Prematur !! 2 - Sara vine acasa!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Toate gandurile mele bune se indreapta catre Sara! Sunt convinsa ca mica luptatoare va depasi cu bine si aceasta noua incercare, cu ochisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Liliana, sunt alaturi de voi chiar si atunci cand nu reusesc sa scriu ceva. Sa dea Dumnezeu ca Sara sa treaca cu bine de controlul la ochisori si sa se intoarca acasa cu vesti bune.
lauraspeedy siLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Situatia stagneaza, urmeaza sa mai faca un control duminica.

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davia spune:

Toate gandurile bune pentru micuta Sara .Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine cu ochisorii si sa nu ajunga la operatie.
Saptamana viitoare trebuie sa mergem si noi la control la ochosori cu fetita la acelas doctor....Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Ca sa mai si radem un pic, au stagnat si prin zapada ieri noapte, norocul lor , ca au fost relativ aproape de soacra Aurei si s-au intors si au poposit pana astazi la ea. Asta ii mai trebuia Sarei o noapte de frig si nu mai spun Aurei. Eu am ramas acum multi ani ('95, '96 pe acolo )inzapezita pe Urziceni ( s-ar putea sa fie printre voi persoane care stiu despre ce vorbesc ), coloane uriase de masini ingropate in zapada. Am stat 2 nopti si o zi in zapada ... filmele de groaza sunt basme ... e sinistru. Am avut un camarad in masina ( noi eram in delegatie ) , care cand a iesit afara din masina sa se pipi, nu s-a tinut bine de portiera si l-am vazut luat de vant pe deasupra capotei... radeti , ca si noi am ras atunci, dar el a pomenit toti sfintii de la facerea lumii incoace, mai avea un pic si facea pe el de speriat ce era... Omu' cu bun simt a vrut sa plece de langa masina, ca eram si femei si barbati, insa vantul nu a fost la fel de politicos cu el... Cand m-a sunat Aura aseara , ca au ramas inzapeziti mi s-a strans inima. Din oras nu ne lasa politia sa plecam si oricum erau sanse mari sa ramanem si noi printre vai impotmoliti, apararea civila nu stia mare lucru, decat ca frezele asteptau sa intervina, dar vicolul era cel care dicta tonul ... si tot asa. Uite asa a dormit Sara la bunica ei. Duminica e si examenul neurologic ... Sincer, tare as dori sa treaca Duminica asta mai repede si sa stam noi cu inima la gat cum am mai stat si pana acum si Sara sa ne faca figura ei specifica si sa vina acasa cu rezultatele de la excelent in sus. Doamne Ajuta-ne si pe noi si pe voi toti oamenii acestei lumi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ma rog pentru micuta Sara !!In aceasta zi de sarbatoare Boboteza!Sa aiba Dumnezeu grija de ea, de familia ei de nasa ei !Ma rog pentru aceasta micuta luptatoare!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

ne rugam pt sara. suntem cu sufletul alaturi deea si de familia ei.
nasa am ras de numa cand am citit ce-ai scris despre colegul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ne rugam pentru Sara,sa fie sanatoasa,sa cresca mare si frumosa.
Am citit fara sa ma opresc vreo secunda ...,subiectul 1 si 2...si am ramas placut surprinsa de nasha pungasha,care a dat dovada de un suflet extraordinar.Aura si Lili,va doresc sa aveti parte numai de lucruri frumoasede acum inainte.Sara,micuta dragalasa ce esti..,sa cresti mare si frumoasa.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Duminica Sara a fost iar la Iasi si a facut un control mai amanuntit. Toate analizele si ecografiile sint bune mai putin problema de la ochisori. Se mentine in continuare retinopatie de gr.3 si medicul ne tot amina.
Aura va incerca sa ajunga cu Sara la Bucuresti pentru inca o opinie.
Va tin la curent si va multumim pentru sustinere si urari.

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruscka spune:

Liliana veniti cu Sara la Bucuresti si mergeti sa-i faceti control ofrtalmoloigc la Spitalul IOMC (sau Emilia Irza cum se numeste acum).Mergeti la dr.Nascutzi sau Vatafu.
Nu mai amanati pentru ca deja e la stadiul 3.
Sa dea domnul ca Sara sa nu aiba nici un fel de probleme.
Toate gandurile bune pentru micuta Sara si sa dea Dumnezeu sa nu aiba probleme cu ochisorii

pentru Sara, micuta luptatoare.
Pupici
Andruscka

http://photos.yahoo.com/ph/pompipetre/my_photos

Mergi la inceput