Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ali, ai nr de la picior ca a lui Sandra la copii eu nu ii mai gasesc, la adulti sunt de adulti...cam greu ne descurcam...
Azi maine o bag pe tocuri ca sa nu mai am treaba
Fina-mea are 35 la picior si tare greu isi gaseste pantofi si cizme... si de mireasa deabia si-a gasit

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Anca ma uitam acum la pozele voastre din vacanta si am revazut locuri tare dragi mie , i-mi este tare dor de moldova mea, de chei de manastiri, cetatea Asa mi-am mai clatit si eu ochii , datorita tie
Suntetzi o familie tare frumoasa !

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

nu ali...am vazut-o in poze statea in picioare,,,m-am gandit ca si merge....noi abia acum am inceput sa mergem...am facut si primii pasi singurica(vrea sa recupereze)
chiar seamana bia cu daria lu deea...daca nu o tundeam avea si ea "bucle"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by Biancas

.
Azi maine o bag pe tocuri ca sa nu mai am treaba

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Eu nu am fost niciodata in Moldova, si nici la manastiri nu am fost...

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bianca da ce sa zic de cumnata-mea care are 35 de ani si poarta 33-34 si intr-un timp avea 35 kg Ca sa-si cumpere de incaltat cauta cate o luna de zile ceva fara funditze , sa nu fie de la copii

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bombo saru'mana.Lasa ca veniti voi in tara si le revezi cu ochii tai pe viu.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Eu i-am dat la fina-mea pantofii lui Sandra de anul trecut sii ii sunt buni si la Sandra nu. Dar sunt roz si cu funditza si i-a refuzat polticos
Cred ca Sandra va avea 39-40 la picior ca soacra-mea
Eu am 38.
Itr-o zi imi zicea ca deabia asteapta sa ajunga la 38 sa imi porte pantofii
De acum nu mai arunc ce nu port, ii tzin pt fica-mea

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ancutza ai si tuns-o???????? dar cum de ii creste asa de repede parutul? ca la Iarina la botez deabia a avut de unde sa ii taie putin si ala care l-a taiat l-a cules din mai multe locuri.

De stat sta si singurica in picioare dar numai daca nu isi da seama , deci daca o pun langa pat si ii dau cateva jucarii se lasa cu ambele maini si nu se tine de nimic si sta cam multisor, cand o plimb deja am observat ca are stabilitate buna pe picioruse si are si viteza....eu astept sa mearga in 4 labe dar ea nu vrea

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Are mama o pritena care poarta 35 la picior , doamne ce au mai patit pantofii ei cu toc cand eram noi mici.Cochete deh...
Saraca femeie cred ca avea cosmaruri numai cand se gandea ca vine la noi in vizita.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput