Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
acina spune:
Am pus si eu poze de la Mos.
poze mos
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
toanca spune:
Acina, ai pus poze, dar ai uitat sa le face share![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
irinatunza spune:
Buna dimineata, fetili!
Mai da ce problema existentiala v-am creat cu hamletii aia.
Acina, nu se vad pozele.
Ali, ce face Iarina ?
Deea, super tort
.
Ancutza, ce par frumos are Bia!
Revin ca s-a trezit strumfica.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Eu is suparata, fetele. I-am facut examen coproparazitologic, am dus de 3 ori kk , primele doua dati a iesit negativ, iar a treia oara pozitiv, adica suspect de giardia.

poze Sabina
toanca spune:
irinatunza, da ce simptome are?
Mai incearca si a 4 - a oara din moment ce in primele doua dati a iesit negativ
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
acina spune:
haideti ca m-am corectat , sunt si io obosita ca pateul ala din reclama...
.
poze mos
poze noi la 9 luni
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!Irinutza tinem pumnii sa fie bine, poate s-au inselat cei de la laborator.
Deea am "decorat" o bara care imi traverseaza un perete, pun poze cand termin ca deocamdata sunt in lucru....![]()
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
acina spune:
Irina i-ai facut copro ca avea ceva simptome sau asa de control?
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
irinatunza spune:
Toanca, Silvi, trebuie sa merg miine la pediatra sa vad ce zice. Pai nu are nici un fel de simptom. M-am gidit eu sai fac pentru ca nu prea maninca bine. Darea papa putin de cind e ea, acu ce sa cred ca s-a nascut cu giardia de n-a papat niciodata mult ? Are zile cind papa foarte bine la unele mese, cum ar fi cea de prinz,, restul sunt mai slabute.
Pai o sa-i mai fac inca un copro ( un examen copro consta in analizarea a trei mostre de kk la o distanta de citeva zile una de cealalta ).
Sper sa nu fie totusi nik. Ca ultima proba am dus-o cam tirziu dupa ce am colectat-o. Si ma gindesc sa nu se fi deteriorat.
poze Sabina