Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana eu incerc sa fiu puternica si de obicei sunt dar asa am crezut sa am ramas luna asta......
Stiu ca sunt fete care incearca de mult timp si le admir ptr ca este un drum fff greu....
Acum o sa ma linistesc si pana in ian nu o sa mai fac nimic,adica teste ,temperaturi si tot tacamul,nici macar nu o sa mai numar.
Pupicei la burtica.
Tu esti bine?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Oanabbb, acum esti bine, da?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

am putea spune si ca sunt bine.

DA SUNT BINE ATATA TIMP CAT BEBELINA STA CUMINTE IN BURTIK!

dar in alta ordine de idei sunt tot in pat ...chestie ce te extermina psihic..cu contractii si dureri de burtik...cu mici pete cand si cand...cu tona de pastile pastilutze ovule si injectii langa mine...dar sunt pregatita sa lupt pt ea cu toate fortele!
am o bebelina buclucasa de mica...tinand cont ca de 3 sapt de cand stiu ca e acolo...m.a tinut numai in alarma...ba ca e extrauterina...ba ca e sacul gol...etc etc etcda nu ma las io asa usor!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Felicitari Anculici!!!! Sarcina usoara, sa faci un bebel sanatos!
Anca, nu dispera, cel mai bine e sa mergi la medic, sa-ti faci analize si..ai sa vezi, totul se rezolva, important e sa-ti pastrezi speranta si sa lupti in continuare pentru ce ti-ai propus, incercand sa nu te mai stresezi. Stiu ca nu-i usor deloc!
Eu intre timp sunt in ziua a 26-a (cu un CM de 30-31)si am o tensiune in sani dar zilele trecute am avut dureri de ovare ingrozitoare, cand pe dreptul, cand pe stangul. Sper sa nu fi facut iar vreo anexita, nu stiu ce sa mai spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Anculici felicitari sa ai un sanatos,frumos si destept,ai grija de tine si de minunea din burtica.
Anca nu-ti pierde speranta,este f. important sa crezi in ceea ce vrei si vei obtine mai devreme sau mai tarziu,eu sunt Z1 asa ca stiu cum e cu visele si sperantele am tras un plans sanatos dimineata ,dar eu astept minunea de 6 ani,asa ca fruntea sus si sa nu ne pierdem speranta...Pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

nichi imi pare rau c-ai de necaz si nu de bucurie...ma bucur ca esti optimista in continuare.
anculici...mai astept....inca nimic.. sper ca pana la urma sa de bucurie, ca incep sa sper tot mai mult, mai ales ca astept minunea de 4 ani si ceva..
la toata lumea si sa dea DUMNEZEU sa ni-i se indeplineasca dorinta la toate, aceea de a fi

Mergi la inceput

deseara la ora 18 am programare la ginecolog. sper din suflet sa fie totul bine si sa fiu
dupa ce ies de la dr, mai am de mers, dar cand ajung acasa, am sa intru sa va scriu..nu stiu ce sa fac sa treaca timpul cat mai repede, sa merg la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

didi_anda iti tin pumnii sa fie bebe! Te asteptam cu vesti dintre cele mai bune!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

blueeyes2003 iti multumesc.
stau tot cu ochii pe ceas si parca ma ia cu frica...nu stiu de ce, dar imi vine sa plang...ma tot gandesc ce voi face daca imi zice dr ca nu se vede nimic,nici un ? daca ma apuca pe-acolo?
eu de felul meu sunt tare emotiva si cu siguranta nu ma voi putea abtine..
ma rog in continuare sa fie totul bine..
am sa revin deseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetelor.....
Am intrat si eu sa va salut si sa va pupacesc pe toate

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput