Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

A inceput meciul cu Steaua. Baietii mei se uita deja. Mai dar e si 1-0 pentru Steaua.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mai fetelor nu stiu daca e ceva in admosfera dar si eu sunt tare indispusa, bb mi-a fost morait toata seara ca n-a dormit cand trebuie, si-a mai tras si o masinuta peste gurita in fine..nu ma mai lungesc.
Ali, cred ca de la antibiotic si culoarea si faptul ca e diareic, ai grija cu alimenattia, da-i ceiut de chimen si fa-i formula in decoct de orez ca asta strage burtica.Dca vrea iaurt, da-i in fiecare zi ca reface flora intestinala si e bun mai ales daca ia antibiotic, dar iaurt simplu, nu cu fructe.pupici si grija de voi.
Fetelor v-am citit toate postarile dar n-am nici o inspiratie la scris, am vazut si pozele, tale dulci toti copilasii, fetele Danei si Raisa sunt niste scumpe. Va pup si va doresc o noapte linistita.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

no,azi am fost la bilantz si dav nu a luat nici un gram,are tot 9 kg,nus dc ca de mancat papa,numai ca a fost racit si oare de asta,ori de acum pun mai putzin,,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Dana si eu sper sa se faca cat mai repede bine si sper sa iasa analizele de maine ale Roxanicai bune.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

silvi-bine ca ati iesit la aer,lasa poate n-o sa raceasca alain
ali-sanatate iarinei,nu ai sunat dr sa-i spui de diaree?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Anasol am sunat dat ii tot intra casuta vocala

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol , n-a luat nici un gram intr-o luna intreaga ? oricum el a fost si bolnavior, plus ca la cit miscaceste ...

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

fetelor, eu ma duc sa ma culc.
Ali, sanatate iarinei.
Cuscra, somn usor lui David.
Pupicei si la toate celelalte fete si spiridusilor.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

am aparut si eu dupa ce am fost in vizita la sora mea.
Moni, frumos scaun, sa il stapaneasca Dia sanatoasa si sa invetze sa manance in el
Dana, Roxana seamana mult cu Oana cand era mica, m-am uitat pe situl Oanei si mie asha mi se pare... Succes maine cu exudatele.
Ali, cum e Iarina?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Silvi
Bianca, multumim de intrebare Iarina e bine acum se uita la meci si tine galerie dar nu stiu la cine, e tare vioaie nu zici ca e bolnavioara si mai tuseste rar .
Irina noapte buna.

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput