Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

pentru steluta....multumesc!!!
m-am distrat cum demult nu am mai facut-o...multumesc DEEA pt asta....am urmarit-o pe Daria mancand...e mortala...cand vin la bv trebuie sa o cunosc
bia abia deschide gura....esti o norocoasa,fericita..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Da mai , chiar a fost o discutie pe forum apropo de moartea ei.In ce hal de slaba era ma mir cum o mai solicita cineva pt vreo campanie.
Saraca fata. Cu anorexia nu e de glumit.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

doamne ce urat arata saraca....mai ali mai si tocmai ma simtem bine....
saraca..numai piele si os..groaznic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ancutza dar nu esti din Brasov?Sau am scapat eu ceva si esti plecata prin tarile calde?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

ba da...dar pana face bia 2 ani facem naveta bv bz..sotu lucreaza in buzau si am venit si noi..e mai greu cu acomodatu...da ne descurcam..trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

fetele plec la nani.
Noapte buna.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Eu plec la nani ca imediat tre sa ma trezesc sa ii dau antibioticul Iarinei .

V-am si sa aveti o noapte buna si linistita.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

merg la nani...mai incerc sa vad daca vrea sa pape..
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ancuta, abia astept sa ne intalnim. Am vazut si eu pozele cu BIA. Eu sunt cam chioara... si initial am avut impresia ca am deschis pozele cu Daria, asa mult seamana motatele de Brasov
Eu am fost in seara asta la Ralu. Tortul acela micut cu Mos Nicolae pe el a fost pentru taticul Anastasiei care este Nicolae

Am facut 4 torturi, dar restul nu mi-au placut.. deci nu le-am pus Nici astea nu mi-au placut tare mult, dar merg odata ... asa... ca pentru inceput. Vreau sa imi perfectionez tehnica, tot fac inventii...etc. E problema mare cu colorantii ca nu lucrez frumos cu ei. Sunt coloranti alimentari in forma lichida. Ba se imprastie prea tare, ba culoarea e prea transparenta, ba nu imi iese nuanta uniform... ofof...probleme nu gluma

Bia.. sa stii ca reteta e cam dupa ochi...
Vine cam asa:
-40 gr gelatina
-o cana de apa sau suc de fructe
-3 oua
-200-300 ml smantana
-1 l frisca vegetala
-zahar ... hmmm...cam 300gr???
-arome
-lichior-facultativ
-2-3 pungulite de piscoturi(o punga cu un rand de piscoturi)

Piscoturile se insiropeaza pe o farfurie, tava, etc...cu sirop (200zahar + 1 cana apa + lichir + arome =>fiert si racit)

Gelatina se pune la inmuiat cu apa sau sucul de fructe (15min).

Albusurile se bat spuma, se pune jumatate din zahar..la gust... sa fie dulce cat vrei tu.

Se bate si frisca.

Pana aici sa ai pregatite piscoturile, tava, caci crema trebuie turnata imediat in forma. Eu folosesc o tigaie, pe care o tapetez cu folie de plastic.

Galbenusurile se freaca cu zaharul ramas si smantana. Se pune pe o oala cu apa fiarta (se fierbe pe abur) .. si se infierbanta.. vre-o 5 min. Se pune si gelatina, si se topeste. Se mai fierbe 5 min, tot pe abur, amestecand continuu. De dulce trebuie sa fie cat vrei tu de dulce. Se ia de pe foc, se raceste sa fie calduta-calaie, se pun aromele, lichior, se amesteca cu albusurile batute si cu frisca batuta. Aceasta este crema, pe care poti sa o dregi la gust cum vrei tu.

Daca vrei sa faci cu fructe, asezi pe fundul cratitei fructele in model, astfel cand vei intoarce cratita sa iasa modelul in sus. Se toarna un stat de crema, se aseaza un strat de piscoturi, inca un strat de crema, si inca unul de piscoturi. La crema asta, nici nu e nevoie de coca, se intareste tare de tot, dar nah .. sa fie acolo niste paine la urma presezi cu grija sa se umple toate spatiile, si lasi la rece.

Cand s-a intarit, ornezi cum vrea muschiul tau. In caz ca vrei sa ornezi cu frisca, mai lasi niste frisca de la crema.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

buna dimineata...
daca ma credeti ca am adormit cu imaginea dariei mancand mamaliguta..si la un moment dat nu mai era ea..era bianca..si papa...ce frumos visam!!! si pe la 6 a inceput vecinu sa bata...m-au terminat...de 6 luni tot bat...ba geamuri,ba usi...gresie faianta....de dimineata pana noaptea(23.30-cateodata)
ma duc sa spal vasele cat mai sta cumnte...bia canta
o zi buna va doresc

Mergi la inceput