Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 30
wannajo spune:
Chiar asa...cand se considera ca esti in luna a 7-a, a 8-a, a 9-a conform numarului de saptamani implinite?
wanna & bebe
din burtika 31 w & 1 day
oana_bucur spune:
Sunt si eu pe aici...incercam de vreo ora sa citesc din urma dar ati scris destul in weekend si merge greu.
Weekendul asta nu a fost prea prolific...n-am putut sa-mi ridic coletul cu "trusoul" lui putza caci l-am pus pe numele cumnatului "care parea la indemana" dar a disparut din oras...covorul pe care voiam a-l achizitiona ptr camera copilului se vanduse asa ca am dat comanda si mai dureaza vreo sapt...bateria de am montat-o in bucatarie s-a dovedit a fi fisurata de noua desi am umblat dupa model de ne-au iesit capacele acu vreun an...dar am rezolvat-o. Oricum se pare ca am avut o stare in continuare buna caci am surprins priviri zambarete cat am fost la cumparaturi ...si mi-am dat seama ca se datorau faptului ca eu dadeam din fund pe muzica de sarbatori in timp ce ma holbam la produsele din raioane.
Deeeci...se pare ca nu a fost rau weekendul...
O sa incerc azi a citi ce am pierdut din urma...din capitolul asta...caci mai am vreo 2 capitole de acu ceva vreme cu ceva restante.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
kateryna spune:
CHiar asa, Adinush ce faci mama? Sper ca esti bine.
La multi ani, Roandre si Danni! Sa fiti fericite si sa aveti o nastere cat mai usoara!

Fetele deschid capitol nou! Va anunt ca sa nu deschidem cumva 2 capitole in acelasi timp.
33+
George Anelin
Catalina spune:
Fetelor, saptamana asta a inceput complet aiurea pt mine. Dupa ce am gasit-o pe mama si s-a dus ea la medic cu bunica (care are pb cu tensiunea, asa cum si suspectam, offf, sper sa fie ok ...), ce credeti: MI S-A STRICAT MASINA DE SPALAT!!!!!!

DURERE! Si-a gasit momentul perfect.
Doar ca in asta chiar ca imi bag picioarele. Ma ia si rasul, de vreo cateva luni ne caznim sa eradicam toate ratele pe care le avem ca sa nu mai avem cheltuieli cand o veni bebe si acuma ia sa ne vedeti cum ne aruncam la alte rate.
Dati si voi recomandari de masini, daca tot ma bag, barem sa ma tina. Asta e Ardo (e adevarat ca o am de vreo 9 ani ...).
Cata