Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

IoanaN, sunt si mai speriata. Saptamana trecuta am eliminat "ceva" (chiar rotund as putea spune), gelatinos, transparent (inodor, incolor, fara firisoare de sange) de dimensiunea unui bob de orez. Si de atunci nimic...De asta m-am speriat. Si totusi sper sa nu fie dopul...
pupici,
wanna& bebe din burtika_ 30 w & 5 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

quote:
Originally posted by wannajo
. Saptamana trecuta am eliminat "ceva" (chiar rotund as putea spune), gelatinos, transparent (inodor, incolor, fara firisoare de sange) de dimensiunea unui bob de orez. Si de atunci nimic...De asta m-am speriat. Si totusi sper sa nu fie dopul...
pupici,
wanna& bebe din burtika_ 30 w & 5 days

Stai linistta ca nu sta ditamai copilul intr-un bob de orez
Era doar o bucatica mica,mica
Kateryna de ex l-a pierdut si s-a refacut total...daca il elimini pe tot te pune pe ganduri dar asa,un bob de orez...

Adinush 36+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Eu sunt tare trista si speriata, bunica mea (mama mamei mele) a cazut si si-a rupt colul femural...au chemat salvarea si au internat-o la Buzau in spital...se pare ca trebuie operatie..

Sotul, varul meu si mama mea pleaca acum cu masina la Buzau. Mama va sta cu ea..Nu vor sa ma ia si pe mine

Offf...sunt tare ingrijorata, la varsta de aproape 80 de ani e foarte periculoasa o astfel de cazatura si operatie...In plus, bunicul meu (sotul ei) are boala Alzheimer si cred ca s-a speriat foarte tare si este foarte dezorientat! Si ea este atat de fragila, offf Doamne!

Ioana, cat de grava este o astfel de fractura/ruptura??

Wannajo, eu voi naste normal (cel putin asa sper) in Bucuresti, la Spitalul Elias.. Am DPN intre 10 si 12 februarie..
Eu zic sa-i spui Dr.-ului tau de acel dop, sau asa zis dop...el trebuie sa stie si sa te vada neaparat! Nu amana!

Aventura 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Alinatxa, am vazut si eu pozele acum , esti o frumoasa, sunteti niste frumosi amandoi!! Foarte bine ca te-ai distrat la maxim, ca ai dansat! Super! Va doresc muuuulta multa iubire, o viata minunata impreuna si bebe mic sanatos si frumos ca voi doi!

Adinush , ia mai stai tu si cumintzica pe-acasa...nu de alta, sa nu te ia prin tramvai..daca e ceva da si tu un semn pe mobil..

Aventura 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Aventura scumpo, imi pare rau de bunicuta ta! e destul de serioasa fractura...
La oamenii in varsta, de exemplu, o fractura de col femural care apare frecvent la traumatisme relativ usoare, pe fondul inerent al osteoporozei se soldeaza de multe ori cu imobilizarea prelungita la pat si o suferinta indelungata...nu se pot misca in voie, operatia doare putin, apare vina psihica ca stau pe capul copiilor! ideea e ca astea sunt ale batranetii nefericite intmplari! nu prea pot fi evitate...nu te stresa, tu tre sa nasti! lasa ca mama ta va avea grija de bunicuta si va fi bine! tratament homeopat si managementul durerii e foarte important la dansa...sa vorbiti cu medicul sa va prescrie analgezice bune. Aulin cred ca e perfect in cazul asta...operatia o va trece cu bine, se face deoarece in cazul bunicii osul nu se mai reface natural sau este e o fractura deschisa, majora. Oricum imi pare rau pt ce s-a intamplat! multa sanatate bunicutei si fii optimista...

te sarut...

ioana
32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

aventura, imi pare tare rau de bunica ta. Cred ca refacerea depinde si de varsta si organism, dar mai ales de moralul ei. Trebuie s-o incurajati si o sa vezi ca totul va fi bine.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Aventura, sper ca bunica ta o sa treaca usor peste operatie si perioada recuperatorie.

Anis, mie dr. mi-a zis ca durerile care seamana cu cele menstruale sunt contractii. Eu de fapt numai de astea am. Nici nu stiu cum e sa se intareasca burtica , dar aceste dureri sunt uneori mai slabe altadata puternice. Azi noapte m-a durut foarte tare, cred ca doar cand eram adolescenta mai am avut asa dureri puternice. Am luat no-spa tablete, iar acum seara am rugat-o pe vecina mea sa ma intepe cu un no-spa si un scobutil injectabil. Si eu m-am speriat destul de tare pt ca nu am pregatit nici bagajul de spital si mai eram si singura acasa. Cred ca si saptamana viitore o sa fiu tot singura! Asa ca n-am chef sa nasc!

Alina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mai fetelor, nu poate omu' sa plece linistit la targ ca voi repede va intindeti pe 20 de pagini. Se poate? Am ametiti citind si inca sunt la pag 3. Usurel usurel ca nu dau turcii.

Va pup

sraluca35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Ainatxa, casa de piatra inca o data! Multumim de poze. Ai fost super si cred ca v-ati distrat pe masura!

Alina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

anis pai daca nu iti trece durerea,nu ptrea e bine,dar nu te speria,suna si vezi daca te primeste la un control.
wannajo,trebuia sa iti dau parola de la contul comun,parca,nu?
Amaya,ti-am dat PM.
laura ,baga un coniac mic,ca meriti!
criss,imi pare rau ca nu te odihnesti..si ca iti e si rau..
sunt multe cazuri in lume cu sarcini si legatura de trompe.
una chiar a dat in judecata spitalul,ca a facut nu mai stiu cati copii dupa ce ii legasera trompele.adica ea chiar nu mai voia.
si au spus acum,ca nu e suta la suta ,chestia cu legatura trompelor.si ca ei nu s-ar responsabiliza,si ca de acum incolo o sa anunte pacientele ca totusi nu e suta la suta.
cam cum nu e nici cu prezervativul si alte metode..nimic nu iti poate garanta pana la urma,cand e sa fie!!
femeia aia de care spui isi dorea,si poate a insistat sau a facut vreun tratament,dar asta de care zic eu chiar nu voia!! si nmai dadea si spitalul in judecata
oricum,sunt cazuri rare.
catalina
,atunci esti tare daca nu ai avut nimic dupa analize! bravo!
adinush,am inteles ca poti intarzia si cu dupul ala..adica sa ajungi la 38 macar.
alinatxa
,CASA DE PIATRA,SA FITI FERICITI !!!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!SA AVETI UN BEBE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!!Am vazut pozele,ai fost tare frumoasa !! si poza cu frumoasa de Alinuk,deasemenea !
asa,distreaza-te!!
aventura
,imi pare rau de cazatura bunicii tale,saracuta,sunt dureri cumplite si refacerea e destul de grea ! tata a avut asa ceva,dar avea sub 60 de ani pe atunci,si i-au pus o tija metalica,a suferit mult,si a ramas cu urmari de atunci.sper ca bunica ta sa fie mai tare si sa se reupereze rapid!!
multa sanatate!

VORBITI DE ASIGURARI DE CE FEL ,LA COPII? Noi avem asigurari de viata,casa,etc..adica daca se intampla ceva,copilul sa nu ramana pe drumuri.

a mea sughite a treia oara!!!!! ma innebuneste cu sughitatul asta asa puternic !!

36+

Mergi la inceput