Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Catalina spune:
Va pup fetelor, ne-am intors si noi de la recoltare pt Strep B. Nu a fost asa de groaznic cum imi inchipuiam, desi a usturat nitelush la inceput (cred ca pana a inserat prostia aia ca nu stiu cum ii zice - la CMU au de unica folosinta). Cristina, asistenta a fost fff atenta, i-am si zis sa aiba mare grija ca imi e frica. Vad ca nu am nici o urma de sange sau altceva (si am fost cu autobuzul, pe jos).
Prostia a fost a mea, ca am plecat pe jos cu autobuzul. La dus a fost cum a fost ca am prins loc ca lumea si am stat linistita, la intors insa (dupa ce in cabinet Cristina imi povestea de o amica a ei care pe 21 are cezariana si zilele trecute s-a impiedicat si a picat pe burta saraca) stand in statie bai vine una care fugea dupa autobuz si ma izbeste direct in spate. Adica alergand cat putea ea a intrat in mine care stateam pe loc (adevarul este ca sunt si mica si nu prea ma vad ...). Noroc ca nu m-a rasturnat. Dar nu va zic cum m-am speriat de tare ... Cand s-a intors sa se scuze, tot in fuga, i-a cam cazut fata cand a vazut cata burta am. Imi era mila de ea dupa aia ... . Of.
In autobuz ... groaznic. Nu te baga nimeni in seama, trec toti peste tine de n-ai treaba, pana la urma o femeie s-a ridicat (desi nu va zic cati din astia pana in 30 de ani shedeau de nu aveau treaba). Cred ca m-a cam injurat ca mi-a dat locul dar l-am luat ca era ffff aglomerat. E ultima data oricum cand mai plec asa.
Acum sunt acasa, am infulecat ca imi era o foame de lup si am zis ca stau macar vreo doua ore in pat.
Bucuria mea cea mare a fost ca in autobuz bebe s-a miscat mai energic. Lui i-o fi placut. Dar cand va aud pe voi cu ce va laudati cu loviri si miscari de burta .... ma intreb daca ce simt io o fi normal.
Ana, stai linistita, mergi la medicul tau sa citeasca. Ce ti-a zis Iosup prin viu grai? Ca si la mine erau una alta chestiuni care nu erau chiar 100% ok dar Iosup a zis ca e in regula bebe si dr meu a confirmat. Hai stai cuminte si mergi sa vb cu medicul. Am inteles (io vorbesc ...) ca daca stai linistita creste si bebe mai bine.
Doamne ajuta!!
Va pup si mai vorbim,
Catalina 36
Liuda spune:
aha si eu vreau sa mai stea in burta ca nu am inca internetul conectat in casa
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Liuda
fetelor numarul meu de tel. era deja in lista? interesanta treaba... ca eu acolo nu am intrat niciodata! dar cu atat mai bine! Bai lasati ma ideea cu nasterile ca intru in isterii...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile
Erai in lista trecuta dupa mine...cred ca in ordinea burtilor.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+
anis spune:
Oana, da ai inteles bine.Mie mi l-a scos la cabinet.E o interventie f usoara, e exact ca si cum ti-ar recolta secretie d epe col, de ex la papanicolau daca l-ai facut.Deci nu doare...
AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
daconst cum se face ca noi azi cu tine inca nu ne-am "salutat"? tronul l-am pierdut amandoua - asa ca acum nu avem nici pentru ce ne cicali...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 5 zile
aelita spune:
nadiuta,Felicitari pt schimbarea prefixului !
anis,lasa tristetea,auzi??
belle vue e chiar complicata la tine situatia,cu celalalt copil,cu cine il lasi..Pt ca nici in spital nu il vor lasa pe sot cu el,..cum o sa faceti pana la urma?
poate gasesti o solutie.
catalina eu am facut citologia in prima luna desarcina,si de curand exudatul ala,si mi-a zis ca e posibil sa sangerez,dar nu am avut nimic.cateva dureri in ziua aia ,dar nu cine stie ce,adica daca stii de la ce e,sa nu iti faci probleme.
bai,eu nu inteleg lumea asta cum alearga asa ca dementii!!! nu te-a rasturnat pe tine,dar daca da peste alta?? sau peste o babuta vai de ea care abia se tine,pe aia o da cu capul de asfalt de nu se mai ridica!
chiar nu pot merge normal fara sa alerge ca disperatii?s-au terminayt autobuzele de pe pamant?sa plece,nene,cu o ora inainte de-acasa,nu sa dea buzna peste lume ca in jungla!
am mai vazut capiate dina stea care alearga si iti sar in fatza masinii,ca pe ele le intereseaza doar autobuzul care vine in statie!
sa dai peste ele odata sa se sature!
si a mea misca in masina(in autobuz nu am urcat de cand sunt gravida) ,asa ca mai urca-te,dar la ore cand nu e atata agflomerata.asa il faci sa miste .
miad dat vopseaua jos,intre timp m-am epilat pe sfert...
sa ma usuc si sa continuu.
36+
marinar spune:
Liuda eu am facut prima lista cu nr noastre de tel, si cum avem nr tau de tel de pe mes l-am trecut. de fapt le-am trecut pe toate pe care le-am avut atunci. gata....te-ai luminat acum?
Marina 33+ Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
oana_bucur spune:
Anis multumesc frumos...de ceva vreme buna nu ma mai gandesc la posibile dureri(parte sunt inevitabile, le supravietuiesti si n-are rost sa-ti bat capul cu ele dinainte)...mi-era sila insa de o posibila internare fie ea si de cateva ore...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
32+
Daconst spune:
Acum am vazut ca a pus si Nadiuta 4 melodii ale Cleopatrei,dar le pusesem si eu,asa ca le-am lasat doar o data.Acum e albumul complet cu 12 melodii.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+
Amaya spune:
Anis, cum se mai simte Ingrid?
Vad ca multe dintre noi se apropie de linia de sosire insa nu inteleg de ce sunteti ingrijorate!?! Toti copii vor veni in momentul destinat de catre Dumnezeu, fie ca este la 34-35-38 sau 40 de saptamani, si, in final, va fi bine! In urmatoarele saptamani, rand pe rand, o sa ne tinem minunile in brate si toate temerile si neplacerile sarcinii se vor sterge din memorie.
Eu sunt racita cobza si ma doftoricesc la greu. Sarcina avanseaza frumos doar ca nu mai pot sa dorm bine. Ma foiesc toata noaptea de pe o parte pe alta si la 5:30, cel mai tarziu, sunt in picioare.
Ma ajuta si pe mine cineva cu id-urile conturilor comune si parolele aferente? Le-am avut insa le-am sters din greseala. Multumesc!
Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele