Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 8
Marox spune:
Mamicilor, n-am apucat sa raspund la ultimele mesaje care-mi erau adresate, va multumesc tuturor pentru incurajari !
Mamacita, multumesc pentru informatiile medicale!
Rrox, intre timp am aflat ca da, asa cum spui, reumatismul infantil exista. Imi pare rau ca sotul tau a trebuit sa treaca prin asa ceva, dar sper ca acuma, la maturitate, nu mai are probleme.
Coco, ce este acela chist sinovial? (am scris bine?)
Vesti despre Julia: joi am fost sa-i ia singe pt analize si sa-i facem radiografie. Vineri am fost la control. Cind a vazut-o doctorita cum tzopaia si cum se catara pe scaun a zis de la inceput ca nu mai are nimica. I-a sucit picioarele in toate partile, Julia era cu gura la urechi, ceea ce acum o saptamina nu era posibil pt ca se crispa. Radiografiile, ca si prima data, au fost normale. Rezultatele la analiza de singe au fost afectate de rinofaringita, dar se pare ca nu era nimic anormal. In concluzie, doctorita ne-a spus sa refacem analizele de singe peste 3 luni, cind n-o sa mai fie racita si sa revenim daca incepe din nou sa schiopateze. Asa ca...asta este, nu stiu ce s-a putut intimpla.
raresionut spune:
quote:
Originally posted by coco
Raresionut- Rares al tau seamana in comportament cu Vlad: cateodata imi ies din fire, tip la el, dar azi s-a razbunat pe ficusul meu si i-a tras vreo 2, a rupt ceva frunze. I-am dat peste manutza si a plans. Culmea e ca ma simt mama rea, dar il vad ca intelege si face tot ceea ce vrea el! De obicei il las, dar nu suport 2 lucruri: sa umble la priza sau sa-mi rupa florile ...
Corina si Vlad
Amintiri
In primul rand pupici "fratiorului" lui Rares....si de acord cu tine, nici eu nu suport sa imi rupa florile....din pacate, multe plante au " abdicat in bataliile furisate "pe care le-a dus tero al meu.
Ati mai fost cu Vladut la medic, ce v-a mai spus? , ma refer la chist....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
raresionut spune:
Pisi, apreciez optimismul tau si intelegerea de care ai dat dovada fata de Matei, atunci cand face doar ce vrea el, in schimb eu m-am incapatanat sa il aduc la standardul la care aspiram eu, se pare ca doar discutiile cu voi, ma mai trezesc la realitate.
Mamacita, nu stiu daca e bine sa "preiei" alegerea noastra( acumm ma gandesc ca e ireversibila) cand Rares se trezea si plangea in patutul sau si nimeni si nimic nu il linistea....si pentru ca , nu am mai putut rezista psihic l-am si il luam cu noi in pat...vad ca functioneaza, se linisteste, chiar daca sta treaz si uneori coboara sa se joace, se reintoarce si adoarme singurel.
Poate e doar o problema de moment si va doresc sa se rezolve cat mai repede.
Marox, ma bucur sa aud vesti bune despre Julia, cel putin ca ea este in elementul ei.
Va doresc sanatate.
Alex , ce face, i-a trecut otita?
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
coco spune:
Da- Marox - ai scris bine- chist sinovial. E un chist in care se strange lichidul sinovial. (ce mai explicatie dau, dar nu a stiut nimeni sa-mi spuna care-s cauzele la varste asa mici). Asta are Vlad la picior. Acum e mai bine, mai retras datorita masajului zilnic, dar inca el exista . Se indeparteaza chirurgial, cateodata dispare de la sine. Dr. a zis ca nu e cazul sa -l opereze asa mic! (si nici eu nu vreau). Bine ca Julia e ok!Sanatate!
Mamacita- fii tare, ai mai trecut tu prin nopti nedormite si l-ai 'educat' pe Alex in sensul bun. Pana la urma va ceda el cumva si va dormi frumusel. Eu recunosc ca nu am rezistat la urletele lui si am preferat sa dorm cu el in pat, da' nu e bineee, nu e prea comod, 'ti se urca in cap' pe bune. Te admiram in secret cata perseverentza aveai in stilul de a-l culca, seara pe Alex, conform cartilor. Multa sanatate! puiului frumos si nelinistit!
rrox3 spune:
Mamacita e posibil si sa-l supere ceva, dar si eu cred ca-i doar un cerc vicios. Poate il ajuta Calma Baby, siropelul din plante, sigur stii de el. Sau laptic cald inainte de culcare. Sau ceai de tei. Va tin pumnii sa-si revina cu somnicul si voi pe langa el
Marox ma bucur ca-i bine Julia! Poate isi intinsese un ligament, ceva, si i-a trecut.
Sotul meu e bine, merci, nu mai are probleme, a avut in copilarie destul de nasoale, internari, cure cu tone de aspirina si alte d-astea. Cumva a supravietuit
Pisi Deci nu vrei doar sa fie destept, trebuie sa fie si recunoscut ca atare Multi ! Eu spun ca-i totusi un aietel cuminte, dar se apropie si el de 2 ani, apogeul tantrumurilor
Nasucul Ioanei e din nou robinet Curge continuu si ea e smiorcaita, vrea numai cu mami. Nu cred ca ii e prea rau, daca ii fac pe plac se joaca si rade. In fine, sper sa nu ne-ntindem prea mult cu mucii de data asta. E doar o noua viroza pescuita de Mariuca de la scoala (Mariuca a fost doar putin mucoasa si gata).
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
Rares Ionut multumesc,dar nu este chiar asa.Si eu ma mai supar,iti dai seama si de asemenea si eu incerc sa il aduc pe "drumul cel bun"-de crezi tu ca ne-am luat puzzle,nu de asta
Rrox sigur ca Matei este printre cumintei,dar cum eu nu prea am cum sa fac comparatia,decat in mica masura cu ceea ce citesc despre alti copii,cand el face nebuneli mi se pare cam mult uneori.Si adica vrei sa zici ca abia de acum in colo va face nebunelile?Ca noi speram sa scapam.Sper sa ramana la stadiu de raceala si sa opreasca repede robinetoul mucos al Ioanei
Marox,Coco multa sanatate la pitici
Noi am reusit sa ajungem la teatru si suntem incantati ca a fost tare placut.L-au pictat pe Matei soricel sau pisicuta,a incercat sa se joace cu copii-care din pacate erau mai mari si nu tocmai il bagau in seama,iar cei cate erau apropiati de varsta cu el erau cam speriosi pt gustul lui.I-am si cumparat o carte cu 4 puzzle-uri facute din 2 piese in limba engleza-de la standul librariei Carturesti si apoi am fost si la librarie si mai aveau si acolo-asta daca vreti sa luati si voi.Am sa pun si niste pozici,dar nu acum,pe sapt asta,promoit.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
gegea spune:
In seara asta am scapat "ieftin" cu adormitul (40 minute in loc de o ora-o ora si jumatate ). Ufff, mamacita, ca bine te mai inteleg... Va doresc sa invingeti cat mai repede si mai cu spor insomniile micului samurai!
crisa, nu cred ca am mentionat ca am vazut pozele voastre chiar cand le-ai pus. E foarte multa gingasie si foarte multa dragoste in familia voastra, iar Andrei e un frumusel, se vede ca e bine ingrijit si ca are parte de foarte multa afectiune.
rrox, sanatate multa carliontatei!
coco, lui Vlad chiar nu-i mai mijesc carlionti defel? Nu ca n-ar fi destul de ochios si frumos... dar pastrez imaginea lui de bebelus cu parul mare, des si creeeeeet.
Sa-ti traiasca nepotelul!
carmen, si pe minunatia ta de Rares am admirat-o. Sa stapaniti sanatosi masina!
rp, iti multumesc ca te-ai implicat in micuta (dar ingrijoratoare) problema pe care o traversam. De trei seri, cu pretul stampilarii ferme a mainilor lui tati reusim un periaj apropiat de normal. Vedem ce mai nascocim dupa ce trece si "vraja" asta. burticii (esti o frumoasa) si Marutzei!
caramella, a trecut raceala? Nu puteam sa o ratez nici pe frumoasa ta adorabila... Parca a crescut asa mult de cand nu am mai vazut-o!!!
ionela, ti-am scris un email mai demult. Nu l-ai citit? Poate iti activezi PM-ul.
Am tot uitat sa va povestesc despre fascinatia Dariei fata de personajul (ce pacat ca e numai un personaj!) Mos Craciun. Am inceput din timp (inainte de 1 decembrie) sa-i spun de el, de menirea lui si de apropiata lui aparitie, ma temeam ca ii va fi greu sa inteleaga, da' de unde... In nici o zi, deja ii rostea numele (Mo Cati- cu diacritice), lalaie si ea refrenul de la "Mos Craciun cu plete dalbe", ne pune fff des sa i-o cantam si inca daca e cu putinta in cor (adica eu, tati si buni daca e prin zona ). E o nebunie totala cu Mos Craciun asta, are si o carte (ne-a prins f bine deoarece o tine ocupata si cate o jumate de ora, fara sa ne bage in seama ) care are alte 24 carticele miiici-miiici ca si cum ar fi concepute de pitici, fiecare cu cate o poveste scurtuta dar frumusica. Cele 24 de povestioare sunt special facute pentru fiecare seara incepand din 1 decembrie si pana in ziua de Ajun, poate stiti dspre ce vorbesc. Ii place foarte mult sa citim si impreuna, dar sa le rasfoiasca si singurica.
De cateva zile, sensibilitatea ei parca e si mai ascutita... Doamne feri sa nu o bag in seama daca ma striga, ce sa zic daca ridic tonul la ea... tragedie soldata cu lacrimi de crocodil. Ufff!
Cam atat, nu scriu eu, dar si cand imi dau drumul la povesti, tine-te bine! V-am plictisit suficient pe seara asta!
O noapte linistita si vise frumoase!
EDIT ca am uitat ceva fff important: ligia, ce te tine asa ocupata ca nu ne mai zici nimic-nimic? Suparici cumva?(desi stiu ca nu e genul tau). si te asteptam!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
andira spune:
Rrox - multumesc!
Marox - ma bucur tare ca Julia e ok si nu are nimic la piciorus. Am vrut sa-ti scriu de prima data de cand ne-ai zis tu ca ar fi probleme, n-am apucat, dar profit acum sa va pup pe amandoua!
Fetelor, vroiam doar sa va dau si voua link-urile astea, sunt din preselectiile de la Megastar, cel putin la al doilea eu rad cu lacrimi de cate ori il vad... sunt absolut mortale!!
A, si sa nu uit: Nati are dintisori!!! 2 bucati, binenteles cei de jos.
http://www.youtube.com/watch?v=18jdBco-iZg
http://www.youtube.com/watch?v=QV_LtIuGAhQ
Iri si Nati
coco spune:
quote:
Originally posted by andira
Rrox - multumesc!
Marox - ma bucur tare ca Julia e ok si nu are nimic la piciorus. Am vrut sa-ti scriu de prima data de cand ne-ai zis tu ca ar fi probleme, n-am apucat, dar profit acum sa va pup pe amandoua!
Fetelor, vroiam doar sa va dau si voua link-urile astea, sunt din preselectiile de la Megastar, cel putin la al doilea eu rad cu lacrimi de cate ori il vad... sunt absolut mortale!!
A, si sa nu uit: Nati are dintisori!!! 2 bucati, binenteles cei de jos.
http://www.youtube.com/watch?v=18jdBco-iZg
http://www.youtube.com/watch?v=QV_LtIuGAhQ
Iri si Nati
hai mai ca-s regizate, prea-s caraghioase ...Megastarurile astea nu?!
coco spune:
Pisicuta- multumim! Chiar suntem sanatosi (cu exceptia chistului ala...) Ce frumos imi imaginez ca a fost la teatru, dar chiar cuminte Matei sa reziste atata timp acolo...
Gegea- acum incep sa-i mijeasca carliontii pe la urechi ! Ca a inceput sa-i creasca perisorul! La spate l-am tuns ca transpiraaaa....
Ce frumos povestesti tu de Daria...ce scumpica trebuie sa fie ea cu mosul...al meu ai spune 'ala' cu diacritice pe primul a, ca sa intelegetzi!
Rrox- sanatate Ioanei , sa fie o forma de viroza usoara si sa nu-i mai curga nasucul!