Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele

uitati aici un articol despre maternitatea cuza voda din iasi:

http://www.evenimentul.ro/articol/din-durere-se-naste-miracolul-vietii.html

Va pup,aveti grija de voi,

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Amaya - cum la 34 saptamani ? ce ai? pai 34 e saptamana viitoare - nici chiar asa ca o sa plec de la birou la scremut, oooppp la operatie!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Amaya, saru-mana de intrebare.Ingrid si-a revenit f repede atunci,cred ca era vb de altceva,ceva de la mancare.

Mai fetelor eu am dureri si senzatia de parca mi-ar veni menstruatia, e ok?

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

dureri de ciclu stiu ca nu e bine
suna doctorul
sant semne de nastere prematura dureri de ciclu si voma sau greata

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Anissi eu am aceasta senzatie , dar daca ma intind , dispare .Eu una m-am gandit ca poate apare pt ca bebe s-a intors .Nu stiu sa iti spun mai multe .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Si unele contractii pot sa semene cu durerile menstruale, depinde cat de mari sunt, daca mai sunt si alte simptome etc. Ar fi bine sa vorbesti cu doctorul daca sunt peste limita ta de ingrijorare (eu ma bazez pe instinct ca sa stabilesc aceasta limita in ceea ce ma priveste...)

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna fetelor!!!
Vad ca ultimele pofte se refera la alcool...Eu nu am pofta sa beau nimic (desi inainte eram o mare bautoare de bere).
Insa............. poftesc cumplit la tigari. Dupa ce m-am lasat 4 luni, am inceput sa fac crize dc nu trageam cate un fum. Acum fumez cat pot eu de putin (5/zi), dar mi se pare mult si am niste MEGA MUSTRARI DE CONSTIINTA. Eu care eram atat de sigura ca nu voi fuma nici taiata in 14 si presarat cu sare pe perioada gravidiei.... offfffffffffffffff!
Va rog, ajutati-ma sa ma las de fumat..nu stiu cum...ma simt cumplit de vinovata
criss68, si la mine bebe e pozitionat cu capsorul in jos. Probabil ca din acest motiv apasa mai mult si ne creeaza senzatiile astea ciudate. Deci si bebele tau sughite..ce dragut
adela2006, Sa stapaniti sanatosi patutul! Ce fel de patut ai luat?
aelita, ai dreptate...nu erau activate (desi e ciudat, pt ca mai am mesaje private primite acum 4 luni...). Acum e ok, am depistat de unde si le-am reactivat. Merci mult pt rabdare.
Maryela, o sa nasti inaintea mea. Tare bine ne-ar prinde sa aflam mai multe info despre spital, asistente, ce avem nevoie, practica medicala de la ei, etc.
Ana, chiar ieri m-am uitat la dr pe grila cu greutati si la 30 sapt bebe tb sa aiba 1.400-1.500. Asa ca si eu am senzatia ca e o neintelegere si ca bebe e dezvoltat asa cum trebuie.
ylilimic, merci mult pt listute!!!
anis, cum ai ajuns sa stii ca ai stafilococ auriu? Ai avut ceva simptome sau ai depistat la o secretie de col obisnuita?
Roandre, ma cam sperii…Pt ca saptamana trecuta am “eliminat" si eu o “chestie” mica, transparenta, cam cat 1 bob de orez. Si atat, de atunci nimic..nu sangerare, nu alta secretie similara, nu secretii mucilaginoase cu firisoare... Crezi ca poate fi dopul?!?! In acest caz..daca ar fi dopul…cand trebuie sa se instaleze nasterea? Eu trebuie sa nasc in jur de 10 feb, adica peste 2 luni…
Catalina,, cu sughitatul se pare ca si la mine e la fel. Nu se stie de ce sughit bebeii..Eu chiar ma temeam ca nu sughita, ci am eu contractii – pt ca sughita cam des.
Vroiam sa te intreb mai multe detalii despre recoltarea asta pt streptococ B. La care din sediile CMU ai fost? Trebuie musai sa facem toate aceasta analiza? In ce sapt?
Cu „chestia neagra”, asa e si la mine. Pt ca iau Elevit. Daca iei elevit sau ceva cu Fier, sigur de la asta este. Iti spun sigur ca e de la fier, pt ca am vorbit si cu medicul gineco si cu dr de familie si amandoi mi-au spus ca "acela" are aspect lucios si e negru din motive de fier.

Dragi burtici, multi pupici!
wanna & bebe din burtika 30 w & 5 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Anis ieri ne spuneau la cursul de mamici ca primele contractii intr-un decurs normal seamana ca durere cu cea de la menstra. Nu vrei tu sa-ti suni un pic doctorelul...asta in timp ce stai intinsa in pat?!

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

wannajo ce-ti pot sugera eu ptr lasatul tigarilor:
Evit sa-ti zic de efecte ptr bebe..imagineazati-l in burtica tragand pe cordonul ombilical si o gura de fum.
(si eu am fost fumatoare inraita pana am intrat in sarcina).
Ce poti incerca este din cura pe care am reusit sa o tin cu brio 2 luni cand nu eram insarcinata: sucuri de fructe la greu (evitata cafeaua si ceaiurile si ce mai asociezi tu cu tigara)...si de cate ori poftesti la o tigara te duci si iti pui un pahar de apa calduta si il bei pana te simti plina...iti da o senzatie de satietate care nu te mai lasa sa ai loc de tigara. Apa incearca sa nu o bei de la robinet ci sa o incalzesti tu la microunde sau aragaz. Si asa de fiecare data cand simti baga apa caldutza. Nu glumesc..la mine a functionat chiar daca cea mai mare dependenta era cea legata de tic.
Tin pumnii.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

si eu fumam - dar o data cu testul de sarcina - m-am lasat
sarcina - mi s-a parut un motiv bun... dar nu zic... ca si acum am pofta dar ma abtin usor, chiar uit imediat ce imi vine ideea!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput