reusi tata-sau sa o domesticeasca si sa se culce mai devreme? Vom vedea...pana atunci

tutror cireselor!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput