Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Gio, ma bucur sa vad ca esti bine.
Fetele, v-am pus si eu niste poze cu mine in albumul comun, dar vedeti ca am facut albumul privat asa ca trebuie sa va logati. Am specificat ca l-am facut privat ca sa nu credeti ca l-am lasat din greseala asa si sa-l dati pe public.Am pus si poze cu caruselul cu ingerasi ca stiu ca v-am promis.

33+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

GIO, eu ma plangeam sindromul de simfiza dureroasa, ma plang si acum, ca umblu toata ziua cracanata, ca pe oua. Am dureri inghinale si ale soldurilor, dau cu banul seara pe care parte sa ma culc, sambata noaptea m-am trezit de dureri si ma si imaginam dormind in fund urmatoarele doua luni! Doctorul mi-a prescris cal-c-vita, dar mare lucru nu-mi face. Analgezicele nu prea sunt permise, stau tata si sufar ca un caine. Chiar azi scriam ca in cateva saptamani ajung la carje!

Ideea este, din cate am inteles, ca prin marirea bazinului se pot desface cele doua parti ale osului pubian, isi revin ele dupa nastere, dar e infiorator de dureros. Eu am inceput sa sufar de treaba asta cam cu vreo doua luni in urma, cand aproape ca am tipat de durere, am crezut ca pierd copilul, nu am stiut ce mi se intampla. Ideea este ca cu cat umblu mai mult ma doare mai putin, cel mai rau e cand ma dau jos din masina sau ma ridic din pat. Iti tin pumnii!

cristiana 31+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Cristiana 70 - exact la 31 saptamani aveam si eu aceleasi dureri pe care le descrii, nu puteam merge de durere inghinala, spate, tragea in picior, nu ma puteam ridica fara sa mi se umple ochii de lacrimi de durere, am avut o zi chiar de criza.... ia calciu si nu te astepta la mari schimbari, insa seara de la un calciu gen BEROCCA m-a lasat durerea, cand eu deja intram in panica zicand ca sant dureri de la inceperea nasterii... Si acum ma doare - insa nu asa rau - insa stiu ca la 31 sapt e la mai multi aceisi criza de dureri!!! o sa te tina cam 3-5 zile dar nici nu trece, insa te lasa durerea mare!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Roandre, LA MULTI ANI! sa fii iubita, sa ai parte de cei mai minunati copii. Ti-am vazut pozutele, frumos ca ai reusit sa mergi la party, mai ales daca iti face placere.

Dinzo, LA MULTI ANI! nastere usoara si un bebe dulce si sanatos! Cand mai treci pe la noi?

ylilimic, numai burtica e de tine! Asa vroiam si eeeeeeeu! Si mai sunt cateva tot la categoria pana! Oricum, merci de compliment.

aelita, eu daca as manca deodata toata ciocolata pe care o am acum in casa as face diabet. Ne e lene sa mergem la cumparaturi si luam mai multe deodata.
Apropos de spitalul unde vei naste: daca cea mai simpla solutie ar fi doar sa nasti la acel spital fara sa muti si dosarul, atunci ar merita sa faci un pic pe nebuna. Ai ceva de pierdut? Bafta multa.

alinuk, simpatica mutritza! Te invidiez, in toate pozele esti de o vitalitate debordanta.

Gio, sper sa gasesti remediul pentru simfiza dureroasa. Eu din pacate nu am nici un sfat pentru tine. Daca nu, ramane speranta ca mai e putin si scapam de toate neplacerile.

Anis, ai fos la dr? Sa ne spui numaidecat cum esti, care sunt concluziile.

Adinush, nici tu nu ne-ai spus cum a fost ieri daca l-ai sunat pe dr si cun a decurs

laura ionescu, si eu am trecut prin multe astfel de despartiri, inclusiv de sora mea de care la fel am fost foarte apropiata. Am ramas aproape fara nimeni in tara asta, efectiv ne vine sa plecam si noi pentru ca ratiunea de a sta in Romania sunt rudele si prietenii, ori daca nici pe acestia nu-i mai ai... Cu timpul m-am obisnuit, dar ma mai apuca cate o melancolie uneori. Intr-adevar, numai pe sotul tau il ai acum, adica eu asa simt. Nu suplineste orice, dar alta varianta nu am. Decat telefonul si net-ul.

marinar, frumos costumasul, eu inca nu m-am hotarat sa ma apuc de asa ceva. Recent am realizat ca nu mai stiu decat modele simple, ar dura mai mult sa-mi fac schema de lucru decat lucrul in sine.

Catalina, stiu ca tii mult la bunica ta, dar acum cele mai importante persoane sunteti tu si bebelusul. Daca vrei sa te duci, du-te incet, fara nervi, ca si cum ti-ar fi dor de ea. Nu are rost sa-ti strici dispozitia pentru nimic si nimeni.
Si mie mi se intampla zilnic cate ceva neplacut sau nu reusesc sa fac tot ce-mi propun, dar simplific pe cat pot si numai bine vad cum se descurca itele parca de la sine.

aventura, bunica ta cum mai e? Dar tu, esti bine?

loremunteanu, merci de complimente! Mie imi plac slabanoagele, bine ca nu am fost chiar asa niciodata ca ma indragosteam de mine! Dar am constatat cu stupefactie ca la fata nu am fost asa bucalata nici in copilarie. De burtica nu am ce sa zic de rau, bine ca bebe e bine si voi face o grasunica. Dar tot simt ca depun grasime, acum si intre picioare de ma impiedica la mers, situatie de asemeni in premiera, ca eu sunt un pic latuta in solduri si aveam chiar o gaura printre picioare.
Bafta azi la ecografie sa va vedeti odorul! Eu nu l-am vazut niciodata calumea la fata, in primul rand ca nu am fost la 3D, am preferat cel mai reputat dr pt ecomorfo de la noi in defavoarea imaginii. insa acum pe urma nici nu am fi avut ce sa vedem, e cu capul in jos, bine bagat sa nu spun unde. Cand are chef sa-si miste capsorul ma termina, trebuie sa stau in pat!

Va las, mai am inca multe de facut la ziua de azi, sper sa-mi reuseasca. De-aia nu am eu timp sa nasc prematur si sa ma gandesc la prostii!

criss 33+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai fetele, stie cineva ceva de Adinush? Ca parca ea zicea ieri ca nu ii mai misca bebele si urma sa ia legatura cu dr ... Scuze daca gresesc persoana dar stiu ca era cineva ingrijorat .... Asteptam vesti.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, pe mine durerile astea ma tin de mai bine de o luna, asa ca m-am antrenat deja , mai ales daca intro- zi ma aplec mai mult, e jale noaptea. Sambata, de exemplu, am stat in patru labe ca sa aspir pe sub pat! La fel ca si tine, ma gandesc ca vor avea sfarsit odata cu nasterea, sa vezi ce zglobii o sa fim cu cateva kile in minus!

cristiana 31+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR NOASTRE!!!
Dragelor, va doresc Sanatate maxima, nasteri usoare, bebei sanatosi si norocosi si tot ce e mai frumos sa fie in jurul vostru!
pupici,
wannna & bebe din burtika 31 Weeks& 1 day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Am actualizat acum si semnatura, mereu uit!
Adica eu peste 2 saptamani intru in luna a 9-a?

Liuda, pe unde esti ca nu ai semnat condica? Stiu, o sa spui ca unii mai si muncesc! Munceste, mama, ca sa aiba fie-ta ce sa toace.

criss 34+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Cata da, Adinush se plangea ca nu prea mai misca bb dar nu stiu nimic.

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

criss cum doamne nu am semnat condica... ? sant prezenta la apel.... io sa lipsesc? nu!!! sant aici dar nu scriu ca ma deprimati, ca care se plange de sot, care doneaza organe ca moare la nastere, care nu mai poate de dureri... si eu si asa sant vai de mama mea ma doare tot, daca ma mai plang si eu... ap trebuie sa pregatesc funia...

aaa eri am desfacut patutul... ca sa se aeriseasca, va plangeti voi de soti... daca nu eram eu eri nu se mai facea patucul ala o suta si o mie de ani... ca nu il ducea mintea si capul cum dracu sa-l faca sa stea drept!!! o grama treaba facuseram - dupa asta eram amandoi asa de obositi, vai de mama noastra, parca am arat!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 1 zi

Mergi la inceput