Prematur !! 2 - Sara vine acasa!
Raspunsuri - Pagina 7
lidiadanaila spune:
pentru mamica Sarei...ne rugam sa fie bine Sara , si eu tot pe DR Nascutzy o recomand !!
andruscka spune:
Din cate stiu eu Dr.Nascutzi doar consulta, iar Dr.Vatafu opereaza.
Sper sa nu fie cazul de operatie.
Andruscka
http://photos.yahoo.com/ph/pompipetre/my_photos
nanaoti spune:
Am citit si eu despre Sara. E impresionant. M-am uitat pe fotografiile ei. Acolo am stat si noi la Iasi, in acelasi colt de terapie. SIgur va fi bine!
Dintre mamicile cu care mai comunic si la care era depistata o forma de retinopatie, stiu ca s-a ameliorat si chiar vindecat dupa cateva saptamani. Stiu ca a fost saptamanal la control si s-a urmarit evolutia.
Nu stiu in ce stadiu era.
Sa te ajute Dumnezeu si sa va intareasca sa treceti peste toate greutatile.
Ne rugam sa-i fie bine!
Oti & gemenii bucovineni
nanaoti spune:
AM citit acum si mesajele mai vechi deespre Sara Maria si mi-a placut foarte mult cadoul facut d-nei dr Stamatin. E o femeie si dr deosebita. Nici noua nu ne-a luat bani. Noi i-am luat o icoana foarte frumoasa.
Impresionant sa vezi cum sunt si oameni dedicati profesiei.
Toate dnele dr de acolo sunt interesate, bine pregatite si nu asteapta recompense materiale.
LA fel si asistentele medicale.
Oti & gemenii bucovineni
liliana29s spune:
In urma controlului de la Bucuresti ne-am mai luminat la fata. Sora mea a fost la doctorul Burloiu (cred, paraca asa spunea) care ia spus ca nici vorba de gradul 3 fetita are gradul 2 dar retina nu e inca formata si o sa fie si mai bine. Avea aparat special pentru prematuri si a stat, le-a facut un desen pe care le-a explicat clar care e gr.2 care e gr.3. Peste 10 zile urmeaza sa se duca iar la control.
Sora mea avea o banuiala ca medicul din Iasi o tot cheama la control pentru banii pe care-i deconta acolo si nu fiindca ar fi intradevar chiar asa grav. Se pare ca a avut dreptate.
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica
Dan Mihai
usorlili spune:
Sunteti pe maini bune, daca ati ajuns la doctorul Burloiu. Este un tip special... Am fot si eu la control la el. Am avut ocazia sa aflu numai vorbe bune despre dansul- profesional vorbind.
Aveti incredere in el, in Dumnezeu si in forta Sarei. O sa fie bine.
Apropo, sotia lui lucreaza la Spitalul Al. Bagdazar (spitalul 9), ocupandu-se de copii (nu stiu cu siguranta ce specializare are). Jos palaria in fata acestei familii.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank">Avem si site...
nanaoti spune:
Liliana,
ne bucuram pentru vestile bune pe care le dai despre Sara Maria.
Pe dr cred ca il cheama dr. Burlea. Cred ca bun profesional. Are mare incredere in el D-na DR Stamatin. Stiu ca a si operat copii la ochisori, cu laser, cat am stat noi in spital.
Pe cele mai multe dintre mamici le cheama la spital, la maternitate. Nu cred ca are un cabinet medical particular.
Noua nu ne-a luat bani cat am stat in spital. Cand am venit de acasa pentru consult la ochi i-am dat eu. Cam 50 ron pentru un copil. Era multumit si ofera si explicatii daca i le ceri.
Sanatate Sarei si mult spor in crestere,
Oti & gemenii bucovineni
usorlili spune:
quote:
Originally posted by nanaoti
Pe dr cred ca il cheama dr. Burlea.
Coincidenta sau nu, exista si un doctor oftalmolog (Burloiu), foarte bun, dar care are cabinet particular...
nanaoti spune:
Dr se numeste Dr Berlea Francisc. Scuze pentru greseala.
Cred ca este si un dr Burloiu. Are cabinet particular in Iasi?
Oti & gemenii bucovineni
usorlili spune:
quote:
Originally posted by nanaoti
Cred ca este si un dr Burloiu. Are cabinet particular in Iasi?
Nu nanaoti, nu cred ca are cabinet la Iasi. Stiu doar de cabinetul de la Bucuresti. Undeva pe Calea Victoriei parca...
Liliana spuneau ca "dupa controlul de la Bucuresti" si apoi a dat numele de Burloiu. De aici am tras eu concluzia ca este una si aceasi persoana cu cel de care stiu eu. Oricum bine ca-s vesti bune. Si mai asteptam astfel de vesti...
Editez: Oti sa-ti traiasca gemenii. pentru amandoi. Baieti sau fata si baiat?