Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Chantal eu sunt convinsa ca vei dori sa incerci iar,eu am pierdut mai mult sarcini si sa nu crezi ca am uitat sau ca nu ma doare sufletul,imi vine sa urlu dar visez si sper ca o sa vina ziua in care o sa-mi tin copilul la piept ,cred ca nu ar exista Dumnezeu daca nu va fii asa.Ma gandesc ca Amalia de Sus de acolo o sa-l ocroteasca pe fratiorul sau surioara ei cand va fii dat sa vina.Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Laura , cred ca as lua-o razna de atata fericire, daca ar fi

Mirelush, pune mana si fii pe faza cu ovulatia si nu mai cobi ca sigur ovulezi. Simt eu asta, asa ca da-i inainte. Iti tin pumnii.

Ileana
, ma bucur din suflet ca esti bine si tu si . M-am emotionat tare cand am citit cele scrise de tine. Momente unice in viata unei femei. Vreau si euuuuuuuuuuuuuu.
Pupici ptr tine si

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura indiferent dac aprinzi sau nu trenul de luna aceasta,noi tot colegute o sa fim,o sa vezi! Le lasam pe Nana,Andreea si Gabi sa plece inainte la Odisee si apoi fugim dupa ele.
Nana mersi,ii dau inainte cu testele,ce sa fac Sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu o sa traim si noi aceaste momente unice in viata unei femei.Trebuie doar sa credem!
Jojo ce bine ca esti asa optimista!Intr-adevar,speranta moare ultima!
Tu din ce cauza ai pierdut sarcina?
Flavia ce mai faci?

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Prima a fost micuta si nu s-a stiut motivul,la a doua mi s-au rupt membranele de 1 ianurie ,de ziua de nastere a sotului la 25 saptamani si acum din cauza tensiunii am facut preclamsie.

Mergi la inceput

Jojo nu pot sa cred!!! Ce fiori m-au cuprins cand am citit"din cauza tensiunii,am facut preeclampsie"
Acesta a fost motivul din cauza caruia am pierdut si eu sarcina la 26 de sapt.Doamne...este nedrept...Ce ti-au spus medicii?Este posibil sa faci si la urmatoarea sarcina?Mie asa mi-au spus,ca sunt sanse sa creasca din nou tensiunea,din aceasta cauza trebuie o monitorizare mai atenta,dar,in acelasi timp exista posibilitatea sa nu mai apara deloc.
Esti din Bucuresti?
Edit:Acum am vazut ca esti din Constanta,

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Din pacate da,vom monitoriza mai mult sarcina viitoare si imi vor face cezariana inaite de termen.

Mergi la inceput

Doamne ajuta ca data viitoare sa fie bine!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mcrissa, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci si tu printr-o durere atit de mare. Un timp o sa iti fie foarte greu, plangi atit cit simti tu nevoia, dar nu renunta niciodata la visul de a avea copilasul tau. Printre noi sunt multe fete care desi au suferit enorm au avut curajul sa incerce din nou (de fapt, majoritatea). Incearca sa citesti capitolele din urma si sunt sigura ca or sa te ajute sa treci mai usor peste aceste momente grele. Ai sa vezi ca desi durerea a fost mare, majoritatea fetelor au reusit sa gaseasca optimismul necesar pentru a merge mai departe. Aici o sa gasesti niste fete absolut minunate, fara de care eu, o spun cit se poate de sincer, sunt sigura ca nu mi-as mai fi revenit mult timp dupa nastere.
Jojo, si eu tot in saptamana 37 l-am pierdut pe bebe. La mine nu s-a descoperit motivul, dar eu banuiesc ca s-a intimplat din cauza contractiilor pe care le-am avut toata sarcina si care imi opreau efectiv respiratia. Dupa parerea mea au fost mult prea multe si prea intense si cred ca ele l-au afectat pe bebe. Eu am ramas insarcinata la 5 luni dupa nastere, dar tu poti incerca din nou dupa 3 luni. Iti tin pumnii sa fie bine!

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_ana
Aici o sa gasesti niste fete absolut minunate, fara de care eu, o spun cit se poate de sincer, sunt sigura ca nu mi-as mai fi revenit mult timp dupa nastere.

Cristina, 5+

POZE

Si eu simt acelasi lucru!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ileana, tare ma bucur ca e totul in regula cu puiul tau. Felicitari pentru baietzel!
Mirelush (acum asa iti ramane numele ), ai grija ca testul de ovulatie e pozitiv cind ambele linii sunt la fel de intense. Sa nu te induca in eroare daca vezi a doua linie mai slaba, ca nu e ca la testele de sarcina. Bine ca e urit afara in week-end, ca sa stati cit mai mult in casa, ca de, aveti treaba serioasa. Si vezi, sa stai cu picioarele pe pereti dupa aia cel putin 15 minute! Si sa prestati si a doua zi dupa ce a iesit testul pozitiv, ca fii sigura ca nu ratezi momentul.
Laura, deci dupa Craciun facem galerie la fata, nu? Sunt absolut sigura ca nu o sa-ti gaseasca nimic in neregula si saptamana viitoare o sa primesti numai vesti bune de la doctori.

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput