Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

CAtty iti multumesc frumos pu proptitudine la raspuns.,
Eu am facut si antibiograma, si dupa ea mi sa dat trat cu ERY500mg(eritromicina)si ceva pu anticandidoza ca sa nu fac, DA a luat si sotul meu si a trecut cam o luna de la tratament si acum saptamina trecuta ma dat din nou sa vad ca Dr meu mia zis ca ar fi trebuit sa sa trateze...si eu Toma necredinciosul mam dus din nou la laborator si am dat si mia esti POZITIVA!!!
Nu mai pot mi azis ca asta ar fi cauza ca nu ramin ca acest virus omoara sperma... nustiu cit e de drept, CE SA MAI FAC!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

irinabobe> Iti tin pumnii sa fie bb!!! Fa un test cu prima urina maine dimineata si te asteptam sa ne dai de stire repede!!
Irina, hai ca iti facem si galerie!!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc kriss. hai ca in plan era amandoua odata. da-i bataie. am luat testul maine dimineata il fac.
succes fetelor sa munciti... cu spor in weekend.

Mergi la inceput

Asa era Irina..
Sa intri dimineata sa ne anunti!
Eu voi fi plecata tot weekendu`, dar sunt fetele aici care te vor sustine indiferent de rezultat!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

apropo de teste am gasit un test surecheck se numeste. 90.000 lei. si ca si la clear spune ca se poate face din prima zi de intarziere si la orice ora. sper sa mearga.

Mergi la inceput

kriss hai nu fi suparata ca mie sufletul imi spune ca nu e bebe asa ca te mai astept o luna. avand in vedere ca prostioare am facut pe 29-30 cum fac calculul tot nu imi iese la socoteala sa fie bebe. acu vom vedea. weekend placut si ne auzim luni.

Mergi la inceput

esti tare draguta Irina! sper ca totusi 2007 sa fie anul BB!!pentru toate dintre noi!!eu una simt ca nu mai am rabdare, nu mai pot..ma gandesc cateodata la fetele care il asteapta de cativa ani buni..nu stiu cum rezistati! Tot respectul!

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Irina tinem pumnii iubita sa fie samburelul acolo!!!

Kriss week-end placut!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

poate anul asta integrarea si mosu... aduc un bebe tuturor celor care il doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina iti tinem pumnii sa iasa IIliniute!

P.S.Eu la ce farmacie am intrebat de teste Clear Blue,ridicau din umeri(multe dintre farmaciste nu au auzit de asa ceva)Voi la ce farmacii ati gasit?
Pana acum am folosit Barza,Dr. Sigur si Surecheck,care de asemeni poate fi folosit la orice ora,inca din prima zi de intarziere.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput