Prematur !! 2 - Sara vine acasa!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Usorlili,
iti multumesc pentru informatii si raspuns.
Noi avem fetita (Teodora) si baietel (Spiridon).
AM fost prematuri si am stat mult la Iasi in maternitate. Dar acum suntem bine (speram noi).
Foarte frumoase fotografiile. Tudor este dragut si eu cred ca seamana cu mama. Ce hainute frumoase are si "asortate" cu evenimentele!
Sa iti traiasca si sa creasca mare.

Sa incerc sa pun si eu poze. Sa vedem daca am invatat lectia.
EU am album pe Ringo. Nu stiu daca se poate accesa.
Sper sa fie ok.
www.ringo.com/photos/albums.html" target="_blank">gemenei

Oti & gemenii bucovineni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Nu nanaoti, nu functioneaza albumul si tare voiam sa-ti vad gemeneii. Aura si eu sintem gemene dar nici una nu a avut noroc (deocamdata) de gemeni.
Aura a fost ieri la Bucuresti la un nou control si avem vesti superbune,practic NU MAI SUNT PROBLEME CU OCHISORII SAREI. Domnul doctor spune ca retina e formata si acea retinopatie care mai exista in timp o sa se rezolve de la sine.
I-mi aduc aminte de acel strigat pe care l-am lansat pe 23 octombrie 2006 cind multe mamici au sarit in ajutor. A fost un drum lung si cu un start dificil peste care am reusit sa trecem si cu happy end, speram ca de acum incolo probleme de care ne vom lovi sa fie doar din cele obisnuite.
Urmatoarele postari pe care le vom face eu sau Aura vor fi direct la prematuri asa ca acest subiect cred ca poate fi inchis.

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruscka spune:

Liliana te asteptam pe celalalt topic.

Pupici si sanatate multa

Andrucka

http://photos.yahoo.com/ph/pompipetre/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARILENE spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARILENE spune:

Am si eu un baietel pe care l-am nascut prematur cu o greutate de1750 iar 72 de ore nu mi-a garantat ca o sa-mi traiasca a fost crunt pana a trecut aceea perioada critica totul s-a intamplat din cauza unei moase Acum e bine a recuperat tot ceea ce trebuia sa recupereze si ii multumesc lui D-zeu ca e sanatos
Va doresc multa multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildikodrujit spune:

Buna. N-am mai intrat de mult si ma bucur sa vad ca Sara e bine si ca s-au rezolvat problemele cu ochisorii. Cu inimioara cum stati? Vreau sa aflu si eu mai multe noutati.
Nasa pungasa, a ajuns barza la tine? Ca am trimis-o de Craciun, dar n-a venit un raspuns inapoi.
Multi pupici de la bebe Alex pentru Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geraura spune:

Ildiko ma bucur foarte mult sa "te aud".Am tot incercat sa te sun dar nu stiu de ce mi se respinge apelul.Adresa mea de mes este : aurageru . Te rog daca poti ,contacteza-ma.Sara face bine,creste si e relativ cuminte.As dori sa-mi dai vesti despre baietelul tau .Am ctit povestea nasterii lui si ma impresionat pana la lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildikodrujit spune:

Am o intrebare. din punct de vedere psihomotor Sara are sau nu retard? Caci daca are, trebuie sa incepeti urgent recuperarea. O sa povestim mai multe pe messenger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Liliana, mai dati-ne vesti despre Sara. Intru frecvent sa vad cum evolueaza Sara si as vrea sa stiu ca este bine, ca si mamica si ea sunt sanatoase. Va pup si va urez sanatate muuuulta!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Cat de mult ma bucur ca Sara nu are probleme cu ochisorii! Multa sanatate ii doresc si numai bucurii!

Mergi la inceput