Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna fetelor,

megbeng bravo pt cele 30 sapt! si eu sunt mai linistita ca am trecut pragul asta...
roandre maine te serbezi? faci ceva bun?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

am reusit sa citesc tot, sa va vad noile pozici-toate sunteti niste frumoase.

Flavia sper din suflet sa fie totul bine, ma rog pt tine si pt fete.

si noi ne-am distrat super la turta nepotelei mele, a aratat ca o printesica.azi am dormit mai toata ziua si acum normal ca nu mai am somn, dar imi e si cam raut.

adinush ai sunt la dr? cum esti?

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aaaaaaaaaa, am fost si eu la kidex (merci sraluca de PM) strict pt patut si am cumparat din panza de la neonato. inca nu o sa-l montam pt ca abia spatamana asta ne vine mobila din camera bebelinei, dar dupa ce termin de aranjat o sa-l montam si o sa fac si pozici cu toata camera. am vazut si carucioarele de la ei, scumpe adevarat dar dementiale. tati ar fi vrut sa luam si carucior dar nu am vrut eu. oricum am vazut mai multe modele de la mai multe firme, ne-au explicat ce si cum, si daca nu vom fi multumiti ide cel pe care-l vom primi vom sti ce sa luam.

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

MARINA ma bucur ca ti-ai gasit patut. Eu am fost dezamagita ca nu am, gasit maruntisuri: forfecute, creme, biberoane,..., etc ca voiam sa iau totul de acolo sa nu mai umblu prin alte parti.
Plus preturile la hainute care erau ca in magazine daca nu mai mari.
Una peste alta si eu mi-am rezolvat problema cu caruciorul si cosul de masina asa ca nu am fost dezamagita total. Dar ma asteptam sa fie cum au povestit fetele ca a fost la Babyexpo.

sraluca35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara,

Foarte frumos din partea voastra doamnelor ca nu ati scris prea mult, ca asa am terminat si eu de calcat lucrurile ghemotocului. Spre surprinderea mea, a durat f putin, mai mult a durat sa-i calc la 'copilul' cel mare.
Oricum, ma simt deja mai relaxata, nu ca as fi gata acum cu toate si bb e bine poftit sa apara, dar am un element de stress in minus.
In sfarsit am indraznit sa-mi fac azi o poza cu burtokul, am cedat rugamintilor unei matusi care nu a avut copii si si-ar fi dorit tare mult. Na, ca sa vezi! Daca se ruga sotul de mine nici de-a naibii nu-l lasam. stie ca-s ciudata si nu insista, ba chiar azi venise cu o solutie in caz ca nu vreau sa pozez: ii trimiteam matusii burtica altcuiva, fara sa se vada fatza si spuneam ca-i a mea!

Fetelor, nu stiu ce am de ma tenteaza asa de tare ciocolata. Toata ziua nu am mancat mare scofala si mi-am zis ca poate am depasit faza cu cioco. Drept recompensa ca am fost mai ponderata, m-am gandit sa iau un patratel doar. Atata mi-a trebuit: faceam ce faceam si iar trebuia sa merg la frigider. M-am oprit (sper) la 5 patratele, ceea ce oricum mi se pare mult.
Iata si ultimele doua poze:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928803913520904/43

V-am pupat si lasati gandurile negre! La mine singurul gand negru este vizualizarea fizicului meu imediat dupa ce nasc. Obsedata de idee, azi ii spun sotului ca am senzatia ca-mi plesneste pielea - oare ce se intampla?! De data asta insa glumeam. La care el imi raspunde ca o sa raman asa, chiar si dupa nastere si o sa am ca o a treia tzatza!!!

criss 33+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

marina,
felicitari pt achizitii!! Cum a fost la targ? Mie imi faceau ochii ca la jocuri mecanice
dupa copilutzi pe acolo, abia am reusit sa ma concentrez la cumparaturi...
acum iti vad hainutzele din link...sunt asa de dragutzeeee....de printzesica!!!

Adinush,
cum mai esti?

Criss,
aratzi bine - nu pari ca te-ai fi ingrasat!!

Aventura
ceva vesti de la bunica??

io am reusit sa-mi fac mutritza la burtik asta seara
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311177577

va pupik,

Alinuk 32 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

roandre - Sa fii o fericita! Sanatate multa si nastere usoara!

Si ca sa vedeti ca mi-am facut temele, am mai gasit in lista inca o sarbatorita danni - asadar

criss - judecand dupa felul cum arati, nu ar trebui sa te pangi de burta de la purtator! Esti frumoasa foc, abia daca se vede, si ca sa vezi ca nu mint, intra te rog, in album si vezi cum e burta mea...

alinuk - imi plac "mutritele" voastre, insa cu o remarca: ai uitat sa-i pui putza! Desi la falcutze si freza arata a baiat!

Si ca sa vedeti o burta la calculator, mai bine zis pana peste urechi pe forum : http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762314476408/photo/294928803913690158/28

...iata si facandu-i pe plac lui Matei, acum cat inca mai incap:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762314476408/photo/294928803913690144/27

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

wannajo,sunt pe-afara,..pe undeva..si sistemul e strict,mergi acolo unde trebuie,nu ai medicul tau,e cine e de garda.si oricum nu asista medicul la nastere,decat daca e chemat la complicatii .
si sunt spitale si spitale,dupa zone,in care se face sau nu epizotomia draceasca.depinde de politica spitalului.al meu "taie" .la sora-mea,de parca aia sunt mai cu mot,acelasi regim ar trebui sa fie,dar e mai bine la ea acolo.si nu stiu ce sa fac,daca sa fac manevra cu "mi-a venit sa nasc la voi aici"
ivonna,asa imi zicea si sora-mea,dar pt asta trebuie sa merg la primarie si sa dau o alta adresa.apoi sa merg in zona aia si sa cer medic,moasa,etc..sa imi mute dosarul..si eu se poate sa nasc peste vreo saptamana,doua..si chestia e ca apoi imi da pediatrul acolo ,si sa ma duc apoi cu copilul la orice vaccin si orice ....iar e naspa..ca fac o juam de ora cu masina.
Messa,chiar de Revelion?? imi pare rau ...trebuie sa fi fost foarte triste sarbatorile ,apoi..
criss eu zilele trecute am primit o cutie de bomboane.si am casapit-o intr-o seara,toata! la mine nu merge cu numaratul .casapesc tot ce am,apoi gata,nu mai am!
asa nu mai stau cu gandul..
arati bine in poze,cum adica sa fii dupa nastere ?? frumoasa! cum altfel?
ha! ylilimic cu burtakul la calculator !!si Matei e un scumputz !!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita vaz ca iar ti-ai reluat programul de noapte. Sau te-ai culcat dupa ce ai scris? Io vad ca nu am sanse. Mai nasol e ca am o stare naspa de agitatie asa, m-as duce sa imi fac un ceai de tei daca nu mi-ar fi atat de lene. Dar cum vad ca se apropie ora doua ... mai bine infrang lenea. Am adormit pe la noua si m-am trezit dupa trei ore de parca dormisem toata noaptea. Offf, si la tv nu e nimic ...numai prostii. Voi ce faceti cand aveti nopti albe?

Hai ca ma urnesc sa imi fac un ceai. Va pup.
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

roandreLa multi ani, sa fii fericita, iubita, sanatoasa si tu si bebelul, sa ti se implineasca toate dorintele...

aelita sa stii ca e buna ideea ta cu orezul, am tinut-o azi asa si se pare ca un pic imi e mai bine, dar tot ma mai supara putin,

referitor la Elevit si eu l-am primit compensat de la medicul de familie, am platit doar diferenta de 14 ron si ceva;

va pup Mary 35+

Mergi la inceput