Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna ziua, buna ziua!

M-a pocnit melancolia si pt ca mi s-a facut dor de voi, m-am gandit sa ma intorc la voi... daca voi nu ma vreti io va vreau! Acu' se apropie Craciunul.... si am simtit nevoia sa va scriu... o sa va si citesc bineantales cand am timp.

Va pup cu drag
io

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Caramella,sa stii ca suzeta o lasa singuri.QAndrei al meu o mai foloseste cand ii dau dintii(ca e a 8-a suzeta).In rest,el a lasat-o.Stai fara grija ca nu va merge cu ea la gradinita.Eu nu i-am mai dat-o treptat -treptat ,si acum il oblig s-o tina cand iesim afara si este frig.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Danutza- ce frumos povestesti tu de bb2 si Mihai.

Zuzu- iti cred maica ce oboseala tb.sa ai, mi-e de-ajuns unul, va admir f. tare pe cele cu 2 copii! Cred ca astia micii se pregatesc de revelion, prea-s dezorientatzi rau cu somnul!

Caramella-multumim pt. aprecieri, pacatul cu buclele nu e chiar pacat ca ii mai apar pe ici-pe -colo cate un zuluf! Suzeta Vlad nu a acceptat, deci nu stiu ce sfat sa-ti dau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

An-k hai sa iti spun Bine ai venit!! sa nu care cumva chiar sa crezi ca nu te vrem..

noi suntem tot cu bubite care ne mai mananca asa un pic... cateoadata.. dar imi cere singurel sa il dau cu mixtura mentolata.. ma rog imi arata ca nu folosim vorbe..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

an-k, wellcome back! Te asteptam sa iti reintri in ritm si sa ne pove de Bia!

caramella, nici eu nu iti pot da sfaturi. Daria nu a stiut ever de suzeta, nici de biberon. In schimb, a avut "suzeta" in forma naturala. Pupici si dezvatare usoara!

nino, sanatate!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Nu ajunge ca am atins limita nervilor si puterilor de toate soiurile,ca nu mai dormim ca oamenii de aproape o luna-again and again!!!![chestie care se vede rauuuu in relatiile cu pacientii si studentii si nu poti sa le explici tuturor ca nu asa esti tu,ca asta e o clona stoarsa de-a ta],asta-seara a sarit si din tarc!
Azi noapte,dupa ce a badzacait intre orele 1:30 si 3 dimi in toate felurile,salvarea a venit de la tarc.Este si el superepuizat,mi-e teama sa nu se imbolnaveasca.si tot nu merge nici o"reteta"!Copilul nu vrea sa stea in nici un fel de pat,poti sa-i faci ritualul ritualului si explicatia explicatiei!
Asa ca scuza-ma,draga Ligia,daca numai de nazbatii nu mai am timp sa povestesc.As avea multe de narat si frumoase,dar nu mai am timp sa le astern in scris.Sper sa mai vina si la noi vremuri linistite,ca am mai avut.Deocamdata,ma intelegeti sau nu,e groaznic!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Of MAMACITA,te inteleg perfect,am avut si noi probleme cu somnul,dar nu asa de lunga durata.La noi solutia a fost una nu prea buna ,dar macar asa ne odihnim,doarme cu mine in pat.Patutul,tarcul l-am desfintat ,nu ne mai foloseau la nimic.Stau langa ea pana adoarme si apoi imi vad de treaba.Ziua adoarme mai greu ,seara mai usor , sting becul si zic 'gata facem nani".Va doresc sa gasiti o solutie si sa va odihniti!
NINO sa-i treaca bubitele,saracutul ,tare e rau sa te manance pielea!
CRISA ar fi bine sa lase singura suzeta ,dar nu prea cred,daca i-o dau e in stare sa stea toata ziua cu ea in gura.Sora-sa mai mare a supt-o pana la 5 ani.
AN-K bine ai revenit!

CARMEN SI ALICIA

http://new.photos.yahoo.com/krinis_caramella/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

An-k, bine ai revenit...povesteste-ne despre Bianca.

Zuzu, e greu cu unul daramite cu doi, hai capul sus, treci tu si peste asta.
Ca si meniuri, aseara Rares a mancat cartofi inabusiti in unt si verdeata si compot de cirese.
Dimineata, in general manaca sandwisch cu rulada de pui, pate, cereale, pandispan umplut cu crema de fructe, clatite, etc.
Sa imi mai amintesc si mai scriu.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

raresionut
mersi de raspuns.Pediatrul nostru ne-a interzis mezeluri de orice fel pana in 2 ani si de-aia v-am mai cerut idei ca in afara de paine cu unt ,branzica bio (gen almette),cascaval,iaurt(cu fructe proaspete) dimineata e jale mare...cred ca s-a plictisit si el...
Cat despre partea cu somnul....aseara i-am scos partile cu zabrele...am, stat cu el sa adoarma si a adormit pana la urma...la 2.30 era la mine in camera.L-a luat sotul(care la 6 am pleca la serv),l-a dus in camera lui si a ramas cu el...aiurea...la 5.30 mi l-a pasat mie si a dormit cu mine in pat(prima si ultima oara sper)...a,a adormit abia pe la 6.30 si intre timp a trezit-o si pe Sofi...Deci...cu nervii prastie,ce sa mai discutam!
Sorry ca ma plang pe-aici dar chiar n-am mai trecut prin asa ceva si e tare nasol.Sper sa fie doar o faza...Ne tot gandim daca il sperie ceva,ce ar putea avea...
Va pup,zi buna ca o trimit pe Sofi la plimbare si raman cu teroristul

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ariadnabr,

Multumesc ffff mult pentru suport si sfaturi,sunteti niste dragute.

Am mentionat:"in nici un fel de pat",asta il includea si pe al nostru!Ca va dati seama,initial am incercat metode ortodoxe,gen ritual,explicatii,reflexe etc,apoi metode la disperare,cum e dormitul comun[si Alex se foieste ca o gogoasa infuriata].Nici gand!S-a si enervat ca il punem sa doarma cu noi,ne-a luat de mana si ne-a aratat ca el are patul lui si sa-l punem acolo.Dupa care bineinteles ca a sarit parleazu';ma pufneste si rasul,e tare nazdravan,dar deprivarea de somn e grava.Sper sa ajungem la un compromis cat mai repede,fara repercursiuni asupra sanatatii...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput