Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ursu ti-am vazut bebelina Raina care rade foarte frumos. O scumpica
Silvi, l-am vazut pe Alain, cred ca s-a bucurat tare de noile jucarii.
Ralu multumesc
Maraki, si socrul meu a facut anginoplastie, dar la el dupa cate stiu i s-a pus un stend...e ca un inel de silicon..(dupa cate stiu)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

In primul rand La multi ani, pentru Razvanel al Ioanei si Nicolas, sa cresteti mari , sanatosi si cuminti!!!!
La multi ani si pentru Nicoleta noastra, mamica Dariutei!!
Daniela, felicitari, sa-ti dea Domnul o sarcina fara probleme si un copilas sanatos!!! .....iar de descurcat te descurci, nu-ti fa griji.
....eu n-am mai intrat de mult, intr-o seara am citit un capitol si de atunci pauza. dupa atatea ore de stat la computer nu mai imi vine seara sa ma asez din nou in fata lui.
noi suntem bine.....nimic nou. doar ca am facut schimb de bunici, sambata a plecat matusa-mea si au venit parintii mei.
Selin e pe zi ce trece tot mai neastamparata, vrea doar purtata de manute, merge in patru , se ridica peste tot, e tot mai vorbareata si pricepe tot mai mult.......nu are inca nici un dinte.
Vorbeati undeva de greutate.....hai sa va spun cum e la fetele mele. Daria la 1 an si jumatae avea 8 kg. Selin duminica deci aprope la 10 luni avea 8,8kg. Daria are acum ceva peste 9. Asa ca nu puteti face comparatii. Nu pot eu sa le compar pe ale mele, si-s ale mele amandoua dar altii??? fiecare are ritmul lui de crestere.¨

.....si a venit si la noi Mos Nicolae!!!! eu din pacate nu i-am vazut azi dimineata cand au gasit cadourile. Aici Mos Nicolae aduce numai ceva dulciuri, arahide, mandarine, turte dulci si ciocolatele mici. La noi aduce si cadouri ca nu suntem elvetieni. Anul asta le-a adus Mos Nicolae " a lui buni" tractor cu telecomanda pentru David, carucior pentru bebe la Daria iar la Selin o broasca testoasa mareeeee cu niste cubulete.

Va pup dulce, !!!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI NICOO!! SA FII FIRICITA SI SANATOASA!
Sa le raspudn celor ce m-au intrebat de dienr si veste.
Le-am luat si cadouri la socrii: ei -pijama cu ruj si lui deodorante si bomboane.Ei au comentat ca nu trebuiau, ca ei vor vorbe bun si ei nu au luat nika ca nu au pensii in dolari
La sf. cinei,care a avut loc la inceput cu totzi si la sf, nuami cu mine si ei(dragos fiind plecat la service) m-au intrebat mie ce mi-a adus mosul si eu am luat-o pe emma l amien in bratz epe canapea si le-am zis: un fratior sau o surioara pt emma, si ea serios? si eu zic- f. serios, si a venit sa ma pupe, mai sa ma sufoce si el statea la masa si a zis lasa ca e bine sa fie dif. mica( doar a citit atatea cartzi dar a uita sa publice ceva despre educatzie si copii), ca ea deja crizase cand a auzit ca un an si jumate
Azi de dimi in timp ce o schimbam pe emma, zice, : va mai treb un patutz sieu zic, nu ca o sa o mut pe emam in camera ei, ii iau pat mare si pun aparatori lapat si ea zice- dar cine te ajuta la vara- si zic, mama pt 3 lunisi apoi ne descurcam, am mai trecut prin asta..
Ea: lasa ca o trimtizi pe emma in tzara si o aducem noi in iarna inapoi aici si eu zic:
NUUUU- emma merge la gradinitza si vom fi ok, nu mai apelam la nimeni, ca e ok, sa nu zic e mai bine asa
Deci cam asta e, emrg c ae fetizt anasilor aici si ma ocup si de ea, am fost cu ele la magazin si mi-am luat rochie de seara, geanta si 2 bluze ca erau in sale, fun a fost ca rochia si o bluza mi le-a ales emma ca era in cos cu suport special si vedea tot de la inaltime

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si noi fuga pe aici ca epauza la meci sa va spunem ce am facut in orasel si sa va spunem ca l-am gasit pe mos Nicolae in mall. Dc sunteti curioase uitati-va in drop sa vedeti ce moaca are ca pe mine m-a lasat masca. Am maipus cateva poze din mall unde se juca fiimiu. In rest cam atat...frumos in orasel , artificii, Directia 5 ba am primit si o punga de cadouri chiar de laprimar care imprtea cadouri la copii. Deci ne-am scos.
Pupici ca fug la o pipa.

http://www.dropshots.com/irinadumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am uitat sa va spun ca ieri l-am cantarit pe Dani pe cantarul mare si surpriza..9800 imbracat. Am zis ca ceva nu e bine ca la 10 luni avea 10 kg.
Azi il cantaresc iar si la fel 9800. M-am enervat si l-am dezbracat si l-am pus pe cantarul lui. Are 9900...
Deci a slabit putin de cand se tot misca prin casa, si face ture peste tot. Azi a inceput sa mearga pe langa peretii din hol, si a ajuns pana la Sandra la camera si s-a obosit si s-a lasat jos si tot taras a intrat in camere..
Deci intre cantarul mare si cantarul lui Dani este diferentza de vreo 200 g daca iau si hainele. Si s-a lungit cu inca 1 cm, are acum 77.
Deaceea i-am facut azi pozele alea in body ca nu imi venea sa cred ce s-a subtiat, parca inainte nu era asha. Si eu tot credeam ca Dani e ...cum ziceati voi "barosan" ( pe langa Dia e dar..asta e nu Moni?)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

I-am dat Dianei cereale in scaunul de masa,deocamdata ii place c a e nou - n-a bagat de seama ca am si ancorat-o
Da cu linguritza in masa si galgaie din gura"galala glgl galagalal " Dar mai dragutz e cum se chinuie sa dezlipeasca farfurioara aia de pe masa.Am luat si din aia - 11 Ron o farfurioara de plastic cu ventuza

Sa stiti ca acum chiar o laud Dupa ce a vazut mosul dansator si cantaret,a dus-o mami la magazin si la toata lumea care o intreba "cum canta moshu" (vanzatoarea,frate-meu etc.) facea cu manutza si "lalala" Bineinteles ca si mie acasa mi-a aratat la fel

Am scris mesajul asta cam de multisor,ca am fost la operatiunea nani,acum ma apuc sa vad ce mai lucrez iar

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Buna seara ...La multi ani sarbatoritelor si bebeilor
Greu am mai ajuns si noi ...sa mai intram pe net
nici nu stiu ce sa scriu...cu ce sa incep
bia a crescut..nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul...papa singura face deja cativa pasi ..rade in hohote....o adevarata "bucurie"
ma bucur ca va pot "auzi" din nou..sper de data asta sa "vorbesc" si eu mai mult

pupici

Mami de BIA bubulina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=a2d4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bianca , bravo pentru Dani incet incet umbla singur
M-am distrat copios de moaca lui mos Nicolae din pozele Irinei , e haiosenie rau , iar Mario un frumos cu buze senzuale e baiat mare nici nu gandesti ca nu are inca un an

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Na ca am reusit sa pun si eu cateva poze in albumul cu poze noi de la semnatura.
Dana pentru tine o sa selectez niste poze pentru album....data viitoare.
va pup, noapte buna

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA ma bucur ca mai intri si ne dai vesti! E o frumusetze SELIN
ANCUTZA mai zi-ne de Bia si pune poze noi!

Si eu m-am distrat cu moshu ala ,saracu Mario ce s-i fi gandit

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput