DURERI FOARTE MARI DE PICIORE CARCELURI GROAZNICE
Are cineva dureri groaznice de piciore noaptea ?
Durerile mele sant foarte mari ma trezesc din som cu carceluri la ambele picioare si trebuie sa fac cam 5 minute de masaj ca sa imi treaca.Dimineata cand ma trezesc nici nu pot sa merg bine din cauza durerii.Stie cineva ce as putea face pentru nu a mai simti atata durere?
Medica mi-a recomandat niste sosetute speciale pt
dar nu au fost bune de nimic si altceva nu imi da pentru ca majoritatea doctorilor aici in Japonia sant jalnici.Va rog ajutati-ma ca sant disperata nici in piciore nu mai pot sta.
20+
6ani+
2 ani si9 luni
wolf elena
Raspunsuri
lbelciug spune:
Elena, la sarcinile anterioare nu ai avut probleme similare? Eu am avut la prima sarcina si erau din cauza de lipsa de Ca. Cum am inceput sa iau Ca efervescent, a fost mai bine. Totusi am inteles ca se recomanda dupa 7 luni deoarece Ca poate da contractii... Vorbeste neaparat cu doctorul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
cristalina spune:
Si eu am dureri din astea. Groaznice sunt! Lipsa de calciu si magneziu.
Magneziu iau cu galeata, calciu nu am voie pen' ca oricum am contractii.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ElenaGiulia spune:
Nu Liviana nu am avut nici o sintoma asemanatore la primele doua sarcini.La medica de geaba ii spun ca nu face nimic mamicile straine aici in Japonia sufera mult medicii sant foarte delasatori nu te ajuta cu aproape nimic.

wolf elena
nikole spune:
Elena, nu ar strica daca iei un comprimat de MG zilnic.
Mg. relaxeaza musculatura, si nu are contraindicatii in sarcina.
Cat despre medicii din Japonia....sper din suflet sa nu dau in judecata pe vreunu,sunt cei mai imbecili din cati am pomenit.
ai grija de tine
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Ignatica spune:
Eu am folosit un remediu babesc si bun: bananele. Contin mult magneziu si functioneaza.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
romana_74 spune:
Subscriu... ia magneziu ca ai o lipsa acuta de magneziu daca spui ca ai carcei asa de groaznici...Mie asta mi-a prescris mediucul si a fost muuult mai bine, adica pot spune ca am rezolvat problema! mie mi-a dat Magne B6 cate doua pe zi! Sarcina usoara si cat mai putine dureri musculare!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
laurajr spune:
Eu am ajuns la urgente din cauza carceilor si dr mi-a spus ca e de la lipsa de calciu si mi-e recomandat Ca tablete si mult suc de portocale, dar sa nu-l beau direct pe stomacul gol ca e acid .
Oricum, am avut carcei pana am nascut, acum parca m-au lasat, erau asa de durerosi ca nu puteam intinde picioarele in pat noaptea .
ElenaGiulia spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.Nikol cred ca nu esti unica care se roaga sa nu-i dea in judecata pe acesti idioti.Cu 2 luni in urma fetita mea cea mica de 2 ani si 9 luni a facut un vaccin si cretina de doctora la facut deasupra cotului.A doua zi eream la urgente cu fata avea cotul unflat si copt.Daca nu erea sotul cu mine mai aveam putin si o luam pe nemernica de doctora la bataie,dar sti cum e aici fiind strain ei au in totdeauna dreptate de ce sa-i faci.

20+
wolf elena