Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Wannajo, stai cumintzica, tu o sa nasti in februarie...Stii ca si eu am 30 sapt.+5 zile azi? Avem acelasi DPN...Si Cristiana70 e pe-aproape de noi, cu cateva zile mai devreme...O sa ne tinem de mana fetelor!

Aventura 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

oana_bucur, Liuda, multumesc mult pt sfaturi si incurajari. Oana, chiar am sa incerc varianta cu apa calda. As incerca orice, numai sa reusesc si fara sa aiba implicatii asupra lui bebe.

aventura, super! deci vom naste ori in aceeasi zi, ori foarte aproape una de alta! Tu cum vei naste si unde? Eu o sa nasc prin cezariana.

Pup fetelor!
wanna & bebe din burtika 30 w & 5 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Tocmai m-am intors de la Kidex cu o mare dezamagire. N-am gasit nimic decat un kurtos kolacs (pe care l-am mancat, ca era cald), pampers numarul 0 (pt prima saptamana ca am inteles ca nu se gasesc) si servetele umede pe care le-am primi cadou. In rest nimic interesant, decat o armata de copii care se dadeau pe jucarii gonflabile si parinti disperati ca ii nu-i mai pot stapani.
Imi imaginez ce o sa fie maine!!
Ca sa nu mai vorbesc ca fiecare incerca sa-mi bage pe gat tot felul de lucruri de care chiar nu cred ca am nevoie - spre ex termometru de URECHE! Am vrut sa iau si eu niste body-uri de nou nascut si imi dadeau numai din alea care se trag pe cap! Pai eu o sa fiu in stare sa ii bag ceva pe cap copilasei?!?! Nici vorba!! Vreau din alea cu nasturei pe burta!
Liudo, in seara asta bag un coniac! Mic! Ca merit!

L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Laura pe bune??? hai ma, de cand mi-am programat vizita la kidex dar caruciore, mobilier are? ca asa, maruntisuri, le iau din orice supermaket....

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

bonsoar!

deci kidex e o mare fasaiala?bine ca am rezolvat din timp cu toate cele, a fost bun baby expo ala !

aniseu dureri nu am,dar senzatia aia ca la ciclu o tot am si eu,si de mult...e senzatia aia de presiune in partea inferioara a bazinului,ovare,etc care te tine cu tot cu mijloc ,nu?eu am senzatia asta cand merg mai mult pe jos,fac efort,etc dar colul meu tot lung si inchis e,fara semne de nastere prea curand.dar da,vezi si un dr,mai ales ca ai trecut prin atatea suparari in ultima vreme,astea sunt mai rele ca solicitarea fizica.

helenutza,pentru carucioare ,patuturi,mobilier ,eu i-am preferat pe www.babycomfort.ro/" target="_blank">oamenii astiapoti comanda online sau sa mergi sa vezi ca au un depozit pe undeva pe langa univ hyperion.

si eu m-am lasat de fumat din clipa in care am aflat ca o sa am bebe .oricum o mai rarisem in ultima perioada si fumam numai prostii din alea lungi si subtiri,vogue, ca tot ziceam ca ma las.dar intre timp am gasit cel mai bun motiv ca sa renunt si ma simt foarte bine

ma duc sa bucataresc nitel,in seara asta bag niste orez cu sos alb si pui !urati-mi succes cu sosul ala ca nu am mai facut in casa pana acum,sper sa iasa la fel de bun ca ala de- a gata

va pup

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

36+

Mergi la inceput

Helenutza, eu m-am asteptat la altceva.
Sunt vreo 2 standuri de mobilier pt copii, de fapt patuturi, iar carucioare nu gasesti decat la un singur stand, si numai de la firma CAM si neonato- sunt aceeasi care au magazinul pt copii de pe Decebal, poate il stii (pt fetele din Bucuresti). Deci nimic altceva. Poate pt copii mai maricei ai avea ce sa cumperi ca sunt muuuulte hainute si jucarii, dar pt nou nascuti n-am gasit nimic. Poate fiindca e prima zi si nu si-au "mobilat" standurile.
Si mi s-au parut super scumpe. Spre ex o lenjerie de patut era intre 3 si 7 milioane! Mai da-o, ma, incolo ca o lenjerie de fitze "de om mare" costa 3 mil!! Cum sa dau atata pe ele! Si erau si urate.. cu Barbie si tot felul de personaje din astea de la care pe mine ma trec fiori.. Mie imi plac Mickey Mouse si compania, ursuletul Pooh, chestii din astea mai clasice.
Si eu caut carutz, pt el m-am dus si am venit cum am plecat...Poate tu o sa gasesti unul care ti se potriveste. Eu la faza carutz sunt un pic dusa. Am cautat de net ce vreau si acum sunt in vizionare. Am vreo 5 modele pe care vreau sa le vad si din ele aleg unul. Le probez, ma plimb cu ele incolo si incoace, incerc sa vad cat de greu se pliaza, daca pot sa il ridic cu o mana pliat, daca incape in masina. Chestii din astea...Si neaparat vreau sa se demonteze complet, sa ramana numai picioarele si pe ele sa se monteze fie landou, fie carut sport, fie scaun de masina. Nu vreau sa-mi cumpar din ala "etajat" la care landoul se pune in carutul sport sa car 2 carucioare dupa mine pe scari ca am de urcat si mi se acreste (n-am lift!)

L 35+

Mergi la inceput

Apropo de fumat. Si eu am fumat inainte de sarcina si m-am lasat cand am aflat ca sunt gravida. Impropriu zis "m-am lasat". La mine nu a fost greu fiindca picia nu a suportat deloc tigara si nici cafeaua, si nici acum nu suporta. Adica nu suporta DELOC! Vomam instant de la fumul de tigara, iar daca simteam miros de cafea ma lua cu lesin de rau. Deci, cred ca am avut noroc. A facut fetita treaba pt mine...

L, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara la fete cu burtici,

anis, si eu am mereu dureri asemanatoare celor menstruale, mai precis premenstruale. Din cand in cand toata sarcina le-am avut fara sa am macar odata vreo sangerare sau alt simptom ingrijorator. La mine sigur nu-i nici o problema, de fapt durerile se asociaza mai mult cu miscarile copilului. E cu capul in jos si nu stiu ce-mi face, dar mai mult pe acolo are treaba. Nu strica sa suni dr, poate la tine e alta cauza.

Catalina, dar ce lume zapacita, parca nu-mi vine sa cred! Mie inca nu mi s-a intamplat asta, dar am vazut destui neatenti noroc ca sunt eu tot timpul in garda. La mine copila se misca mult, dar nu simt lovituri. In rarele cazuri cand s-a miscat mai energic sa stii ca nu m-am simtit prea grozav, deci cred ca nu ai ratat nimic important. Eu zic ca e normal ce simti, dupa cum normal consider si la mine si la altele. Eu am mult lichid amniotic si mai amortizeaza.

Ivona1977, multumim pt link. La acea maternitate voi naste si eu. Acel dr e cunoscut pt ca sugereaza in primul rand nasteri naturale, desi nu-i aduc un beneficiu similar.

alinuk, nu stiu din ce context, dar imi aminteam ca si tu ai avut un istoric zbuciumat in ce priveste indeplinirea visului de a avea un copilas. La tine insa se citeste pe fata fericirea si sunt convinsa ca ai fi indurat cu stoicism orice neplacere ti-ar fi adus aceasta sarcina. La mine euforia aceea a durat vreo doua saptamani, ca dupa aceea au inceput greturile. Dupa ce au trecut au aparut kilogramele (intai teama de kg si abia apoi kg in sine). Sa va traiasca si sa dea DD inca unul sau cati mai doriti voi/daca doriti.
Asta imi confirma inca odata ca minuni inca se mai intampla!
Sper sa nu ma repet, dar cazul pe care l-am considerat cel mai atipic si care mi-a dat sperante a fost o mama careia i-a murit unul din copii. Dorea sa mai aiba unul pentru a compensa durerea suferita, dar avea trompele ligaturate. S-a dus la dr sa vada daca se mai poate face ceva, insa operatia era ireversibila. Dorinta ei(a lor) de a mai avea un copil a fost atat de puternica incat nu dupa mult timp le-a fost indeplinita. Cum? Numai D-zeu stie, ca stiintific nu se poate explica.

Eu sunt tot varza de oboseala, nu stiu ce sa mai fac, dorm destul de bine, dar numai pana la 5 dimineata. Azi chiar m-am simtit si cam rau, cred ca pt prima data dupa disparitia greturilor: ameteala, greata, calduri, lipsa puterii de concentrare... plus durerile articulare si incarcarea lichidiana care ma deranjeaza de la o vreme. Sau poate abia acum am inceput sa fiu insarcinata cu adevarat?!

criss 33+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Wannajo, am fost la CMU Charles de Gaulle si mi-a recoltat asistenta Cristina. Super draguta, ma inteleg f bine cu ea, imi pare rau ca nu lucreaza si pe la spital ... . Multumesc mult de lamuririle privitoare la scaun, da, si eu tot Elevit iau.

Criss vaz ca se misca si am meu mai multicel acum, am observat ca dupa o plimbare parca mai da din el. A avut vreo doua, trei momente in care m-a lovit dar nu asa de des cum zic fetele si in nici un caz sa ma tina treaza. El o avea bun simt mai, si eu il duc sa ii faca eco. :)

Aelita, dar tu ai impresia ca lumii de pe strada ii pasa peste cine dau? Fiecare e cu capul in problemele lui ca ... . Oameni ingandurati rau, ce sa mai, bine ca nu a fost mai nasol, sa ma fi lovit din fata ... .
Cu analiza vad ca nici macar dureri nu am avut, nu mai zic de sangerari. Slava Domnului!

Hai va pup si noapte buna (sper)!

Cata 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor eu de 2 zile elimin ceea ce cred eu ca e dop..adik seamana foarte mult cu ce spunea Roandre,ca niste muci dar e alb/semi-transparent,fara firisoare de sange.Eu mi-am impus sa nu nasc pana de Craciun asa ca sper sa nu-i vina idei ca o imping la loc.
In alta ordine de idei,azi am bantuit de la 10 pana la 4..am mai cumparat una,alta..inca mai am.Nici macar tot bagajul de spital nu e cumparat si ce e,e imprastiat prin toata casa.
De saptamana viitoare ma bate un gand sa nu ma mai duc nici la munca,deja seful meu are un stres enorm ca o sa nasc acolo
Catalina ai grija cu RATB-ul,pe mine acum vreo 2 luni m-a trantit efectiv o tanti pe refugiul de la tramvai,noroc ca am cazut pe spate si nu pe burta

Adinush 36+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput