Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

nu sunt .
mi-a dat sa fac niste analize in ziua a 3 a a ciclului, iar din ziua a 5 a sa-mi dea tratament si poate facem inseminare.
sper ca intr-un final, sa fie totul bine. am tras o tura buna de plans si m-am descarcat. acum m-am linistit si sunt hotarata sa fac tot ce-mi zice dr.
va pup pe toate. sper sa ne indeplinim toate visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Didi_Anda inteleg perfect ceea ce simti dar nu-ti pierde speranta si ai sa vezi ca reusesti,eu nu sunt chiar atat de optimista pe cat par,incerc dar sufletul meu plange,plange si nu stiu cat mai pot.In seara asta am iesit in parc,sa uit,dar parcul era plin de copilasi si de parinti,am plecat si iar am plans,sunt cazuta in butoi rau.
Pupici si o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina78 spune:

Imi pare tare rau Didi ca vestea primita nu a fost cea asteptata de tine, dar nu te descuraja. Data viitoare sigur va fi . Nu te mai necaji, o sa vezi ca va fi bine luna viitoare. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetelor, multumesc mult de incurajari si de urari.
sper din suflet sa fim toate cat de curand
dr a zis sa nu-mi fac griji ca va fi totul bine. din analizele ce le-am avut facute de anul trecut, a iesit totul ok, mai putin prolactina. mi-a dat sa le repet si dupa, sa vada ce tratament sa-mi dea.este prima oara cand merg la el si-am stat aproape 1 ora cu el. am avut programare de la 18.00 la 18.10.am uitat sa va spun..eu sunt in israel si-am dat de un dr roman. tare m-am linistit, ca pot vorbi romaneste si ca pot intelege tot ce-mi zice. sper sa fie un semn bun c-am dat de el si sa ma ajute sa fiu
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!Eu incep saptamana cu o veste proasta.Ieri Z19 s-a transformat in Z1.Asta e...Au venit uratii...Asta e..nu sunt suparata....Inseamna ca sunt ff dereglata.Ultimele dati mi-au venit la 28,26,si acum 18 zile.Maine ma duc la doctor..

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Eu Z3, nu va las la greu Eu chiar i-am primit cu zambetul pe buze, ca nu vreau sa-i las sa ma supere. I-am zis sotului sa faca el bebe, pai ce vina am eu ca m-am nascut femeie...El mi-a spus ca ar face daca s-ar putea...noroc de el ca ma tine afara din butoi. Numai bine perioada fertila va fi in perioada Craciunului si poate, poate...
Anculici,FELICITARI, sa fii sanatoasa, sa ai un bebe destept si frumos care sa va faca mandri.

Va si va doresc o saptamana perfecta.

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Didi-anda, Ramonella si Olivia> cate un pentru fiecare!!
Vom incepe anul in forta si vom reusi fetelor!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Kriss, hai salveaza situatia si sfarseste tu anul in forta, nu mai astepta pana la anul

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetelor,

bun venit noilor aspirante si cat mai repede la odisee!

Eu Z 4, dar nu am luat prea mult in seama luna asta caci m-am mutat in casa noua si suntem foarte bucurosi! Am uitat de temperaturi, teste, etc, dar degeaba, uratii au venit la timp ca de obicei, ei nu au uitat de mine. Eu de 7 luni incerc si incep sa ma ingrijorez ca nu s-a intamplat deloc pana acum. Mai ales ca zic eu, prestez in perioada fertila .

Dar poate acum ca am scapat cu stresul mutarii in casa noua o sa se prinda ceva. Doamne ajuta!

Oanabbb, ma bucur ca sunteti bine tu si bebelina ta, sa stati cumintele in pat si o sa fie bine. Sarcina usoara iti doresc si cu mai putine peripetii ca sa te linistesti si tu! Abia astept sa vin si eu la odisee.

Anca, e bine ca iei o pauza acum de sarbatori caci apoi o sa revii cu forte proaspete la inceput de an.

Anculici, felicitari pentru sarcina si sa fie usoara si un bebe sanatos si voinic! Ai avut ceva simptome?

Laura Ioana, . Ce mai faci?

Didi-Anda, nu te descuraja, o sa vina bebe in curand, o sa vezi!

Pup toate fetele fara exceptie si sper de acum sa fiu mai activa pe forum caci am scapat de un mare stres.

O zi minunata va doresc.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

anca,ramonella imi pare rau.
eu luna asta iau pauza ca sunt prea dereglata.
mi-am mai facut 2 teste si au iesit negative,deci,sigur nu sunt.
am sa incep prestarile din ianuarie.

http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput