Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Hello fetele,
Uite m-am invdrednicit sa va scriu si eu dupa o perioada de recuperare fizica.Nici net nu am avut in ultimele 2 zile asha ca am cam fost izolata.
So :totul a fost frumos,divin,m-am distrat ,am dansat rau rau rau .Nu am stat un minut toata noaptea.Am pus si pozele in albumul meu propriu de la semnatura insa cele de la restaurant au fost facute cu camera de filmat deci impostaze neprevazute.O sa gasiti si poza facuta cu alinuk ptr ca dupa cum stiti alinuta a fost alaturi de mine in ziua cu pricina
Maine merg la un mot la una dintre preitenele mele cele mai bune deci iar distractie si dans .
Pe 23 se casatoreste verisoara mea deci iar dezmat.mIE IMI CONVINE PTR CA MA TINE BUSY .
Sper sa va desfat sufletul cu pozicile noastre

30+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by criss68
In legatura cu conservarea cordonului omblical, cui ii da mana, mi se pare o chestie super tare. Eu personal nu mi-as permite asa ceva. Mai bine fac copilului o asigurare, nu stiu cum o sa-l sustin la 60 de ani cand va fi in plina perioada a studiilor.

Criss, e bine ca te-ai gandit la o asigurare. Si noi cred ca o sa o facem, dar nu inainte de a face copilul 1 an. Pana atunci ma gandesc ca as putea sa platesc pt prelevarea de celule din cordonul ombilical. Se plateste la inceput in jur de 1000 euro, dupa care anual 15 euro. Suma anuala nu mi se pare deloc mare. Problema e ca eu acum nu prea imi permit acesti 1000 euro. Cei de la Cluj am inteles ca iti dau posibilitatea sa platesti in rate.
Oricum sper sa nu nasc pana ma hotarasc daca o fac sau nu. Adela imi spunea ca dupa cate a auzit ea se poate si sa nu reuseasca sa recolteze aceste celule stem si atunci chiar ca arunc banii in van. Daca i-as avea nu mi-ar parea rau, dar nu ii am si ar trebui sa ma imprumut ca sa fac asta.

Azi noapte am avut contractii mari desi pe la 8 aseara luasem un no-spa. Am mai luat unul azi noapte la 1 si dupa vreo jumatate de ora am reusit sa adorm. Intrasem deja in panica si nu stiam pe cine sa sun, ca eram si singura acasa. Nici azi nu m-am simtit prea bine. Pe la 3 am avut iar o ora cu contractii puternice, am luat imediat cand au inceput no-spa tableta dar se pare ca nu ma mai ajuta prea mult. cei drept ca sunt tablete de 40 mg si am luat doar una odata, dar inainte era de ajuns.
Sper ca nu imi face bb o surpriza inainte de Craciun ca surpriza va fi de partea lui: NU ARE NIMIC PREGATIT. Tot ce am cumparat este ambalat si majoritatea sunt depozitate in patul lui, la mama acasa. Nu de alta dar nu am camera pregatita decat peste cateva saptamani!
Azi vine sotul meu acasa si pentru orice eventualitate peste vreo ora o rog pe vecina mea sa imi faca un no-spa si un scobutil injectabil. Maine merg la Timisoara la eco 4d si saptamana viitoare il sun pe dr. meu.
Acum ca v-am povestit si voua ce probleme am parca ma simt mai bine, parca nu mai am atatea probleme!

Alina 32+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by criss68
A.Alina, sunt si eu cu casa incurcata, nu mi-ar trebui nastere acum sub nici o forma, cu toate acestea as avea si un plan B, sper ca si tu te-ai gandit la asa ceva.

planul B ar fi : o saptamana in spital si inca 2-3 la mama, si uite asa inteleg de ce se fac depresiile post-natale!

Alina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Adinush, ce draguut! elimini dopul de mucus...ai deja 36 saptamani...deja se stie de la eliminarea dopului ce sigileaza uterul, mai trec cca 2 saptamni si se produce nasterea! se poate si mai devreme dar nu sunt multe cazuri, cam asta e perioada 2-3 saptamani maxim! oricum esti in termen, dupa 37 saptamani nu e considerat prematur!!! sa fie cu noroc si nastere usoara...nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici fetelor!

mult noroc si curaj la toate

ioana
32 cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalina

Mai fetelor, revin si eu cu o intrebare cam ... scarboasa ... dar nu gasesc pe nicaieri amanunte ... . Ma scuzati daca va scarbesc dar vroiam sa va intreb daca ati remarcat cumva o culoare mai inchisa a scaunului la voi. Ca io da si ma intreb daca o fi normal ... in conditiile in care mananc normal ... adica nimic special in perioada asta ... Voi ce ziceti?

Cata 36

Catalina, Poate fi de la fier daca iei asa ceva. Citisem undeva ca pe langa modificarea culorii poate sa produca si constipatie.

Alina 32+

Mergi la inceput

Alinuta, ochisori albastrii...felicitari pentru cununie!!! Casa de Piatra si un copil asa cum va doriti, sanatos si bun ca voi! chiar ma intrebam ce-i cu tine, cand ne dai vesti si ne arati o poza de la cununie...te pup! ai fost foarte frumoasa...numai burtica de tine!! eu m-am facut cat un munte, abia ma rostogolesc noaptea in pat!
felicitari inca o data si sarbatori fericite!

ioana
32 cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Haricleea

Fetelor,s-arputea sa vina in noaptea asta sotzul acasa!!!!ABIA ASTEPT!!!E CUMPLIT SA STAI SINGUR!!!

Asta chiar ar fi super pt. tine. Sotul meu e plecat doar de luni si eu toata saptamana am asteptat sa se faca vineri si sa vina acasa. Inca nu a ajun, nici macar nu a plecat din Ineu (face 2 ore pe drum, dar macar stiu ca vine acasa si sta cu mine 2 zile. De luni cred ca pleaca iar pt o saptamana la Ineu.

Alina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna dragele mele...
m-ati bagat in ceata rau de tot cu dopul de mucus... Cum deosebiti eliminarea dopului, de secretia vaginala obisnuita?
Pupici
wanna & bebe din burtika 30 w & 5 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ioana puiule stai linistita ca si eu am luat proportii....Ma uitam asha mai indeaproape de la brate pana la curulet ca m-am rotunjit considerabil.Dar asta e!!!Dam noi jos repejor dupa marele eveniment.Iti multumesc ptr cuvintelele tale care intotdeauna sun calde si vin asha ca o mana cereasca.Te pupic!!!

30+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

leucoreea e adevarat ca-i abundenta in sarcina dar e alba, nemirositoare dar in nici un caz gelatinoasa...
dopul ce sigileaza uterul...e o materie gelatinoasa, usor transparenta uneori insotita de firisoare de sange...iti vei da seama crede-ma cand vei pierde dopul!

ioana
32 cu

Mergi la inceput