Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Roandre La multi ani!!! Sa ai parte de o nastere usoara, bb sanatos, multa fericire si iubire.
Am intrat in randul lumii si ma trezesc si eu cu noaptea in cap si stau ca huhurezu cuminte in pat sa nu fac galagie sa nu o trezesc pe Alexia. Dar acum nu am mai avut stare si am venit la calculator sa vad ce mai faceti.
Cioco??? de o saptamana as manca numai ciocolata. nu stiu ce am dar eu mananc. Bb se agita si da din toate alea. Sa ada cum cand se va intoarce. Daca o sa binevoiasca sa o faca.
ylilimic ai un baiat tare frumusel.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata, asa-mi trebie daca chiulesc, am avut de citit doar vreo unsprezece pagini...

AVENTURA, imi pare reu pentru bunica ta, dar eu cred ca exista sanse de recuperare, depinde in mare parte de moralul ei. Bunica mea a patit o treaba similara cam pe la 75 de ani, a venit cu trenul sa ma viziteze, si fiindca i s-a parut ca e prea mare ingesuiala la usa dinspre peron, a luat-o pe cealalta, si a cazut saracuta. Am cautat-o de disperata prin toata gara, si-apoi m-am dus acasa, a adus-o un taximetrist, au gasit-o dupa ce au tras trenul de la peron...Dar si-a revenit pana la urma, si a mai trait multi ani dupa acest accident.

OANA, vad ca si tu te ascunzi in we, sambata am curatat si scuturat toata casa, iar acum o savina alta tura de mizerie fiindca avem de construit teracota in camera de zi, om fi noi mari domni cu centrala pe gaz, dar ne usuca iarna la buzunare. Nu-i bai, o sa fie mai romantic cu tercota!
Stii ce vreau sa te mai intreb? Ce mananci de reusesti sa tii greutatea ta relativ pe loc? Ma ucid durerile de coloana, de solduri, in cateva saptamani o sa umblu in carje in ritmul asta!

ADELA, cred ca te-ai indragostit lulea de patut, de cand il ai nu ne mai scrii nimic! Sper ca esti bine si ca nu ai probleme.

cristiana 31+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata balenute

LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi, sa fiti fericite si sa aduceti pe lume bebei sanatosi.

Sraluca eu cumparasem maruntisurile, am fost strict pt patut, dar chiar am fost dezamagita ca nu erau firme cu biberonane, suzete, cosmeticale, etc. la hainute nu ne-am uitat pt ca avem destule pt inceput.

Alinuk merci pt aprecieri. sa stii ca nu numai mie mi-au zburat ochii dupa bebici ci si lui tati. el care pana acum nu prea avea treaba cu ei, tot imi spunea ca sunt prea mici si urati, acum ii manca din priviri si a fost ff interesat de carucioare, sa fie cat mai sigure, sa asigure tot confortul...parca e alt om.

azi o sa fac pozici cu un costumas tricotat de mama. va anunt eu cand le pun.

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna dimineata burtoaselor!

Dinzo, "la multi ani!" pt ieri. Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara! Sa te bucuri de bebe, sa fie papacios si sanatos! Pe unde mai esti ca n-ai mai intrat de tare multa vreme?
Roandre si Danni, "la multi ani!" si voua. Sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare, sa va bucurati de bebicii vostri, sa fie sanatosi si papaciosi![/red]

Fetelor, care ati fost la dr. bravo pt bebei. Sunt niste grasuni...

M-am uitat si la poze, sunteti frumoase rau. Criss, ma iau de tine, in special, Esti frumoasa! Arati tare bine! Nu stiu de ce iti faci atatea griji si probleme... Pe bune.

Aventura, imi pare rau de bunicuta ta. Sper sa se faca bine.

Flavia, suntem cu gandul la tine... Sa dea Doamne Doamne sa ajungeti, toate trei, acasa, mai repede!

Eu ma duc azi la dr. Sper sa fie bine si sper sa ne arate si noua fata, puiul asta mic din burtica. Macar o data, acum spre sfarsit sa fie si el mai putin pudic... O sa va zic diseara cum a fost.

Va pupic pe burtici!

Loredana 31+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mi-a ramas setat pe rosu dar nu stiu de ce............

Loredana 31+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata fetele. Pana la urma am reusit si eu sa inchid ochii de pe la 3 pana pe la 7.
Cred ca e ceva cu bunicile anul asta. Nici bunica mea nu o duce prea bine, are dureri de cap si ameteli de vreo saptamana si mai bine si m-au luat niste nervi in dimineata asta de nu va zic. Am 3 frati, pe mama (care e fata ei) si NIMENI nu se gaseste sa mearga cu ea la dr. In anii trecuti mergeam eu dar acuma, cu burta la gura chiar speram ca altcineva (poate fata ei ????) sa mearga. Dar daca nu ii trag io de maneca sau nu fac scandal ... nu se intampla nimica. Si bunica singura nu se poate duce ca cica ii e frica sa iasa pe strada ... . O cred. Pe cuvant daca nu imi vine sa imi iau burta la spinare si sa ma duc dupa ea ... daca m-as misca mai repede ... . Imi vine sa pun mana pe tel si sa o iau pe mama la trei pazeste dar ... nu stiu, cum o fi asta sa o sun eu sa ii zic auzi, cu mama ta ai vorbit? Fratii mei oricum, sufera de o mare durere undeva, sa nu zic unde asa ca ce pretentii sa ai .... .
Offfff, nu stiu ce sa fac ... . Nu prea pot sa stau linistita acasa si sa ma fac ca nu se intampla nimica ... . Exact ce imi mai lipsea acuma ... .

Cata 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gata fete, am pus in album pozici cu noul costumas tricotat de mama pt bebelina mea. arata cam asa

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

roandre, danni LA MULTI ANI! sa aveti parte de nasteri usoare si la termen! si de bebelusi sanatosi, cuminti, mancaciosi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetelor,

Nu stiu cum sa va spun ce tristete fara margini ma copleseste si nu stiu cum sa fac sa ies din starea asta. Ieri sora mea a plecat definitiv in Canada si parca a luat si sufletul meu cu ea. Noi doua suntem foarte apropiate, vorbeam in fiecare zi la tel ne vedem destul de des (ea e mai mica cu 1 an decat mine). Fara ea nu stiu cum as fi reusit sa trec prin greutati , intotdeauna mi s-a parut mai puternica decat mine. A fost si mai harnica, a facut 2 baieti, unul are 6 luni, celalalt face 2 ani pe 19 ianuarie. Sunt ca niste ingerasi. Si deja mi-e dor de ei de mor si imi vine sa plang intruna. Speram sa nu plece totusi pana nu nasc, si sa nasc cu ea, dar nu s-a putut. Pt ei e mult mai bine ca au plecat, acolo ii asteapta oameni care ii iubesc si ii ajuta, o sa fie super ok. Stiu asta, dar nu ma pot opri sa nu ma gandesc ca nu o sa-i mai vad mult timp de acum incolo si imi pare rau de mor ca pruncii nostri nu o sa creasca impreuna (mai ales ca sunt de varste apropiate). Mi-i si imaginam pe baieteii ei cum o trag de codite pe fii-mea..
Ce sa va mai zic... Sotul meu, iubitul de el, imi zice sa nu mai fiu trista ca imi umple el viata...Numai ca imi lipsesc nespus si nu stiu ce sa mai fac.

L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Moama cum umpleti paginile..nu mai tine omul pasul cu voi.

Anis
, daca ai dureri si contractii sa fii sigura ca de la infectie. Chiar nu-ti da dr tratament pana la nastere? Ca ti se pot fisura membranele de la asta si poti naste mai devreme..hmmm. Eu am luat tratament de fiecare data cand am descoperit ceva la culturi; maine astept iar rezultatul si sper sa fi scapat de strept B pe care apropo tot de la Elias l-am cules.....No comment.

Cat despre soti, Roandre ma regasesc destul de mult in ce scrii tu. Sotzul meu e depasit f tare de tot ce s-a intamplat in ultimii ani...cu prima sarcina cand pe umerii lui au cazut o gramada de atributii..apoi cu bb 1...sarcina 2 pe care am pierdut-o..asta care a fost horror...incat e super stresat..obosit...eu f nervoasa...copilul speculeaza toata treaba si se alinta cat cuprinde...In fine, sper sa depasim situatia si sa ne revenim. Ce usor de spus...

Ana Alx, in Polizu la sarcinile cu retard de crestere se masurau saptamanal fluxurile si daca erau probleme atunci se intervenea. O tipa a facut vitamine perfuzie de la 32 la 36 s si a reusit sa ajunga si bb la 2 kg ca era f mic, alteia i-a fost facuta ceza pt ca fluxurile erau dezastru..deci astea ar conta cel mai mult; sa stii daca bb sufera sau nu si care e motivul pt care nu creste corespunzator.

Era cineva cu sindromul de simfiza dureroasa sau asa ceva. Pls, daca imi poate spune mai multe...De o sapt nu prea mai pot merge, edezastru...si am o durere permanenta inghinal si la mijloc cumva, unde e osul pubian sau ce o fi...dezastru.

Hainute nu am luat decat o pereche de raiati de o luna care-s bestiali..am scos si eu hainele de la Taisia si sper sa le spal. Tot cu Persil SEnsitive, pe cele albe la 90 gr si pe cele colorate la60. Fara balsam, nici macar sensitive. Taisia a facut o alergie de la el...

Numele l-am cam ales, asteptam sa ii vedem fatza ca avem 2 variante pt pronumele nr 2.

Va pup

31 +

Mergi la inceput