Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna fetele.

am mai aparut si noi... i-am dat lui alex peritol vineri seara si sambata ...si aseara nu i-am mai dat...ca am zis ca e de ajuns..si de azi dimineatza incepuse sa ii apara si pe la incheieturile manutelor..asa ca am mers la medicul de familie... si mi-a zis sa continui cu peritolul... macar de reuseam si eu sa dorm cu ocazia asta..dar tot nu doarme toata noaptea...cum se intampla la alti copii de la peritol..

va pup si o sa incerc sa recuperez cu cititul.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna dragele mele!

Nu's suparata , doamne fereste, nu am motiv (gegea ).Singurul motiv pt care absentez este efectiv lipsa de timp! Nu stiu cum fac eu, dar la sf de an sunt intodeauna supra aglomerata!Si colac peste pupaza mai sunt si bolnava, tusesc de o saptamana, si azi am fost la doc, nu am nika la plamani, mi-a dat alte medicamente, savedem...
Radu inca nu a luat, sper sa scape.
Saracutul, de 2 weekenduri sta la bunici si simbata si duminica, din cauza ca noi am avut muulet de rezolvat.
Weekendul viitor mergem la o cabana, aici la Moeciu, dar mai schimbam si noi atmosfera. Inca nu ne-am hotarat daca il luam si pe Radu full time sau nuami ziua si noaptea il aducem la bunica!

In rest, Radu creste mare, e grasunel rau, asha mi se pare, papa bine, se joaca bine! Joi avem petrecere pt pitici la firma la tati si suntem tare nerabdatori(noi parintii).
Ieri i-am luat niste panaloni shic din Carrefour si abia astept sa=i inauguram!

Am citit in mare ce ati scris, as vrea sa va scriu la fiecare cate ceva, dar nu promit ca apuc!

gegea, sin pacate noi nu am apucat sa-i facem "educatia" cu Mos Craciun lui Radu, abia astept si eu sa vad cum va reactiona la brad, la cadouri, etc.
Doamne abia astept concediul, pt ca sunt efectiv daramata! Am 2 sapatamani de concediu

mamacita, bafta cu somnul. Nu stiu ce sfaturi sa va dau!
Sunt un pic carcotatsha si iti spun ca ne povestesti numai intamplari "rele" , dar "uiti" sa ne povestesti despre nazbatiile lui Alex . (Nu ca eu as face-o. Te inteleg ca nu mai apuci)

Marox, ce ma bucur ca acum e bine Julia. Dne ajuta sa fie numai o intamplare.
Prietenul lui Raducu, Sever, are 2 ani. Intr-o zi l-a ros un pic un pantof ! Teroare mare, plinsete, schipatata, atentie maxima din partea bonei si a parintilor! Pana a dous zi i-a trecut, deci a pierdut atentia aceia deosebita, asha ca i-a venit ideea sa-i taraie un picior! Nu av spun ce spaima pe parinti, mai ales ca el cazuse cam rau cu cateva zile inainte . L-au controlat nu stiu cati doctori! Explicatia a fost doar asta, ca a fost "jmecher".

Revin!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by coco

quote:
Originally posted by andira

Rrox - multumesc!

Marox - ma bucur tare ca Julia e ok si nu are nimic la piciorus. Am vrut sa-ti scriu de prima data de cand ne-ai zis tu ca ar fi probleme, n-am apucat, dar profit acum sa va pup pe amandoua!

Fetelor, vroiam doar sa va dau si voua link-urile astea, sunt din preselectiile de la Megastar, cel putin la al doilea eu rad cu lacrimi de cate ori il vad... sunt absolut mortale!!

A, si sa nu uit: Nati are dintisori!!! 2 bucati, binenteles cei de jos.

http://www.youtube.com/watch?v=18jdBco-iZg
http://www.youtube.com/watch?v=QV_LtIuGAhQ

Iri si Nati

hai mai ca-s regizate, prea-s caraghioase ...Megastarurile astea nu?!

Corina si Vlad

Amintiri

Eu sunt convinsa ca sunt chiar pe bune...
Dar de ex eu nu cred farsele alea de la radio, am uitat cum se numea tipul, dar mi se pareau exagerate, si nici nu ma amuzau, tocmai din cauza asta.
Pareri si pareri, normal

Iri si Nati

Mergi la inceput

nu mai retin cine m-a intrebat (of , batrinetile astea) daca lui Radu ii mai place de Furby.
Raspunsul e DA. Radu este in continuare fasscinat de Furby si in continuare este salvarea noastra daca nu ne putem intelege cu el.
Daca nu vrea sa stea la schimbat mai inati ii punem lui Furby pampers. daca nu mananca , il aducem pe Furby la masa. Din parc venim in casa ca poate ii e dor lui Furby de noi, si tot asha!

nino, toata alrgia asta de la un Iaurt Dorna? Era din acela f gras ? Sau era cu fructe ?
Sanatate

Mergi la inceput

Ligia era de 3,8 % garsime doar si simplu..asa am presupus.. pentru ca era prima oara cand i-am dat... si la mancat inainte de a-l culca la pranz..cand s-a sculat erau iesite bubitele... este doar o presupunere..nu stiu ce sa zic... mai ales ca nu il stiu pana acum cu probleme la mancare...si a mancat danone si simplu si cu fructe si nu a avut nimic... suna bine iesirea la moeciu. sper sa va relaxati.

Poze

Mergi la inceput

rrox, sanatate Ioanei, sa scapati de muci!

pisi, ma bucur ca v-ati distrat la teatru!
Radu a prins sambata cu bunicii teatru de papusi in SelGross si au trebuit sa stea cu el pana a plecat ultimul copil , ca altfel, vai mama ce plinsete!
Bunicu era incantat ca cica Radu a apluadat, a dansat pe acolo , a atras zimbete si complimente

caramella, sanatate

As mai vrea sa mai scriu, dar nu mai pot!

andruzza, ma bucur ca ne-ai mai scris despre Rares. Simonella, si tu bine ai revenit!
danutza, citesc cu placere povestirile despre voi!
raresionut, citesc de nazdavaniile "blondului" si chiar m-am simtit vinovata cand ziceai ca iti iesi din pepeni cateodata. Si eu din pacate am momente din astea, am ajuns chiar sa-i dau peste manutza, desi stiu ca nu ok, uneori mai tzip la el, rezultatul e unul singur, cel rau, adica tzipa si el la mine.
Cred ca imi voi lua si eu niste calciu si magneziu. ca weekendul asta m-am cam decarcat si pe sotz

Fetele care au comandata ursuletul de la Quelle, a venit? Ca au trecut 5 saptamani si mie nu mi-a venit! Inca mai sper ca vine pana la Craciun!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim de aprecieri,GEGEA.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ligia- m-ai terminat cu Sever asta, auzi-smecher', sa-si atraie piciorul... Ce-o mai fi si in capsorul lor?

Nino- e posibil sa fie de la iaurtel, eu urasc deja iaurtelele din comert-Danone e peste tot si e atacat de 'gelatinos', Milli -cred ca de 3 ori -in termenul de garantie-mi-a facut floare in frigider (si am un frig. no-frost f. bun), Dorna e prea mare ambalajul -la 300 g si nu-l mananca odata pe tot. Suntem multumiti de Campina, dar dc il pui in apa calda sa-l incalzesti sa vezi cum se dizolva...deci gelatina!! Cazul ideal ar fi sa-l fac in casa, desi mie imi iesea candva acru. Dar mancam campina deocamdata, si Sanlacta-br_sm.

Mergi la inceput

Coco al meu nu a mancat iaurt facut in casa... si citind atatea lucruri de rau despre danone..zic hai sa il schimb.. La Dorna mi s-a parut ok, este din cel mare de 300 asa e..dar atunci l-am desfacut... probabil ca avut vreo perioada in care nu a fost tinut la temperatura corespunzatoare...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Nino- sanatate! la mine faza e ca mi-e lene sa fac iaurt, o data nu a mancat vlad si a fost motiv sa nu-i mai dau. Soacra-mea mi-a zis ca pe al ei il manca ...

Mergi la inceput