Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor am mari emotii Semaforul trebuia sa fie pe rosu de pe 3 dec dar nu s-a intamplat nimic deocamdata Maine o sa fac un test de sarcina sa vad daca sperantele mele se materializeaza Ar fi superTotusi ma macina gandul ca intr-o noapte cam in perioada ovulatiei am avut o durere puternica la ovarul drept si ma gandesc sa nu se fi intamplat ceva Nu am putut sa dorm aproape deloc in noaptea aceea Sper totusi sa se lase cu un bebe si nu sa aflu ca cine stie ce D-zeu am patit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Anculici trebuia sa-ti vina Cm pe 3 dec si ai stat pana acum fara sa faci test? Pai sigur este bebe! Nu te gandi la nimic rau!Maine dimineata sa faci un test si sa ne dai vestea cea mare!Iti tinem pumnii!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele am intrat sa va spun ca au venit uratii
Si eram asa convinsa ca minunea s-a intamplat luna asta....
Am bocit cu drag si spor si acum cand mi-am mai revenit putin am intrat sa va spun si voua.
Eu imi cumparasem si test ptr maine dim....

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina78 spune:

Buna seara! scriu pentru prima oara si cred ca din acest moment ma inscriu si eu pe lista aspirantelor. Bucuroasa de cunostinta! vad ca lista e destul de lunga si doresc tuturor fetelor ceea ce imi doresc si mie: un bebe!
In alta ordine de idei am si o mica problema si poate ma puteti ajuta, cu sfaturile voastre ca poate ati trecut prin asa ceva sau ati auzit: am facut pe 1 decembrie o inseminare si de atunci am niste dureri de burtica ca cele de dinainte de ciclu. Ma deranjeaza si nu stiu daca e de bine sau de rau.Nu sunt insuportabile, dar ma simt ciudat. Nu pot sa fac momentan nici test de sarcina, fiind prea devreme si nici n-as vrea sa-mi stresez doctora (ma gandesc ca poate e normal. Am uitat sa va zic ca e prima data cand incerc sa fac inseminarea). Voi ce ziceti? e normal? mi-e frica sa nu fie vorba de vreun chist, dar ma jeneaza in ambele parti. Nu stiu ce sa cred. Poate ma ajutati voi. Va pup si astept un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Anca sincer.. nici nu stiu ce sa-ti spun.. Imi imaginez cum te simti, aveai atatea sperante pentru luna asta cum de altfel aveam si eu pentru tine! Iti spun din inima: nu fii trista! Mai ai luna asta si pe urma in ianuarie mergem amandoua de manutza la dr. sa vedem ce se intampla cu noi! Hai capul sus, fii optimista pentru ca fiecare Z1 este o noua speranta!

Anculici nu-mi vine sa cred ce rabdare ai!!! Eu in locul tau faceam pe putin 10 teste pana acum! Fuguta si fa testul ala mai repede ca avem mareee nevoie de o veste buna!!!Iti tin pumnii!!!

Nusha ma bucur din toata inima pentru tine!!! Imi imaginez cat esti de fericita! Si acum... ca o pacienta ascultatoare ce esti trebuie neaparat sa urmezi sfaturile dr-ului si in februarie-martie sa fii !!!

Cosmina bine ai venit in clubul nostru! Iti doresc ce ne dorim toate de aici: mult asteptatul si sa fugi cat mai repede la Odisee! Referitor la intrebarea ta... din pacate nu ma pricep si nu-mi pot da cu parerea. Dar cu siguranta multe fete de aici te pot ajuta cu sfaturi si raspunsuri!

Eu.. ce sa va mai zic... sunt amarata! Dureri de sani din ce in ce mai insuportabile. Culmea e ca ma dor amandoi si simt niste junghiuri, plus o caldura asa... Ma cam jeneaza si burtica.. Nu stiu ce naiba am! Mai stau putin ca ma face bine sotul acushica!
Pup toate cucuietele!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Anca imi pare rau!Stiu cum este sa-ti faci sperante si dintr-o data sa se naruie.Nu te descuraja,cu siguranta se va intampla cand nu te astepti.Z1 este un nou inceput!
Cosmina bine ai venit! Sper sa ramai cat mai repede -dutza!In legatura cu durerile de burtica...o prietena mi-a spus ca are aceste simptome dupa inseminare,dureri ca la CM.Mai multe nu stiu!
Biby frumos mod de a scapa de disconfortul pe care-l simti. Bafta,cu siguranta pe urma o sa te simti mai bine

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Draga Kory eu am facut tratament inainte de a face hsg si dr mi a zis ca este bine, probema cu infectia sa rezolvat, si uite dupa instilatii mi a venit Cm foarte ciudat exact la 14 zile de la ovulatie deci eram prin Z25 si am mers la medic iam zis ca a fost foarte ciudat CM de luna asta, el mi a zis ca asa trebuie ca sa curatit totul acolo, si acum asteapta rezultate pozitive de la noi. Ce fel de rezultate daca eu nu l-am crezut am mers la laborator si din nou am dat analiza acesta si mi a zis ca e este, titrul mic adica infectia nu este prea mare dar exista, MOR nu mai stiu cite trat am facut si eu si sotul, si nimik nu sa intimplat macar de ma tratam cu blestemata asta de infectie, nici nu stiu de la ce e macar!!!
Pupici!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cosmina, bine ai venit! Am mai auzit de dureri dupa inseminare, fara sa fie vorba de bb... cred ca tehnica procedurii a lasat de dorit in acele cazuri... semne daca ai fii ar trebui sa apara mult mai tarziu! Nu inseamna ca nu ai sanse sa se prinda, vreau doar sa iti spun sa stai linistita, si sa stepti cu incredere adevaratele semne!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele si va multumesc ptr sustinere,acum ma simt mai bine....
Astept sa treaca si sa ma duc la un control sa vedem pe ce drum apucam.
Cosmina bine ai venit pe la noi si iti doresc sa fugi repede la Odisee,cat despre intrebarea ta sa stii ca si unele fete de aici(de ex Catty)dupa IA au avut dureri f mari.Deci cred ca sunt normale.
pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor a iesit pozitiv Nu imi vine sa cred De la 5 jumate dimineata de cand l-am facut nu am putut sa mai dorm Este prima luna in care am zis ca mnu ma mai ganesc obsesiv la ideea de a avea un copil si uite ca s-a intamplat minunea

Mergi la inceput