Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 6
raresionut spune:
Andruzza, RRox, multumesc pentru sfaturi si stiu caci aveti perfecta dreptate, insa Rares mai nou e electro-mecanic de serviciu in casa, la aragaz, cuptor, centrala, frigider si lista poate continua.
O sa iau in serios ce mi-ati spus, caci eu la incapatanarea mea, tot starui in ale mele sa-i distrag atentia....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
ninocikap spune:
fetelor multumesc mult ca v-ati facut timp sa imi scrieti cateva randuri si sa ma mai linistiti..un pic... imi dau seama si eu ca probabil e doar mai lenes la vorbit si s-a invatat ca mami stie ce vrea el si fara sa vorbeasca... dar va dati seama ca prea linistita nu pot sa stau... si voi sunteti mame.. plus ca eu sunt mai paranoica asa de felul meu... stiu ca sunt cazuri si nu putine sa vorbeasca mai tarziu.. dar apoi stau si ma gandesc..da de ce al meu...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
fetelor....help...de la ce ar putea fi astea..o alergie la ceva..? urticarie..le-am bagat de seama cand s-a trezit... inainte sa il culc i-am dat pentru prima data iaurt de la La Dorna.... se scarpina intruna...i-am dat cu niste mixtura din aia mentolata...
http://new.photos.yahoo.com/ninocikap/photo/294928803908500476/0 aici si urmatoarea poza.... http://new.photos.yahoo.com/ninocikap/photo/294928803908510449/1
le are doar aiic..sus pe piept..si una pe ceafa....
Poze
raresionut spune:
Nino, eu nu reusesc sa vad pozele, dar si lui Rares i-au aparut bubite pe piept, partea de sus si tot asa de la un fel de mancare testat pentru prima data.
E bine ca i-ai dat cu mixtura, daca se modifica aspectul poti merge la medic.
Va pupam si aveti grija de voi, multa sanatate.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
ninocikap spune:
raresionut mersi mult de raspuns. ma gandeam eu ca asa e... dar mi-era teama sa nu se intinda...pe tot corpul...
Poze
niccelmic spune:
quote:
Originally posted by ninocikap
raresionut mersi mult de raspuns. ma gandeam eu ca asa e... dar mi-era teama sa nu se intinda...pe tot corpul...
Poze
Nino da i Peritol cinci ml,nu pot scrie ca nu ma lasa iuba
ninocikap spune:
niccelmic sarumana de sfat, i-am dat deja ... aproape o linguritza.. am tot stat in dubiu.. dar pana la urma i-am dat...acum chiar m-am linistit daca mi-ai spus si tu...
Poze
niccelmic spune:
quote:
Originally posted by ninocikap
niccelmic sarumana de sfat, i-am dat deja ... aproape o linguritza.. am tot stat in dubiu.. dar pana la urma i-am dat...acum chiar m-am linistit daca mi-ai spus si tu...
Poze
Poti repeta daca e nevoie-de trei ori pe zi cite cinci mililitri.
caramella spune:
Salut
Sunt racita de 2 zile ,nasul curge ca robinetul si de azi mai si rag ca un magar,sper sa nu i-a si Alicia.Oricum continuam cu imunogripul,care nu-i place de loc si ne chinuim sa il turnam pe gat.
A venit si la noi Mos Nicolae(nu l-a retinut decat pe mos craciun),a fost foarte incantata de ursulet ,de bucurie nu s-a mai culcat pana la 1 noaptea si binenteles a adormit cu el in brate,nu a fost chip altfel.
A doua zi am fost la mall,unde a fost spectacol cu copii.Am ajuns aproape de final,dar a fost fascinata,la urma s-a urcat pe scena si nu mai vroia sa se dea jos.
Avem si noipoze noi daca aveti timp sa le vizionati.
CARMEN SI ALICIA
http://new.photos.yahoo.com/krinis_caramella/album/576460762365440865
raresionut spune:
Nino, ce faceti, cum se simte Mihai?
Caramella, multa sanatate.
Alina si printul Rares
Pozele noastre