Aspirante optimiste >20 ani (20)
Raspunsuri - Pagina 25
blueeyes2003 spune:
Anculici felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
aniast72 spune:
Anculici . Sa ai parte de un frumos, destept si devreme acasa. Felicitari maxime.
Andreea
Anculici spune:
Multumesc fetelor de urari Si va sfatuiesc sa incercati sa lasati stresul la o parte si sa fiti un pic mai degajate Se pare ca asta este secretul
Anculici spune:
Cosmina eu azi am aflat ca am ramas insarcinata si sa stii ca si eu am dureri ca cele de dinainte de venirea CM (burtica si mijloc) desi acesta ar fi tb sa vina pe 3 dec asa ca poate aceste dureri sunt normale intr-o sarcina Poate ca inseminarea a avut succes Vezi cum te smiti in continuare Multa sanatate
quote:
Originally posted by cosmina78
Buna seara! scriu pentru prima oara si cred ca din acest moment ma inscriu si eu pe lista aspirantelor. Bucuroasa de cunostinta! vad ca lista e destul de lunga si doresc tuturor fetelor ceea ce imi doresc si mie: un bebe!
In alta ordine de idei am si o mica problema si poate ma puteti ajuta, cu sfaturile voastre ca poate ati trecut prin asa ceva sau ati auzit: am facut pe 1 decembrie o inseminare si de atunci am niste dureri de burtica ca cele de dinainte de ciclu. Ma deranjeaza si nu stiu daca e de bine sau de rau.Nu sunt insuportabile, dar ma simt ciudat. Nu pot sa fac momentan nici test de sarcina, fiind prea devreme si nici n-as vrea sa-mi stresez doctora (ma gandesc ca poate e normal. Am uitat sa va zic ca e prima data cand incerc sa fac inseminarea). Voi ce ziceti? e normal? mi-e frica sa nu fie vorba de vreun chist, dar ma jeneaza in ambele parti. Nu stiu ce sa cred. Poate ma ajutati voi. Va pup si astept un raspuns.
bibyrox spune:
ANCULICI FELICITARI!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos tun!!! Sa nu ne uiti acum ca fugi la Odisee si sa ne pastrezi locurile!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Luna1 spune:
Anculici felicitari! Sa ai o sarcina usoara si lipsita de orice griji si un bebe exact asa cum ti l-ai dorit!
Anca imi pare tare rau ca au venit nenorocitii! Probabil si la mine maine... Nu uita ca am decis impreuna sa-i intampinam cu zambetul pe buze!
Eu am decis sa nu ma mai stresez deloc, de acum incolo voi face doar un semn in calendar cand vin rusii, ca sa stiu in caz ca am nevoie si apoi nici nu vreau sa stiu in ce zi sunt, o sa fac nebunii cand am chef cu sotul meu si cand o fi sa fie apare el bebe.
Va pup pe toate!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Laura Ioana spune:
Ancutzule fata suparata. Dar vezi parte pozitiva: s-a reglat CM-ul si a revenit la lungimea normala! De acum ai mai multe sanse sa faci bebe, nu?
Anculici ma bucur pt tine foarte tare! La fiecare veste de bebe imi vine sa tzopai Sarcina usoara si bebe sanatos!
Poze Laura
didi-anda spune:
ANCULICI felicitari si sa ai un bebe sanatos!
fetelor, am si eu o mare problema....n-am mai scris demult, pt ca m-am hotarat sa nu ma mai agit si sa nu ma mai stresez atata sa raman graviduta ca poate de-aia nu se intampla minunea...
din cauza ca nu m-am mai agitat, nu mai tin minte exact cand mi-au venit ultima oara rusii...la sfarsitul lui noiembrie trebuiau sa apara si nimic... n-am avut nici un gand c-as putea fi gravida, pt ca de 4 ani am tot incercat si nimic...am zis ca poate-i o raceala si de-aia intarzie... joi am avut programare la dentist si de marti seara mi-am pus problema: daca sunt gravida? nu-i bine sa merg la dentist, daca sunt, mai ales ca astept de mult timp momentul acesta..mi-am luat un test, miercuri l-am facut si....negativ. m-am necajit pt ca incepusem din nou sa sper...
am fost la dentist, mi-a dat sa iau antibiotice si sa fac duminica un film la masele, sa vada daca trebuie sa intervina sau nu.. bun...mi-am cumparat antibioticele si joi seara am luat o pastila...pe la 22 seara m-a luat cu stari de voma, imi era greata tot timpul si m-am pus sa mananc lamaie. m-am gandit ca poate ii de la antibiotica , desi nu-i prima data cand iau antibiotica...ieri dimineata am mancat putin si mi-i s-a facut iarasi rau, fara sa iau antibiotica.. n-am mai luat..mi-am cumparat alt test si tot negativ a iesit. dupa ce-am facut testul, am observat c-am o scurgere lichida, cum am inainte sa-mi vina rusii..am zis ca ori ieri, ori azi o sa-mi vina, ca asa patesc tot timpul... pana acum nimic...n-au venit si nici scurgere nu am...nu mai stiu ce sa fac...maine trebe sa ma duc sa-mi fac film si parca am o retinere...nu m-as duce pana nu-mi vin rusii..ce ma sfatuiti sa fac? m-am gandit ca, in cazul in care nu-mi vine nici azi, nici maine, sa-mi mai fac un test inainte sa merg la stomatolog..
vreau sa va spun ca n-am mai ramas niciodata pana acum, asa ca nu stiu absolut nimic...
mi-ar prinde tare bine sfaturile voastre..
imi cer scuze ca m-am intins atat...
Micky2007 spune:
Anculici chiar daca nu am mai scris de mult pe aici, iti urez si eu o sarcina usoara si un bebe sanatos. Tu te numeri printre fericitele, care i-a adus mosu un samburel in burtica.
Cosmina eu te sfatuiesc sa intri la "inseminare", unde catty a scris ca a avut aceleasi simptome ca tine dupa inseminare. La ea nu a fost sa fie bebe, nu vreau sa te descurajez, ca nu se stie niciodata si depinde foarte mult de organism. De exemplu pe mine nu m-a durut absolut nimic cand am facut inseminare, dar nu a fost nici bebe. Catty spune ca a avut niste cheaguri la menstra si se poate sa fi fost bebe, asa ca mai bine consulta doctorul si poate iti da ceva de mentinere sarcina (cred ca utrogestan) in cazul in care va fi. Dar mai bine citeste la ceea ce a scris Catty, sau poti sa o intrebi chiar pe ea. Eu iti doresc sa fie bebe.
Fetele va si pe voi cu toate ca nu prea intru pe aici, dar sunt pe listuta si imi doresc sa intram toate in anul care vine cu samburei in burtica.
Micky