Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

raresionut am ramas tot cu cele care au iesit aseara, nu au mai aparut altele... ii dau intruna cu mixtura mentolata....si azi nopate i-am dat de vreo 2 ori..deja saracul s-a invatat..se duce si imi arata singur sticla...si sta cuminte sa ii dau. si azi noapte la fel..a stat cumintel..era si mai molesit un pic de la peritol...dar nu atat cat sa doarma toata noaptea fara trezire..

acum nu stiu...ar trebui sa il bag pe mancare mai de regim...sau doar sa scot iaurtul...la care banuiesc ca a avut reactia...?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by ninocikap

raresionut am ramas tot cu cele care au iesit aseara, nu au mai aparut altele... ii dau intruna cu mixtura mentolata....si azi nopate i-am dat de vreo 2 ori..deja saracul s-a invatat..se duce si imi arata singur sticla...si sta cuminte sa ii dau. si azi noapte la fel..a stat cumintel..era si mai molesit un pic de la peritol...dar nu atat cat sa doarma toata noaptea fara trezire..

acum nu stiu...ar trebui sa il bag pe mancare mai de regim...sau doar sa scot iaurtul...la care banuiesc ca a avut reactia...?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Nino, ma bucur sa aud ca nu au mai aprut si alte bubite, oricum dureaza cateva zile pana dispar.
Parerea mea e ca poti alege un meniu usor , nu neaparat regim.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am prins momentul (tati si Mariuca sunt plecati din Bucuresti si Ioana isi face somnul de frumusete) si am vazut pozici

Coco mai, tu ai o minune de baiat, frumos foc, cu ochi superbi... nu stiu, cred ca inainte imi luau buclele ochii si nu-l vedeam asa bine Aa, si seamana cu tine
Si m-a cucerit si Coditza [coo]

Caramella Ce bine ii sta Aliciei zambareata, noroc cu Tweety Multa sanatate!

Am mai vazut Brad Pitt de Constanta dansator , Iubi de ziua ei, dragalasa tare si Dodo in rochita roz cu gentuta asortata

Am vrut sa-l vad si pe Raduc, dar a ascuns Ligia link-ul catre poze... si cred ca nu le-am vazut pe ultimele...

Nino pupici lui Alex, sa-i treaca bubitele. Cred ca-i poti da mancare ca de obicei, doar sa ocolesti iaurtul cu pricina, poate mai bine, intreaga gama de lactate a lor.

Marox ce mai face Julia?

Andira mai scrie-ne si tu o vorba, doua! M-am mai uitat o data la poze s-o mai vad pe Nati zambind fetitelor!

Anca Micaela sper ca esti vesela, da?

Mamacita ai dormit?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Rrox- multumim! Daca tot esti tu mai 'libera' ia pune tu niste pozici ca tare mi-e dor de printzesele tale. Coditza e pisi al lui Buiu ingrasat 'ca la carte' de taica-meu!

Caramella- vizionat pozici, vazut si bebe mic, vazut Alicia care e o cocheta, poarta cizmulitze rosii in oct... Eu sunt topita dupa cizmulitze de fetitze (nu mi-am dat seama da' am facut o manie cred). Multa sanatate!

Nino- sper ca e bine acum Mihai! Multa sanatate!

Raresionut- Rares al tau seamana in comportament cu Vlad: cateodata imi ies din fire, tip la el, dar azi s-a razbunat pe ficusul meu si i-a tras vreo 2, a rupt ceva frunze. I-am dat peste manutza si a plans. Culmea e ca ma simt mama rea, dar il vad ca intelege si face tot ceea ce vrea el! De obicei il las, dar nu suport 2 lucruri: sa umble la priza sau sa-mi rupa florile ...

Marox- ce faceti? sunteti mai bine? Ma tot gandesc cum e Julia acum ...s-a confirmat diagnosticul cu sinoviala?! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Un link util (mi-a placut ideea afacerii):

http://www.businessbuilders.ro/?page_id=26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by rrox3
Mamacita ai dormit?

Nuuuu,rrox,este din rau in mai rau!De doua saptamani de cand sare parleazul,am intrat intr-un cerc vicios:nu doarme pentru ca este extenuat si este extenuat pentru ca doarme din ce in ce mai putin.Lipsa asta de somn este un cosmar care pare a nu se mai terminaaaa

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Coco spre rusinea mea, trebuie sa recunosc, nu prea le-am mai pozat pe maimute in toamna asta.. Sper sa recuperez cu noua si minunata mea camera (pe care o voi primi la sfarsitul anului ).
Super tare oferta cu mosul!!

Mamacita Uff..imi pare rau Nu vreti totusi sa-l mutati in pat mare? N-ar mai fi ispitit de parleaz si ar dormi.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by rrox3

Mamacita Uff..imi pare rau Nu vreti totusi sa-l mutati in pat mare? N-ar mai fi ispitit de parleaz si ar dormi.

Problema nu mai este nici parleazul,nu stiu ce este,incearca sa doarma,se culca,dar nu adoarme,se foieste pana ii sare somnul.Iar dimineata se scoala din ce in ce mai devreme
Sapt care vine va trebui sa ii fac ceva analize,ca nu se poate;am luat deja recipientele de copro-uri si urine,dar n-am prins clientul

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

MAMACITA,nu vrei sa-i dai ceva sa se calmeze???Mie mi s-a prescris peritol sau fenobarbital atunci cand este agitat.Mai nou,nitrazepam ,pe care recunosc ca nu i l-am dat oricat de agitat ar fi fost.Dar poti sa incerci cu peritol ca este mai slab.Poate il deranjeaza ceva de nu doarme.
pt voi si sanatate la bb-ei

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare!

Am vizionat multe pozici:

L-am vazut pe Brien care se distreaza ca de obicei si pe parintii lui frumosi si care se iuibesc mult.Foarte frumoase cadouri a aduc mosu

Am mai vazut o familie foarte frumoasa si eleganta:Siomonela,Andrada si tatal ei

Sigur ca imi era dor de Brad Pitt care nu s-a schimbat de loc.Carmenduta ma bucur ca ne mai scrii,nici nu ma indoiam ca nu este cumintel blondutul tau frumos

Niccelmic-nu stiu daca v-am spus ca sunteti tare frumoase.La multi ani pt onomastica,sper ca v-ati distrat copios

Coco l-am vazut si pe frumuselul de Vlad,ce plete are

Alicia este o domnisorica tare scumpa,care se vede ca s-a bucurat de cadouri

Andrreuza La multi ani plini de bucuri si impliniri iti doresc.Sa stii ca am vrea sa mai vizionam pozici cu Rares

Zuzu.Ai primit cadouri multe de ziua ta?. ce mai fac piticii frumosi?

Nino "La multi ani".Eu una cred ca a fost ceva in neregula cu iaurtelul mancat atunci si sper ca sunteti bine acum.

Cenia imi pare rau pt cumnata ta

Rares ionut nu trebuie sa te culpabilizezi,asa cum ti-au zis si fetele,vorba Dariei-de cate ori crezi tu nu mi-a venit sa il arunc pe geam sau sa ma arunc pe mine.Sa vezi acum cum este: ca tipa,dar tipa intelgi,nu plange, pt ca nu am vrut sa ii dau paine,cascaval etc etc,nu l-am lasat sa verse pe jos toata punga cu cereale si asta nu-i nimic,se poate si mai rau....Asa ca probabil ca stii sfatul ala cu "mergi in alta camera pt 5 min si fa ceva pt tine"

Daria evident ca sunt alaturi de tine in ceea ce priveste familia ta,am mai vorbit noi si parca ii vad pe ai mei cand povestesti de ai tai.Sigur ca cel mai usor este sa nu ii iei in seama,eu asta fac mereu si uneori imi si iese

Rrox cum sa nu iti fotografiezi papusile?Hai ca le asteptam pe cele facute cu noua camera-sa o stapanesti sanatoasa

Lu Matei ii ies caninii(deja se vad coltisorii sus) si evident ca ne chinuie,mai ales pe tatal lui care sta cu el acasa in fiecare zi.Si acum este si foarte putin raciti,ca am racit eu,si evident si el ca tot bot in bot suntem oricat as incerca sa fug nu ma lasa.Ne-am luat si noi puzzle pe lemn de la Casa Retro-ferma animalelor si spre bucuria mea,chiar ii place.Potriveste cateva piese,nu pe toate,dar nu pt ca nu ar stii,ci pur si simplu pt ca nu vrea.Pune vaca il locul ei si apoi o scoate ca sa puna purcelul acolo desi evident stie ca de fapt este locul vacii si tot asa.Eu ma amuzam pe seama acestui lucru spunandu-i sotului meu ca Matei este tare destept caci vrea sa schimbe ordinea fireasca a lucrurilor si nu vrea sa i se impuna stereotipii.Eu sunt convinda ca o sa ia premiul Nobel,le-am spus colegilor mei ca va fi asa de cand eram insarcinata,desi cred ca ar fi bun si de artist,caci danseaza si canta de numa numa.Mos Craciun deja isi face aparitia,azi ne-a vizitat iar mama mea si i-a adus cadou o geaca si un maimutoi de plus si mie o pijama.
In rest maine speram sa ajungem la teatrul Ion Creanga ca este ultim zi a unui festival pt copii cu vanzare de carte,piese de teatru,personaje de poveste,loc de joaca,si tot ceea ce ii este necesar unui copil sa se distreze

la mamici si pitici!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput