Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

la help net gasesticlear bluein general si era vreo 200000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Irina, iti tin pumnii si eu si iti fac galerie! Haida, te asteptam cu vestea cea buna.

Mirelush, eu cand am venit mi-am luat din Romania Barza, habar n-aveam eu ca sunt de tzaspe mii de feluri si testele de sarcina. Le-am folosit aiurea. Ieri am cumparat Clear Blue care arata cu totul diferit de betzigasele noastre si costa aici 19 euro o cutie cu 2 teste. Cum am mai spus, ca si in Romania, aici sunt cele mai scumpe, insa se gasesc in absolut orice farmacie, pe raft.
Ai incercat la Sensiblue sau la farmaciile Help? Alea mi se par mai serioase. Poate totusi gasesti, o sa caut si eu cand ajung acasa. Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetele am revenit de la dr chistul e bine merci mai mic un pic s-a mai retras in schimb mi-a luat o lama ca cica am o infectie ...nu stiu de la ce am mai facut si asta ca doar numai eu stiu cat ma feresc...ma rog miercuri am rezultatul de la laborator si incep tratamentul ...singura veste buna e ca daca se retrage de tot chistul pana in ianuarie cat mai am tratament din februarie am voie sa ma apuc de bb

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina mersi,la HelpNet chiar nu am incercat!
Nana aseara am fost la Sensiblu sa-mi iau teste de ovulatie si nu avea decat Dr. Sigur.Special am mers pentru ca stiam ca aici sunt sanse sa gasesc Clear Blue.Am sa incerc si prin alte zone,poate sunt mai dotate farmaciile si mai informate farmacistele!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nushulica ce bine ca se retrage chistul si nu-ti creeaza alte probleme.Am o prietena care nu a avut norocul sa se retraga prin tratament si a fost nevoie de operatie. In legatura cu infectia,sigur nu este nimic grav si este super ca sunt sanse ca din februarie sa te apuci din nou de proiectul bebe! Iti tinem pumnii!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nushulica ma bucur ca e o veste buna. Si din cauza infectiei te durea burta? Sper sa se resoarba cat mai repede nenorocitul de chist si sa ai unda verde la bebe

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nushulica, ma bucur ca esti ok. Off, lasa ca trece si asta si o sa fie totul bine bine ca sa apara .

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu sunt asa de bucuroasa ...nu stiu cand mi-a zis dr ca din febr vrea sa ma vada gravidasi sa nastem impreuna un bb sanatos offf parca canta sufletelul in mine de bucurie...infectia a zis si ea ca se duce cu tratament cu ovule sau alte pastile sa vada intai ce e....si chistul ma rog la Dzeu sa se duca si ala pana in februarie...offf parca ma si vadin martie...sau macar cand o fi da sa fie mai repede

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinucaT spune:

Buna fetele!!!

Multumesc tuturor pt urarile de bun venit.Eu sunt azi in Z17 si am avut niste mancarimi tare suparatoare. Oare de ce?

O seara placuta tuturor viitoarelor -dute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Marryan - tu ai ureaplasma? Tu parca ai facut instilatii nu?Si eu le-am facut si acum astept rezultate.Dar a fost in regula sa ti le faca daca tu ai avut infectie?
Va pupic , bafta fetelor care sunt la testare!

Mary

Mergi la inceput