Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
anasebe spune:
Dar ce-i linistea asta asa de dimineata?
Ancuta Am vazut-o pe Bianca. E o fetita foarte frumoasa
si ce-mi place perisorul ei.
Deea Misto tort, n-as avea rabdareeeeeee....nici daca as avea talent.
Hai ca mai am poze de vazut si revin.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
anasebe spune:
Am vazut-o pe Raisa. Fata asta se face mai frumoasa pe zi ce trece. Mi-e taaaaaaaare drag de ea.
Si evident ca l-am vazut pe Mario barbatelul. Se pare ca tare s-a mai distrat la mall, cat despre mos nicolae...hmmm, nici el nu stie ce sa creada.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
acina spune:
Buna dimineata,
Pupici la toata secta.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
toanca spune:
Neata fetelor.
Mai....da ce indemanare aveti la scris
; io n-apuc sa citesc tot ce scrieti de cand plec seara de la munca si pana a doua zi dimineata.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
anasebe spune:
'Neata Anca!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica
Bee spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI SELIN, ROXANA si ANDREW!
Vad ca au revenit vremurile bune de alta data si se pierd din nou nopti in cadrul sectei.
Am vazut ca cele mai "paroase" fapturi mititele s-au nimerit in Brasov. Una mai frumoasa ca alta papusile.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
toanca spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
acina spune:
Irina ai uitat s-o treci si pe Tatiana la sarbatoritele lunii.E si ea pe 18 decembrie.![]()
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
acina spune:
Ana intru si eu sa vad pe Tibi si il vad in pielicica goala.Super dragut .Da pupici pe copanele de la mine.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
anasebe spune:
Acina ai dreptate, am uitat-o pe Tatiana. Acum nu pot sa modific mesajul de la inceputul capitolului ca e trimis de Irina. Deci daca nu intra Irina sa modificce, o sa modific eu cand deschid urmatorul cap. Merci ca ai observat.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica