Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Pai ii dau CECLOR,HUMEX si PANADOL iar pe prospect scrie ca poate avea diaree dal la ea nu e diaree ci numai moale pe mine m-a speriat culoarea. Culoarea antibioticului este roz.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Irina, poate mergem mai devreme cu o zi, doua sau daca nu dupa Craciun la o zi doua. Eu Craciunul il fac la Barlad.
Si tare n-as vrea sa ratez intalnirea, ca tare mult as vrea sa va cunosc. Eu nu m-am intalnit cu nici o sectanta ieseanca pana acum.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ali, diaree inseamna ca e scaunul moale si face des kk. Urmareste fata.
Dar daca si in prospect spune ca e o reactie posibila, inseamna ca asta e cauza.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna si de la noi fetelor !
Si eu m-am emotionat pana la lacrimi aseara vazand filmuletele cu bebeii vostri entuziasmati de venirea mosului ... si cand ma gandeam ca anul trecut pe vremea asta venise mosul la burtici ...
Bianca merci fain pentru cantecele
Moni super Diana in scaunelul de masa , se vede ca este tare incantata si de castronel mai ales
Dana ai niste fete superbe
Jasmine doarme acum as aca mai hoinaresc si eu pe net putin
Maraki tare faza cu chilotzii bufantzi din Shakespire

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru comentariile la poze.
Asa este, Oana a fost foarte emotionata cand a vazut cadourile. A ramas in picioare, cu manutza la guritza si nu se misca deloc. Apoi a inceput sa caute prin cizme.

Iar poza in care Roxanica o trage de par pe Oana e o adevarat poveste: Oana era la coafor , Roxana fiind coafeza. Si Roxana tragea... tragea... iar Oana statea si suferea... daca asa era jocul . Eu strigam la Roxana sa-i dea drumul Oanei, dar Oana tipa la mine: "Las-o, trebuie sa ma coafeze !"

Mergi la inceput

Dana pai mi-a facut de doua ori cate putin ca am schimbat-o sa nu se irite deci acum astept sa vad cum mai face.Ciudat e ca nu pare a fi bolnava ci are chef de plimbari si e tare bine dispusa.Nu da semne ca o doare ceva.

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ok, Doina, mai vb noi ca si Anasol trebe sa vina . Noi stam in Iasi asa ca putem oricind. Nici eu nu m-am intilnit decit cu sectanta Any.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozici cu Dia in sacunelul de masa si ii place tare mult,cu gemenii Daniel si Eduard in leagane, cu surioarele Oana si Roxana la coafor si la cadouri pe Dani in scaun de parca e director.

Am mai vazut-o si pe Raisa frumusica si oare pe cine am mai vazut? nu mai tin minte dar am vazut toate pozicile puse astazi si am vazut numai spiridusi superbi

Mai fetelor eu ma tot chinui sa va pun filmulete cu Iarina si se incarca iar apoi cand ma uit la ele i drop au viteza mare de parca e bagata fata mea in priza oare tre setat ceva?

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Ali, eu sper ca puiutza sa fie bine. Sa ne dai vesti bune, da ?

Acum eu inchid, ma duc sa stau cu failionul, caci si asa i-am cam neglijat in seara asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

anooooooo,auzi c complot,fa pregatirile,pune berea la rece ca venim sa te colindam,merg spiridusii cu colindul,tre sa-l invat pana atunci pe dav sa zica ahoaho

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput