Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 10
raresionut spune:
quote:
Originally posted by ligia13
Fetele care au comandata ursuletul de la Quelle, a venit? Ca au trecut 5 saptamani si mie nu mi-a venit! Inca mai sper ca vine pana la Craciun!
Si noi am comandat, se pare ca nu mai aveau pe stoc...asa ca au facut comanda in Germania....sper si eu ca pana la Craciun va fi trimis.
Eu si Raducu (22.04.2005)
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
raresionut spune:
Nu mai apuc sa mai si scriu, de citit o fac mai tot timpul, dar am intrat intr-o panica absurda, cu o monografie contabila...pe care tin sa precizez ca o fac cu doua maini stangi.
Trebuie sa va spun , ca incepem , mai nou sa facem concurenta cu Alexutu...din ce in ce mai mult, numai ca eu mai recuperez in timpul zilei.
Nu stiu ce are , dar de 3 nopti se trezeste si incepe sa rada, sa vorbeasca, sa ne traga de par, sa vorbim cu el, isi cara jucariile in pat si asta pret de 2-3 ore .....offfffffffffffffff.
Am incercat variante care au functionat bine, dar fara succes acum.....parca am trai la polul opus ca a inceput sa traisaca dupa alt fus orar.
Am observat ca ii plac tare mult revistele in care sunt copii mici si vorbeste cu ei, si le explica, aratandu-le cu degetelul anumite lucruri.
Revin.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
danuta_t spune:
Hai sa mai postez si eu cateva randuri, ca incepe sa se aglomereze perioada asta de dinainte de sarbatori si incep sa raman in urma rau de tot.
Inainte de Mos Nicolae ne-am trezit ca lui Mihai ii e frica de Mos. L-am intrebat "vine maine Mosu'", si sa vedeti disperare, lacrimi in ochi si ne ruga sa nu vina Mosu', nu-i trebuia nimic de la el.
In fine, a doua zi, cum erau si parintii mei si sora-mea, am aliniat papucii, i-am umplut cu de toate. Cand a vazut Mihai ce era pe-acolo, s-a apucat sa faca curatenie: cum adica sa stea portocale, mere, kiwi, Danonino, ciocolati pe jos ? Credea ca cineva a facut cumparaturi si le-a lasat acolo (ii place teribil sa descarce el toate plasele). Cand a terminat cu curatenia, s-a uitat asa un picut si pe la jucarii, dar nu au prezentat atata interes ca facutul curateniei.
I-am luat o masina remorca cu doua masinute si o carte foarte frumoasa (si scumpa dupa parerea mea), dar care prezenta foarte frumos venirea Mosului. Povestea e de fapt alta, dar dupa poze am potrivit eu o poveste de genul ca piticii mesteresc jucarii, piticul sef cauta renii, le da papa si ii pune la sania Mosului care coboara din cer la fiecare copilas si aduce un brad si jucarii multe.
Nu era in plan cartea asta, dar scopul a fost sa-l obisnuiesc cu ideea de Mos, rolul lui, etc, etc. Ideea a prins foarte bine pentru ca pe langa ca ii place sa rasfoiasca carti si sa-i arat ce-i prin ele, piticii si renii (sau cai, magari sau girafe - ca toti au acelasi look si le zice "iia") sunt personaje favorite, asa ca acum raspunde afirmativ la intrebarea cu venirea Mosului, si-ti spune ca vrea "ogo", adica Lego.
Azi e festivitate de Craciun la firma, cred ca o ratam pentru ca mi-a facut o viroza tare uratica. Imi dau seama acum ca cu celelalte doua am exagerat, puteam sa-l duc la cresa linistita. Iar a luat-o de la cresa, joi auzisem o fetita cum tuseste, si Mihai cum se pupa cu Marinuta toata ziua, acum ii curge nasul, e tare ragusit, cred ca-l si doare gatul, nu prea mai mananca, nici lichide nu prea vrea, si cand ma bucur si eu ca cere si bea lapte, tuseste si vomita tot. M-am saturat deja, aseara cand a venit sotul de la servici m-a luat cu "Vai, ce miroase a boratura" - si eu stateam de 1,5 ore in frig si curent sa iasa mirosul din casa (ca Mihai dormea la el in camera).
Si spal la greu, nici nu stiu pe unde sa le mai intind.
Le-am si zis la cresa, ca anul asta nu cred ca-l mai duc, in ritmul asta, daca-l duc lunea viitoare, de Craciun iar ii bolnav.
Aa mai fost si pe la echo pentru bebe mic, am primit si un DVD cu el. Are deja un look de bebelus, era asa de dragalas (parca era chiar mai frumos decat nou nascutii, sau au astia niste filtre care le aplica). Bea lichid amniotic, se freca cu manutele la ochisori, si la un moment dat chiar i-a deschis. Mi-a luat dr alt pitic de pe creier (ma cam ingrijora o chestie care o vazuse acum o luna la intestine, si care geneticiana spunea ca ar putea fi nu stiu ce indiciu de o boala letala). Acum nu era nimic, asa ca sper sa raman pana la sfarsit tot asa cu sufletul linistit. Bebe mic raspunde la galagia lui Mihai, noaptea cand se mai trezeste Mihai, se trezeste si celalalt, incepe tropaiala in burtica, si mai dormi daca poti.
Hai ca ma opresc aici, mai am o gramada de facut si pe la lucru, ma gandesc sa-mi iau mai repede concediu ca-s cam satula.
Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori si pregatiri usoare si rapide de Sarbatori.
Dana 22+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
cenia spune:
Salutare dragi mamici.
Iata ca va mai salutam si noi si mai citim ce mai faceti.
Mamacita: cel mai bun tratament pt somn este miscare muuulta in aer liber, inainte de somn(puteti face plimabri in 3 seara, plimbari pe jos, baie prelungita calda ca sa il moleseasca, povesti sau carti cu multe explicatii, apoi doar lumina de veghe si cinti. daca ai terminat repertoriul de cintat, inventezi cintecele cu personajele din casa si numele din casa,poate ar trebui pat fara gratii si sa stai linga el. acum e doar o sugestie, zic si eu ce fac, intr-o ora adoarme si al meu, cu chiu cu vai!!!
Ligia: spui tu ca e concediu dar nu o sa stii cum sa alergi dupa cumparaturi, sa faci cozonaci, prajituri, mincaruri de sarbatori si hop! a trecut concediul mult asteptat. asa ca...
noi am mai facut citeva poze la gradi sa le pun:
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/album/576460762365843443
a facut firma o donatie de un calculator, second hand bineinteles, la gradi si am fost acolo si am facut cu ocazia asta niste poze.
va lasam si va pupam cu drag.
citim in continuare cu interes.
la lac
niste poze
cenia spune:
Am inca o clipa libera si cind colo... citim cu interes ...dar nu prea avem ce!
Noi am mai avut un episod de diaree. La gradi imi spuneau de Imodium pt copii aveau un medicament american de la ajutoare, dar nu il mai aveau, am cautat prin farmacii am gasit ceva si acum ....nik kaka!!!! sper sa nu il fi constipat!
e foarte comic. a vazut ca sucul face fiiiisssss.... la deschidere si cere cind vede suc, zice:fiiissss.... iti vine sa il maninci cum inventeaza toate onomatopeele, dar nu vrea sa auda de cuvinte. striga doar "Bai!" cel mai tare ma "enerveaza" ca se plicitiseste repede de jucarii. azi i-am luat un catel(dupa foarte multe cautari) care il bagi pe mina si mimezi cu el ca la teatru de papusi, dar asta are numai capul si niste baterii si latra muzical. interes? 20 min si gata tata!!!
astea fiind spuse va mai las sa scrieti si voi ca noi decolam spre somn.
pa pa
la lac
niste poze
mamacita spune:
Am fost la Buc.la un simpozion.
Am citit pe diagonala.
Sper sa pot reveni,maine,cu ceva detalii.
Sanatate,somn usor si multumesc ca nu ne uitati!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
caramella spune:
Multumim tuturor pentru complimente si urari de sanatate.
Eu sunt mai bine dar nu mi-a trecut de tot,acum alta belea cu o masea.
Alicia a fost in we la bunici,iar noi am facut curatenie generala si in plus am executat (mai nou am facut pasiune pentru facut,ornat torturi)niste decoratiuni din zahar pentru torturile de craciun si anul nou.Am facut bradut,oameni de zapada,trandafiri,cale.
Si acum sa va zic si partea trista pentru mine,voi incepe se pare serviciul in ianuarie,deci nu mai e mult.
Imi va fi foarte greu sa ma obisnuiesc cu programul din nou,12 ore de lucru ,ture de noapte si solicitarea permanenta a ochilor.Asta este deocamdata.
MAMACITA sa treceti cat mai repde peste perioada asta de nesomn!
GEGEA e mortala Daria,si Alicia e fana mos craciun,ea ii spune mosu sau cunu.
DANUTA sanatate maxima lui Mihai,imi place de el ce ordonat e!
LIGIA eu intrebam de Furby,deci inca mai functioneaza.Cochetam cu ideea sa-i iau unul dar o las pe anul viitor.
RROX sanatate Ioanei!
PISICUTA ce frumos v-ati distrat la teatru!
RARESIONUT si eu trebuie sa recunosc imi ies din fire uneori,mai tip ,am plesnit-o peste manute si mi-a parut rau binenteles.Odata am vrut sa-i dau una la fund si pe ea a pufnit-o rasul binenteles ca nu simtea prin pampers .Si noi am avut perioade de petreceri in pijamalede 2-3 ore in miez de noapte.Incearca sa nu deschizi lumina si sa va faceti ca dormiti poate functioneaza,poate niste ceai cald de tei cu miere la noi asa functioneaza.
MAROX ma bucur ca e ok Julia.
ANDIRA felicitari lui Nati pentru primii dintisori!
COCO l-am admirat in poze pe Vladut ce mare si frumos e,seamana cu mami mi se pare.Pacat totusi de onduleuri,nici Alicia nu mai are de cand am tuns-o,dar ea avea doar la ceafa.
DARIA ce bogat a fost mosu'si ce cadouri frumoase,Brien pare foarte incantat de ele.Mi-a placut si cum ati decorat de sarbatori.
CARMEN l-am vizionat si pe blondinul tau,un scump ca de obicei.
A,mi-am amintit ce mai voiam sa va zic.Despre suzeta.Am observat ca s-au deplasat putin dintii din fata ,si anume cei 2 centrali de sus.Adevarul ca i-am dat suzeta mai tot timpul ,cam de 1 luna,chiar a avut-o si legata de gat ,spre rusinea mea recunosc.Dar plangea dupa ea asa ca i-am tot dat-o.Ei acum incerc sa o scot treptat.Nu o mai primeste decat la culcare,cu minciuna ca a luat-o mos craciun.
A- ti incercat sa scoateti suzeta ,sau cand aveti de gand,ce idei ,sfaturi imi dati? Multumesc.
CARMEN SI ALICIA
http://new.photos.yahoo.com/krinis_caramella/album/576460762365440865
laura72 spune:
Na ,ca am pierdut 2 mesaje si-s suparata rau.
La multi ani pt. ieri celor cu numele Alexandru,Alexandra!
Andira sa stii ca nu m-am suparat ca mi-ai zis de sf. Adrian,nu stiam cand se serbeaza,in plus la inducerea in eroare a contribuit faptul ca in fiecare an de sf. Andrei mergem la o tipa Adriana .care abia acum am aflat ca isi serbeaza ziua de nastere.am intrebat0o datorita tie.nu avea niciodata lumanari cu varsta sau ceva, asa ca ziceam ca-si serbeaza onomastica.Felicitari pt primii 2 dintisori.pupacim surioarele.
Mamacita sa intelegem ca ai reusit sa
dormi? fireste,nu in timpul simpozionului.
Cenia vz poze cu David ce mareeee e.si pare ca s-a acomodat cu gradi.
Nino ce mai faceti cu bubitele?
Ligia distactie placuta in wk,saruari Raducului dansator.
Crissa nu ne mai spui nimic de Andrei?
Ionela ,Dora ce face mai vb la telefon sau e cu voi?
Marox,ma bucura vestile bune.cand plecati spre tara?
Danuta,cum a fost cu Mosul?pt mihai si bb2 care se joaca deja impreuna.
ma duc la culcare ca nu mai nimeresc tastele,scuze ca nu am raspuns tuturor.
multi pupici lacopilasi si noapte buna.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
raresionut spune:
Rrox, sanatate Ioanei...un pupic pe nasuc, chiar daca e robinet.
Danuta, m-ai emotionat cand am citit despre bebe din burtica.....sanatate lui Mihai.
Andira, multumiri ptr. linkuri, au fost mana ceresca pentru sot, care era super iritat de la servici( probleme de birocratie).
Felicitari pentru dintisori.
Caramella, eu nu stiu sa iit raspund, Rares nu a acceptat niciodata suzeta si eu in insistenta mea credeam ca forma e de vina, asa ca avem in dotare vreo 4 modele.
Vreau insa sa te intreb, cum faci tu ornamentele de torturi? Nu am scris Pm, poate mai e interesat cienva.
Cenia, tare m-am distrat cu David cand striga " Bai" si mai cunosc eu unul.....protestul lor e in floare.Pupici .
Daria, ce ati facut cu analizele, nu ne mai spui nimic?
Alina si printul Rares
Pozele noastre
zuzunaki spune:
Buna tuturor!
Scuzati ca n-am mai scris de ceva vreme,dar pur si simplu nu am timp!Multumim tuturor pt urari de ziua mea si de sanatate!
ANalizele le-am facut,acum astept sa primesc acasa hartiuta,desi cred ca nu a iesit nimic aiurea fiindca m-ar fi sunat pediatrul.Oricum pe 21 mergem sa repetam vaccinul si atunci voi discuta cu dom´dr.
Bubu e bine cu sanatatea,nu avem probleme de nici un fel,slava Cerului,insa ma termina psihic de cateva zileNu vrea sa adoarma la pranz decat daca stai cu el(imi si indica frumos canapeaua sa ma intind)si asta se intampla si seara.Niciodata pana acum nu am mai patit-o.Sper sa fie doar o faza si sa treaca rapid ca spitalul de nebuni scire pe mineA,si noaptea se trezeste si daca nu esti langa el urla ca din gura de sarpe,si pana nu raman in camera e jale mare.Tantrumurile sunt in apogeu:pe zi urla ,tipa,se crizeaza...Eu ce sa mai zic???Ma pastrez calma cat pot,dar nu-mi iese permanent.
Sofi e o dulceata scumpa,insa si ea e nevricoasa daca nu o iei in brate.Efectiv nu am vrut sa o invat asa,insa nu am solutie pt ca nu se opreste din plans pana nu-si atinge scopul
Cam atat,ca nu pot scrie mai mult,desi as fi vrut sa va adresez tuturor cate o vorba.
Sanatate bolnaviorilor !
Fetelor,mai scrieti asi voi meniurile ca eu sunt in pana de idei,mai ales pt meniurile de dimineata si seara!Mersic
Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina