Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

didi_anda eu zic sa mai faci un test de sarcina sau mergi si fa-ti testul de sange betaHCG inainte sa mergi la stomatolog.In felul acesta vei sti daca esti sau este doar o dereglare si continui cu antibioticele.Eu iti tin pumnii sa fie bebe!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

blueeyes2003 multumesc frumos de urare! problema este ca eu sunt in israel si ca sa merg sa-mi fac analiza de sange, imi trebuie trimitere de la un dr. aici, duminica incepe saptamana si-o sa pun pe cineva sa sune la asigurare sa-mi zica la ce dr sa ma duc si eventual sa-mi faca trimitere..asta in cazul in care nu ma invadeaza rusii....nu stiu ce sa zic...acum vreo 5 ani mai aveam intarzieri si de cate 2 saptamani , dar in ultimii 4 ani, imi venea la timp..
am sa va mai scriu de mine...sper sa revin cu vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!!!Am venit pana la socrii si nu m-am putut abtine sa nu intru!
Ancaimi pare tare rau ca au venit uratii,toata ziua m-am gandit la tine.Imi pare sincer tare rau.Nu stiu ce sa-ti spun,sa-ti dea Dumnezeu putere sa o iei de la capat!!
Anculici felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!
Eu sunt tot asa,acum am o scurgere rozulie...Sunt ff balonata...asta e...m-am hotarat sa nu-mi mai iau TB ca numai ma stresez.
Va pupacesc pe toate si ne auzim luni!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anculici FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laurici asa este macar un lucru bun s-a intamplat luna asta ,am un CM normal....
Ramo pupicei.
Fetelor eu am obosit asa ca renunt ,nu ma mai gandesc la bb ptr ca se pare ca nu are de gand sa apara.
Asa ca renunt si cand o sa ma simt in stare o sa incep cu analize si tot tacamul.
Oricum o sa intru sa vad ce faceti ptr ca nu pot sa stau fara voi.
Pupicei la toate ambitioasele mele.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancutuledraga de tine.Imi pare tare rau....Dar te asteptam sa revii cu forte proaspete!Poate asta tre sa facem toate,sa nu ne mai stresam si sa lasam lucrurile sa vina de la sine.Pupici multi!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Ramo multumesc si te pup si iti doresc o minune mica cat mai curand....

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

didi_anda eu zic totusi sa incerci sa mai astepti un pic cu dentistul Si eu tb sa ma vopsesc la pa vineri cu gandul sa imi fac testul de sarcina sambata dimineata si ceva mi-a spus ca in cazul in care as fi insarcinata vopsitul parului nu ar pica tocmai bine asa ca am renuntat si bine am facut

anca eu zic totusi sa nu iti pierzi speranta Eu nu am incercat decat din septembrie si fara sa imi iau TB asa cum am vazut ca procedeaza multe fete Tot ce am facut a fost sa fac teste de ovulatie Asa am stabilit ca ovulez in ziua 18 ca altfel daca o luam drept ziua 14 probabil ca nu as fi obtinut nici un rezultat

Mergi la inceput

Anculici multumesc iubita si iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos,dar eu am obosit rau.
Noi incercam de 1 an si 2 luni si s-au adunat....

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina78 spune:

Anculici, felicitari din tot sufletul! Sa ai parte de un bebe sanatos si frumos si tu ai ai grija de tine.
Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns. Sper sa se rezolve si problema asta a mea, am zis ca mai stau pana pe 16-17 decembrie si fac atunci si un test de sarcina, desi...nu ma prea incred in ele pt ca acum 3 ani am pierdut o sarcina la aproape 6 sapt care nu s-a vazut la nici un test si nici la control gineco (doctora oricum mi se paruse cam ciudata, dar m-am bazat ca daca are 50 de ani are si experienta...ma rog), doar la echo s-a vazut, aveam 5 saptamani atunci. Nu am avut nici un simptom, doar intarzierea ciclului (care de atunci a tot intarziat mai mereu). Asa ca nu stiu deloc ce sa cred. Mai astept pana atunci, dar cred ca luni o sun si pe doctora sa o intreeb daca e normala durerea asta, parca sunt si balonata in partea de jos, ma deranjeaza pantalonii sau fustele stramte.
Va pup pe toate si mai vorbim. Poate mai apar si alte, cel putin asta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

un an si 2 luni????????mai ANCA nu.mi da vestea asta!
si zici ca nu mai poti,ai?pai tu am impresia ca nu ai fost batuta...si cred ca ma bag io sa.ti dau o mama de bataie!

termina puiule cu prostiile...ce naiba!eu cu cei 4 ani ai mei de incercari sunt un fleac pe langa LIANA...13 ANI si multe alte fete!
pai ai auzit.o tu pe LAURA sa se planga....scumpa de ea...prin ce a trecut...

hai ...ANCA...FII BARBATA!!!!!!!!!!

oana6+

Mergi la inceput