Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina,iubita,am inteles,mersi pentru indicatii.Am citit si recitit instructiunile ca sa inteleg bine,de,este prima data cand fac .Astazi chiar a iesit a doua liniuta mai pala si mi-am dat seama ca este negativ.Acum astept sa apara cele 2 liniute,cel putin pe testul de ovulatie!
Ai grija de tine si de bebic!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelus,gata te-a botezat laura, merci de complimente, cred ca toate am fost niste gravidute frumoase, ca si miresele, toate sint frumoase, da, am sa ma pozez cind creste burtikul, desi de data asta am niste vergeturi....ramase de la prima, si sint si mai grasa, asa ca....dar tot mindra sint de burtik. merci de incurajari ptr pregatiri, aici e diferit ca si in Romania, daca vrei sa inviti pe cineva nimeni nu vine de Craciun ca e cu familia, de aia sefa mea vine simbata, ca pe urma nu mai poate, si voi face acuma mincare, si pe 24 iar fac o portie buna, ca atunci va fi Craciunul in familie.da, sa-mi tii pumnii ptr eco, am nevoie, daca-mi da poza o s-o pun sa-l vedeti pe bebe. ma faci sa rid cu liniile, macar pe testele de ovulatie sa ai doua linii`hai ca esti simpatica rau, dar e bine cind faci haz de necaz, ai sa vezi ca pina te prinzi tu cum si ce functioneaza testele te si vad gravi,da-s bune si testele astea ca te concentrezi pe altceva. hai bafta multa,

chantal, ma bucur f mult de decizia ta, sint atitia copii care au nevoie de dragoste, bravo, mi se pare un gest super. si bravo, ca mergi mai departe, ai gasit curajul.in timp il vei convinge si pe sot.

mcrissa, trebuie sa-ti dai timp, sa vorbesti, noi fetele de aici, ne gasim puterea una in alta, si vom reusi toate intr-un fel sau in altul, ptr ca sintem niste luptatoare! plingi, tipa, vorbeste, te vei vindeca, vei gasi puterea sa mergi mai departe.

nana, pofta e un semn de sarcina, sper ca s-au speriat uratii asa vre-o 9 luni, iti tin pumnii in continuare!

michele, ma bucur tare mult ca ai scris, e bine ca vezi ca-ti distrugi viata, si pe cea a sotului, si ca scri `dar stiu ca la un moment dat trebuie sa merg mai departe`, iesi afara vei vedea ca-i mai putin rau decit crezi, ca e un pas spre a merge mai departe.

mari, bine zici, si eu i-au saptamina dupa saptamina, e mai bine asa, sa ne mai pui poze cu nazdravanii.

laura, merci de pupici, si noi te pupicim,iti tin pumnii la analize sa ai vesti bune.

ileana, ce bine ca esti bine, incepeam sa ma ingrijorez. vai ce ma bucur ca l-ai vazut pe pitic, eu, trebuia sa-l nasc pe Dominic in 11 mai, dar a venit pe 17 mai

della, ce mai faci, mai da un semn de viata.

mariana, esti bine? ce mai faci?

eu, aseara am fost putin in butoi, ca a nascut prietena mea, care era cu 1 luna jumate inaintea mea, dar mi-a trecut repede cind mi-am mingiiat burtikul, si am zis, lasa ca eu o sa am o ciresica.
si fetelor pina nu uit, am o veste buna, o mai stiti pe jocelyn, fata care era la noi in grup, si care a fost data afara de pe forum, ca nu stiu ce se intimplase cu ceva forum concurent, si ea pierduse o sarcina, e pe lista, la 6 s, ei bine e insarcinata, asa ca te rog nana, daca poti sa-i pui o gravi si are +9 saptamini. ma gindeam c-o sa va bucurati si voi sa aflati.deci vedeti ca se poate. va pup pe toate, weekend placut daca nu mai apuc sa intru, pe mine ma asteapta munca multa, cu masa mea cu sefa, am sa va zic cum mi-a iesit, si duminica merg la eco de translucenta si singe, si va tin la curent, abia astept sa-mi vad nazdravanu, poate-mi da si o poza mica....
va pup pe toate

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Flavia ar fi bine sa fie asa cum spui,pana ma lamuresc eu cu testele de ovulatie,sa fiu deja -dutza.
Spor la treaba,sa iasa totul asa cum vrei cu pregatirile pt. masa de Craciun.Incearca sa nu te stresezi prea tare cu pregatirile! Am inteles ca in Canada se face bradul inca de la 1 decembrie.Duminica te asteptam cu vesti de la eco.Bafta!
Ce super ca si Jocelyn este insarcinata.Ii doresc sa aiba o sarcina usoara si un copilas sanatos.
Nu stiu daca ati citit despre o fata de pe forum,Cristina26,al carei baietel a urcat la ingerasi la varsta de 8 luni,a avut sindrom down.
Dumnezeu a infaptuit un miracol si acum Cristina este insarcinata si ii va darui baietelului ei un fratior sau o surioara.A avut curajul sa o ia de la capat!
Va si va doresc un week-end placut!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Nu stiu fetelor..ieri v-am scris ca vreau sa incerc sa-mi revin pentru ca mult timp nu mai pot continua asa dar nu pot!E prea mare durerea!Nu stiu daca ma intelegeti,poate credeti ca dramatizez prea muult,dar va spun ca ma doare sufletul ingrozitor de tare,simt ca mi s-a smuls inima din corp!Credeti-ma ca vreau sa-mi revin dar este atat de greu parca imposibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Un ptr toate fetele suparate. E tare greu prin ce treceti voi acum dar o noua bucurie va mai sterge putin din aceasta amaraciune.
Michelle e normal sa simti asa ceva, numai cineva fara inima ar putea sa traiasca linistit dupa o astfel de experienta cumplita. Numai plangand vei reusi sa mergi mai departe ca daca ai tine in tine ai exploda odata si odata.
Chantal nu-ti pierde credinta. Ti-o spune cineva care nu mai credea in nimic si Dumnezeu mi-a aratat ca e langa mine si mi l-a daruit pe Rares, cel mai pretios copil din Univers. Pot spune ca a fost un miracol, ptr ca la fel ca sitine ma hotarasem sa nu mai lupt, vroiam sa renuntla orice: familie, casa, servici. Nu ma mai atragea nimic. Dar Dumnezeu a avut alte planuri cu mine. Asa ca orice hotarare vei lua, sa stii ca totusi Dumnezeu exista si e langa noi si la bine si la rau.
Ileana ce repede trece timpul. Gata, esti aproape la jumatatea sarcinii. De acum va trece si mai repede, cel putin la mine asa a fost. Multa sanatate.
Fetelor,anul trecut am facut cele mai urate sarbatori din viata mea, dupa ce pe 15 dec am pierdut a doua sarcina. Anul acesta in aceeasi zi bebelusul meu implineste 2 luni. Cum stie Dumnezeu sa le potriveasca pe toate. Asa ca pe 15 voi avea si un motiv de bucurie ci nu numai de tristete.
Multa sanatate tuturor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze

Mergi la inceput

Michelle stim ca este greu,nimeni nu crede ca dramatizezi,fiecare persoana sufera in felul ei.Este greu sa crezi ca timpul va mai estompa durerea dar ai sa vezi ca asa va fi,cel putin te vei invata sa traiesti cu ea.Ai grija de tine!
Tanima sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!Ce repede trece timpul,deja are 2 luni...sigur o sa aveti cele mai frumoase sarbatori de pana acum alaturi de el.Am vazut pozele...este adorabil...
Sigur Dumnezeu exista si numai el stie ce planuri are cu noi,chiar daca acum nu putem intelege.
Va si va doresc un wwek-end placut!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere si sa-ti mai ia, cumva, din durere Nu dramatizezi, ci chiar este o drama prin ce treci Fetele au dreptate si o repet si eu: Dumnezeu si timpul le vor randui pe toate. Va rasari soarele pe strada ta, din nou, fii convinsa!

Flavia si cum fac se aduna toti in casa unuia dintre ei si stau acolo tot Craciunul sau cum? Anul asta vreau sa fac si eu asa o masa si sa invit toata familia (si a sotului si a mea), ca pana acum intr-o zi mergeam la amiaza la socrii mei, a doua zi de Craciun la ai mei (dar asta numai la amiaza, iar seara cam nu aveam ce face, ca nu-mi place sa merg la restaurant), mai mergeam la niste prieteni...dar nu era atmosfera de familie. Acu in prima seara de Craciun vreau sa-i chem pe toti la noi

Ma bucur foarte tare pt Jocelyn Deja 9 saptamani! Bravo! Sarcina usoara si bebe perfect

Mirelush-cercelush sunt de acord sa ramai graviduta pana sa afli care-i treaba cu testele

Tanima se vede ca esti fericita! Sa ai sarbatori fericite impreuna cu bebelusul adorat

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, merci de urari, m-am obosit putin ieri, dar fetelor mi-au iesit niste sarmale si niste piftiiiii, buuune, de numa, azi mai fac niste salate si gata. da, ai auzit tu bine, aici unii si-l fac din noiembrie chiar, noi il facem azi, e atit de bucuros Dominic, e primul nostru Craciun in casa noastra. am sa va pun poze cu bradul si masa mea.

laura, e super fain ca faci masa si va adunati toti, aici ei cam asa fac, fac la unul acasa si se aduna toti, dar familia, frati suroti, parinti. la prieteni merg inainte sau dupa. noi, neavind familiea aici, vom fi cu prietenii, avem un costul si va veni Mosul la copii, si anul trecut a fost. poate pui si tu niste poze de la masa vostra de Craciun.

tanima, ma bucur enorm ptr tine, imi aduc aminte de primul nostru Craciun cu Dominic, de cind e el, e si mai frumos de Sarbatori. meriti sa te bucuri de tot ce ai, f frumos ai vorbit.

michelle, iubita mea, uite eu am citit povestea cristinei26 la indrumarea lui mirelush, nu am gasit toata povestea, dar iti spun ce stiu, cristina a avut un bebe Paul, copil cu sindrom down nascut, care a murit la 8 luni de viata, si are un filmulet cu bebelusul, am plins de numa aseara, am plins ptr bebe ei, ptr al meu ptr toti bebei care s-au dus la ingerasi, dar ea, prin tot greul care a trecut, a gasit puterea si e din nou gravida, toate fetele se bucurau ptr ea. citeste si tu povestea ei, poate gasesti putere in puterea si curajul ei, e ceva sa-ti moara copilul dupa aproape 1 an....si eu cred ca mi-as pierde mintile daca ar pati ceva puiul meu, stiu ca ti-e greu si sfaturi e greu de dat, sint alaturi de tine.

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Fetelor spuneti-mi si mie ce sa fac?Am mai mult de 6 saptamini de la avort si nu mi-a venit CM.Sa mai astept sau sa merg la dr?Rau cind vine ,rau cind nu mai vine....Cristina parca tot cezariana ai si tu?Si nu ai facut anul.La ce dr mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, sunt tare suparata. Stiti ca v-am zis ca week-end-ul trecut am avut ceva scurgeri maronii. Ei bine, dupa ce am inceput tratamentul cu utrogestan si gravibinon, n-am mai avut nimic toata saptamana, nici scurgeri si nici dureri de burta. Acum zece minute ma duc la baie si am vazut ca imi cursese sange. Nu mult, dar de data asta era rosu. Si acum vad ca ma doare putin si burta. Cred ca e de rau. L-am trimis pe sot sa-mi cumpere un test de sarcina, ca stiu ca daca s-a oprit din evolutie nu mai iese asa de pozitiv.
Aseara eram si eu fericita ca imi era greata si ma dureau sanii. Dar azi vad ca nu mai am nici una nici alta. Deci iarasi semn rau.
Bine, trebuie sa recunosc ca azi am exagerat un pic. Am facut sex de dimineata si apoi am umblat toata ziua prin magazine si am obosit rau de tot. Ma gandesc sa nu se fi desprins putin sarcina. Sunt tare suparata!!!!!!
Lariana, eu am nascut normal, nu cu cezariana. Eu stiu ca dupa un chiuretaj ciclul vine dupa 4-6 saptamani. Daca tot nu vine zilele urmatoare, du-te la medic sa te linistesti, dar eu sunt sigura ca nu e de rau. Vine el,stai linistita.

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput