Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Of, of si iara of. Cred ca frigul e de vina sau stresul de sarbatori, ca vad ca tpate ne plangem: ba ca unii-s bolnaviori, ba ca unii-s cu tantrumuri, ba ca puiutii nu dorm sau sar parleazul. Gasca, sus capul, o sa vina si vremuri mai bune.

Zuzu, eu nu prea stiu sa te ajut cu meniul, cred ca noi inca suntem la categoria bebelusi. Adica, dimineata ii dam lapte (cat vrea el sa bea din canita, dar cu chiu cu vai bea 100 ml), apoi ii pun in farfurioara cu cereale (din alea solide, care le ia el din punga si le pune in bolul cu lapte, iar eu ii dau pe sub mustata). Seara la culcare bea cam 200-230 ml lapte, si inainte de baita doar paine cu branzica, sau felul 2 (daca-l refuza la pranz), sau iaurt, fructe, clatite.

Mamacita, imi pare rau ca aveti asa probleme cu somnul. Va uram sa va reveniti cat mai rapid.

Caramella, readaptare usoara si rapida la job. chiar ca varianta ta de lucru nu este cea mai fericita. Nu poti scapa macar de turele de noapte ? De suzeta nu stiu ce sa-ti spun. vorbaretei de Alicia.

An-k, bine ai revenit in club. Cam lung exilul tau, dar sa stii ca si noi te vrem.

Ieri am profitat de 2,5 ore de colindat prin magazine. M-am ales cu niste dureri de spate de-abia mai stateam in picioare, dar am reusit sa cumpar cadouri pentru finuta noastra careia ii taiem motul/turta sambata asta. Ceilalti , pentru Craciun sa mai astepte.
Vali a ramas de servici cu Mihai, si sa vedeti ce faza i-a facut: au inceput pregatirile pentru baita, cu tot ritualul de rigoare, apoi dezbracarea la pielicica goala, curatat funduletul frumos ca tocmai ce facuse un kakalici. In timp ce Vali strangea pampersul, mirat ca Mihai sta asa de linistit, ridica ochii si ce credeti ca vede ? Mihai tot pe spate, se tinea de picioare si din iesea surpriza. Nemaiavand nimic la indemana, si ca sa salveze canapeaua, au fost sacrificate mainile sotului. Asta e, isi spune, isi termina copilul afacerile, incepe sotul iarasi oepratiunea de curatenie. In timp ce se spala pe maini, l-a lasat si pe Mihai liber prin casa, cand se intoarce sa-l bage in vana, vede alta surpriza (de aceeasi natura bineinteles) in mijlocul covorului din sufragerie. Asta e, isi spune sotul din nou, se duce repede sa ia carpe si alte unelte ajutatoare, cand se intoarce in camera, Mihai in intentia lui de a-si lua prietenii la baie, lasase deja urme de kaka prin toata camera, ca doar era cam greu sa ocoleasca surpiza, mai scurt drumul direct prin ea. Urmatoarea tinta a copilului, baia. Ca sa salveze macar baia de la dezastru, l-a pus repede pe olita, dar bineinteles ca a fost deja prea tarziu, olita a ramas goala.
Nu stiu in ce stare de nervi as fi fost eu la o faza de-asta, dar sotul mi-a povestit totul asa de haios, radeam tinandu-ma du burtica, sotul la fel, iar Mihai vazand atata veselie, radea si el in hohote.

In ciuda oboselii care va incearca si a detaliilor mai scarboase din poveste, poate totusi nazbatia asta va aduce si voua un zambet pe fata.

Dana 22+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Din pacate,pe langa diverse sarcini de serviciu si familie,astazi s-a ivit si ceva extra,determinat de oboseala mea cumplita datorata activitatilor nocturne intense ale lui Alexut:am zgariat masina unui coleg in parcare[eu cu"tancul"de Pajero peste bietul lui Ford K,n-am auzit absolut nimic,mi-a zis un alt coleg],asa ca a trebuit sa ma duc sa-i zic si sa rezolvam amiabil si rapid.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Buna, buna...
astazi ma incapatanez sa va mai scriu cateva randuri despre noi. Am vrut sa mai scriu si luni cand dupa o sedinta nasoala cu seful am intrat pe DC sa ma destind si am dat peste link-urile date de Andira. Am ras cu lacrimi, in special cand i-am vazut pe cei doi...le-am aratat pana la urma si colegilor de birou ca sa nu ma creada dusa complet cu sorcova, prea ma hlizeam de una singura. Apoi m-am luat cu una-alta si n-am mai apucat sa va scriu.
Ieri s-a repetat povestea, cu nervii tandari dupa alta sedinta am intrat pe DC si am gasit mesajul de la An-k...nici nu stii ce bine-mi pare ca te-a luat melancolia si dorul de noi...deci bine ai (re)venit! Sa ne scrii neaparat si cat mai curand si mult despre voi, despre Bia. De multe ori m-am gandit la tine si am vrut sa-ti scriu, chiar aveam si listuta cu intrebari la un momentat dat. ia sa vedem ce-mi mai amintesc: ce fel de lapte bea Bia? parca stiam de campina? tot la asta ati ramas? V-ati hotarat cand va merge Bia la asa -zisa "scoala"? In Be copii merg la "scoala" de la 2.5 ani. Eu am inteles ca locuri la scoala sunt, nu mai trebuie sa trecem prin cosmarul cresei cu liste de asteptare de 1 an...Tu ce stii? Stii cumva ce program au "scolile" pentru copii asa mici? Eu am inteles ca, printre altele, nu dorm la pranz ceea ce sincer nu-mi convine. Tu ce stii? Bia merge la cresa acum, nu? Ii invata sa faca la olita? Cum stati cu vocabularul? Tu ii vorbesti in romaneste? Noi acasa vorbim romaneste dar la cresa aude olandeza, mi se pare sau nu dar am impresia ca Rares o sa vorbeasca intai olandeza si apoi romana. De vreo 3 zile zice suzeta in olandeza.

Oana si Rares(14.04.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

Mergi la inceput

...ca veni vorba de suzeta, Caramela mi-ai luat-o inainte cu intrebarea...mamicile ai caror pitici inca o mai folosesc cand intentionati sa le-o scoateti si care va fi procedura, daca v-ati gandit la subiect, bineinteles?
Rares foloseste suzeta cand doarme, la pranz sau noaptea, de fapt cand adoarme, apoi o pierde prin patut. Daca se trezeste in timpul noptii ii dam sa bea putina apa si apoi suzeta si adoarme la loc. Cateodata il gasesc dimineata cu ea in gurita dar de cele mai multe ori nu. In timpul zilei nu i-o dam deloc. Acum ne-am hotarat sa i-o scoatem incepand cu 22 decembrie pt ca atunci intra in vacanta. Sper sa reusim pana pe 3 ian cand incepe din nou cresa. Eu ma gandeam sa nu i-o mai dau pur si simplu. In schimb am sa-i pun in patut un maimutoi de plus (nu ne-am hotarat inca ce: ursulet, catelus, iepuras...). Oricum va fi ceva nou, niciunul dintre cele pe care le are deja. Deci vroiam sa intreb daca la varsta asta mai este pericol sa se sufoce din cauza jucariilor de genul asta in patut.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

Mergi la inceput

Nu,oana,nu se mai sufoca;Alexut are un elefant[Jumbo],la "tura"cu un urs Baloo[mita pe care i-am dat-o sa nu mai fie botos ca l-am lasat doua zile la bunici].La suzeta nu stiu,caci nu am folosit,iar ptr.an-k cea autoexilatavad ca ai un volum intreg de FAQ

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

danuta,acum am vazut mesajul tau,am ras cu lacrimi.Da'calm sot mai ai!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Danuta tare m-a amuzat faza cu kaki, sa joace tati la loto, cine stie

Alinacum se fac cartofii inabusiti in unt si pandispanul umplut cu crema de fructe?

Mamacita, Zuzu, Nino...rabdare si nervi de otel in lupta cu noptile nedormite...stiu ce inseamna...Rares acum doarme bine, slava Domnului, se mai trezeste o data pe noapte dar nu in fiecare noapte si adoarme repede la loc. Slava Domnului, nu stiu ce m-as face altfel, ne-am pierdut antrenamentul si rabdarea...

Sa ma iertati ca nu scriu fiecareia, am citit pe sarite, spre marea mea rusine
In alta ordine de idei, maine e ultima zi de munca. De luni intru in concediu...sa ne pregatim si noi de Craciun si alte evenimente...sper sa devin mai activa pe DC.
Va

Mergi la inceput

Mamacita multu pentru raspunsul atat de rapid, asa ma gandeam si eu ca sunt suficient de mari acum. Alexut il ia in brate pe Jumbo sau Baloo? prezinta ceva interes pentru el?
Nopti linistite va dorim...poate va reveniti acum cu vacanta de sarbatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Danuta- asa intelege si sotul ce greu e sa ai grija de pui!. Mai dar ce faza...

Mamacita-bine ca a fost un incident minor cu masina, Doamne fereste de oboseala se pot intampla multe rele... Sper sa-si revina mai repede Alexut cu dormitul. Doarme mult dupa-amiaza? nu e plimbat destul la aer? ziceai ceav de analize...e-n regula?

Chiar voiam sa va intreb? Da cineva copilasilor Calciu acum (ca e iarna, dr. mi-a zis sa-i dau sirop de Calciu, sa-mi iasa gargaunii din cap, dar analize nu i-am facut!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am, in sfarsit, cateva minute libere sa va scriu.

An-k Bine ai revenit, sigur ca te vrem Si ne era dor de Bia Mai zi-ne ce face.

Mamacita Sa va viziteze Mos Ene mai repede! Cum au iesit analizele? Ai incercat si cu ceva de stimulat somnul? (din gama plante, lapte, etc.)

Zuzu uff... exact asa patesc si eu cu Ioana... nu se culca decat cui mine si daca se trezeste peste noapte tot numai cu mine tace.. altfel urlaaaaa... Tin pumnii sa revina Bubu la somnic frumos si Sofilina sa fie o cumintica

Danuta super faza! Bravo lui tati

Oanamaria vacanta placuta! si succes in lupta antisuzeta!

Caramella Ioana nu a acceptat niciodata suzeta, ca si Mariuca dealtfel, dar isi suge degetul. In special la culcare, dar nu numai. O s-o las in pace pana la 2 ani sau chiar 2,5 ani. Atunci incep razboiul, sper sa am succes si de data asta Daca vrei sa scapi de suzi trebuie sa se strice suzi sau s-o pape vreun catel sau alt animal. Cumva in fata ei si de dorit dupa ce a facut ea o prostiuta. Accepta mult mai usor pierderile daca sunt cauzate de ambitia lor de a face ceva interzis. Si dupa, gata, nu mai avem suzi, ce sa facem. Da' suntem fetite mari si defapt nu mai aveam nevoie de ea si bla, bla, in directia asta. Eu asa as proceda.

Coco Ioana de astazi ia sirop cu calciu Va lua 10 zile acum si inca 10 zile in ianuarie si februarie. Ei i-am facut si analizele, i-a iesit calciul minim acceptabil si nu se omoara in continuare cu lactatele, asa ca am hotarat sa-i dau supliment.

Despre noi pe scurt: Ioana e tot mucoasa, astazi zicea ceva de buba la o ureche, sper sa nu fie ceva in neregula totusi. In rest, e vesela si zglobie, incearca sa sara, dar inca nu desprinde chiar de tot picioarele de sol , vrea cu mami nonstop si e inebunita dupa Mariuca. Care Mariuca o tine tot in petreceri, chiar aseara am fost la alta...
Eu am mai scapat de 1 kg. saptamana trecuta (ma cantaresc doar saptamanal) si am inca moralul bun.
Astazi merg la sedinta cu parintii la Mariuca. Imi face program de zor dupa cum se vede

tuturor! Si scuze daca nu scriu tuturor, as vrea, dar stau foarte prost cu timpul, abia apuc sa dorm care 5 ore pe noapte...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput