Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Gata, merg la nani.
Noapte buna inca odata
Deea vreau retetaaaaa plssss

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ia sa arunc si eu un ochi pe la tortul Deei ca prea salivati toate..

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by Biancas
De acum nu mai arunc ce nu port, ii tzin pt fica-mea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

crezi ca o sa vrea sa ii poarte ??? pana atiunci se schimba moda si o sa vrea sa fie si ea la moda...o sa zica, ca sunt demodati pentru ea(poate)

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Vai ca si saraca mama numai nu ramanea descultza asa ii mai stricam pantofii care evident ca i-mi erau foarte mari Dar ii umpleam cu vata in varf ca sa facem parada modei pe casa scarii toti copiii si nu scapau nici rochiile de ocazie pe care le prindeam mai sus cu ajutorul unor curele , asta ca sa nu calc pe ele sa le rup cu tocul pantofilor
Ce sa zic ca Noemy deja mai imbraca cate o fusta sau o bluza de a mea prin casa

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

ALI am tuns-o in vara da numai vre-o 3 cm...am nascut-o cu "freza" aveam de unde
nici bia nu vrea in 4 labe ...sunt domnisoare...se respecta..

Mergi la inceput

Bombo tu faceai parada modei eu faceam tot in casa scarii spectacol si mai vindeam si bilete si sa vezi cum le vindeam la alti copii de pe langa bloc si apoi din banii stransi ne cumparam noi protagonistii dulciuri mie imi placea cel mai mult MARALACTUL acum nu mai gasesc nicaieri sau mai ne jucam de-a doctoritele sau de-a gimnastele era super fain pe atunci.

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Ancutza ai o steluta si eu am nascut-o pe Iarina cu parul mai mare decat il are acuma dar lasa ca ii creste si ei si ii fac si eu codite....abia astept.

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bombo parca ma vad pe mine in ce povestesti tu...Stateam la etajul 4 cand eram copil si imbracate cu hainele mamei si cu pantofii ei evident, stateam pe hol cu fetele vecinei si alergam in casa de fiecare data cand se apropia liftul de etajul nostru.
Deea tu chiar ai talent.Super tortul.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput
Mergi la inceput