Aspirante optimiste >20 ani (20)
Raspunsuri - Pagina 29
Laura Ioana spune:
Pupici tuturor optimistelor Inca sunteti optimiste, nu? Ca de nu, v-ati lins pe botic de pup
Ancutzule bine faci daca iei o pauza de la tot stresul cu temperaturi, teste de ovulatie, perioada fertila si alte cele! Nici macar sa nu stii in ce zi a ciclului esti si bebe va veni sigur, ptc vei fi mai relaxata.
Imi pare rau pt fetele care au avut surprize neplacute si luna asta, dar nu va lasati fetelor! Cate dereglari, dom'le, e chiar culmea! Incercati in perioada asta frumoasa sa va ganditi la Mos Craciun si la pom si la cadourile pe care le veti da si pe care le veti primi, la luminite, la feerie, la tot ce e frumos iarna (chiar si fara zapada) si poate va avea rezultat luna decembrie
Clau mai bantui un pic pe aici, ca maine am plecat la analize la bucuresti, iar miercuri am programare la marinescu si sunt foarte nerabdatoare
Poze Laura
bibyrox spune:
Neatza fetelor!!!
Doamne nu-mi vine sa cred cate vesti proaste... Si eu cred ca o sa am vesti proaste dar abia pe 20 sunt programata la dr.Radoi de la Municipal.(stiti ceva de el?) Am aceleasi dureri mari de sani si ma gandesc sa nu fie o dereglare hormonala... desi CM a venit la 27 zile, normal. Am dureri si de cap, ma ingras pe zi ce trece si nu stiu ce se intampla cu mine. Sunt foarte ingrijorata de durerile astea de sani! Parca nici nu-mi vine sa ma duc pe 20.. sa nu-mi stric sarbatorile dar ma gandesc si sa nu am Doamne fereste ceva si sa regret pe urma ca nu am fost.. Nici nu stiu ce sa fac!
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
clauclau spune:
Laura Ioana, mult succes la analize si la Marinescu miercuri. Sa ne tii la curent cu vestile.
Tu chiar esti un exemplu de optimism! Trebuie sa ne molipsim de la tine.
Fetelor, am si eu o intrebare. Ciclul meu este redus cantitativ, adica ma tine doar vreo 3 zile. Cred ca de aproape 2 ani este asa, in rest vine ceas , intotdeauna la 24-25 de zile. Este vreo problema asta, ca nu este foarte mult? De asta nu raman eu insarcinata?
Pup fetele.
CLAU
clauclau spune:
Bibyrox, mergi linistita la doctor,nu cred ca ai nimic grav, poate cel mult o mica dereglare. Si eu am avut cateva luni in care m-au durut sanii imediat dupa ciclu pana la urmatorul ciclu.Dar mi-a trecut de la sine, fara sa fac nimic, acum incep sa ma doara putin cu aproximativ o saptamana inainte de urati.
Te pup.
CLAU
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Fetelor, am si eu o intrebare. Ciclul meu este redus cantitativ, adica ma tine doar vreo 3 zile. Cred ca de aproape 2 ani este asa, in rest vine ceas , intotdeauna la 24-25 de zile. Este vreo problema asta, ca nu este foarte mult? De asta nu raman eu insarcinata?
Pup fetele.
CLAU
Iubita si pe mine ma tine cam 2-3 zile, in schimb imi curge mult! In 3 zile consum un pachet mare de tampoane. Dar tin minte ca mama mea toata viata a avut CM redus cantitativ si dr.-ul a spus ca nu este nici o problema. Unele femei au mai mult, altele mai putin. Nu cred ca e nimic grav dar nu strica sa intrebi dr.-ul!
Laura mult succes la analize! Clau are mare dreptate: esti un exemplu pentru noi toate!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Bibyrox, mergi linistita la doctor,nu cred ca ai nimic grav, poate cel mult o mica dereglare. Si eu am avut cateva luni in care m-au durut sanii imediat dupa ciclu pana la urmatorul ciclu.Dar mi-a trecut de la sine, fara sa fac nimic, acum incep sa ma doara putin cu aproximativ o saptamana inainte de urati.
Te pup.
CLAU
Problema e ca ma dor de o luna... Iar dureri asa mari am de vreo 5 zile! N-am patit niciodata asa ceva.. Ma dureau sanii inainte de CM dar putin si cum veneau uratzii dispareau durerile.
Biby
Laura Ioana spune:
Biby, Clau sar'na pt incurajare! Fetelor trebuie sa fim optimiste si sa luptam ca altfel nu o face nimeni in locul nostru, nu?
Clau nu cred ca-i nimic in neregula, dimpotriva esti o fericita ca te tine doar atat si curge usor
Biby nu stiu ca sa zic, dar sper sa fie doar o dereglare hormonala si sa se trateze cat de repede
Poze Laura
RAMONELLA spune:
Bibyoare no fi ciclu peste sarcina????Intreb si eu,nu-mi explic manifestarile tale...
Eu vorbesc...dereglata de mine...daca stiam ca asa de greu se fac copii,nu luam in viata mea anticonceptionale...mai ales ca m-am dereglat in halul asta....nu sunt suparata ca n-a fost bebe luna asta....macar sa se curete organismul de hormonii pe care i-am luat..si dupa aceea sa iasa bebe sanatos....maine ma duc la doctor...nu sunt normale scurgerile mele rosiatice dinaintea ciclului...am patit-o si luna trecuta.Sa vedem ce zice.Macar bine ca am terminat tratamentu cu ovule.Si n-o sa ma mai stresez cu teste de ovualatie si cu TB.De parca altele care raman dupa o aventura de-o noapte isi masoara TB si fac teste de ovulatie.Asta e,cum o vrea Dumnezeu.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
Laura Ioana spune:
Ramonella De multe ne-am feri in viata, daca am sti dinainte Bucura-te de Craciun
Poze Laura