Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 8
blueeyes2003 spune:
Cristina fi optimista,stai in pat linistita.Cred ca ai exagerat astazi putin si cu plimbatul si cu nebuniile...zic si eu...poate nu mai trebuie sa faci o perioada pana se prinde bine...Oricum incearca sa nu te gandesti la lucruri grave si stai linistita in pat.Ai grija de tine si sa ne spui in carand ca nu mai sangerezi,da?
Flavia sa pui poze sa vedem si noi
Ce pofta mi-ai facut de sarmalute si piftie si toate cele... Sa te gandesti si la noi. Aici toate acestea se fac inainte de Craciun pentru ca majoritatea postesc.
Noi de Craciun mergem cu parintii mei la tara la bunici si la socrii mei(stau in aceiasi loc.)A doua zi mergem si la nasii nostri si uite asa ne tot plimbam.Anul acesta vom merge la cumnata mea la Medgidia impreuna cu socrii sa faca o "intelegere" inainte de nunta.Sper sa fie bine!
Laura si eu sunt de acord cu voi sa fiu cat mai repede,de fapt toate fetele[ ;)]Buna ideea Flaviei,sa pui poze!
Lariana stai linistita ca o sa vina si CM.Daca totusi nu vine mai bine mergi la dr sa vezi care-i motivul pt. care intarzie!
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Vivela spune:
Cristina, incearca sa te linistesti, poate sangele nu era de acolo, poate ati exagerat un pic cu nebuniile si fiind zona mai vascularizata ca de obicei, poate au fost doar niste fisuri. Stai linistita in pat, cum zicea si Mirelush, si o sa fie bine.
Cat priveste un test de sarcina acum, cu certitudine ca o sa iasa pozitiv indiferent ce se intampla, pt ca HCG-ul, in caz de oprire a sarcinii in evolutie, nu scade asa brusc. Mie cand mi s-a intamplat nenorocirea, sarcina se oprise in evolutie de 2 sapt, iar testul de sarcina pe care l-am facut si eu, crezand ca si tine ca ar mai putea sa spuna ceva, a iesit la fel de pozitiv. Ulterior, doctorul mi-a confirmat ca ar fi iesit mult timp pozitiv, pana dupa expulzarea embrionului.
Eu iti zic lucrurile astea ca sa nu arunci banii degeaba pe teste de sarcina acum, ca sunt inutile. Eu iti doresc sa fie totul bine, sa fi fost doar o sperietura si atat. De fapt sunt convinsa ca totul o sa fie bine pana la urma, ai sa vezi.
Eu, ziua 18, ovulatia a fost in ziua a 16, am prestat corespunzator, zic eu , ramane de vazut daca a fost doar de fun sau a fost si cu folos. Poate o sa fie un Craciun reusit totusi...
Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png
blueeyes2003 spune:
Gabi ai aparut!!!
Sper sa fi prestet cu folos si de Craciun sa primesti un dar minunat.
Apropo de ovulatie,cum stii ca ai ovulat in Z 16? Ai facut teste de ovulatie?
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Idaira spune:
Cristina,stai linistita si nu-ti umple mintea cu ganduri negative.Pe de alta parte,repaus la pat si fara sex...pina se linistesc treburile.Tratament de sustinere ai, asa ca restul depinde in mare parte de DD si un picut, de tine. Hormonul hcg,ramine in singe chiar si dupa expulzarea embrionului,cum de altfel si sanii,nu vor reveni ei la normal asa deodata.Fiecare organism e diferit,reactioneaza de o maniera sau alta.Am auzit de gravidutze,care au pierdut singe rosu,in primele luni,si sarcina a mers inainte.
Vivela spune:
Mirelush, nu am disparut niciodata, am tras mereu cu ochiul aici, numai ca am fost cam stresata in ultima vreme si parca n-am avut dispozitia sa mai scriu. Am incercat totusi sa imi pastrez echilibrul interior de dragul unui eventual bebe.
Cum stiu ca am ovulat in z16? Imi iau in fiecare dimineata temperatura, verific simptome ... asta de cam 3 luni incoace. E destul de stresant, ca nu uiti in nicio zi ca incerci sa faci un bb, dar pe de alta parte incepi sa iti cunosti f bine corpul, cum reactioneaza, cum se schimba...
Mi-am facut si cont pe un site(gratis), unde se intocmesc grafice si softul detecteaza in mod automat ovulatia dupa datele pe care le treci acolo: http://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php?redirect=/ttc/index.php&
Teste de ovulatie nu am facut inca, sper sa nu apuc sa le fac , cel putin nu prea curand ... Dar daca nici luna asta nu se intampla minunea, o sa fac si dinastea, macar sa-mi confirme momentul ovulatiei.
Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png
cristina_ana spune:
Mirelush, Vivela, Idaira, , va multumesc pentru sustinere, pentru mine conteaza foarte mult fiecare vorba buna. Aseara am citit prea tarziu mesajele voastre privind testul de sarcina, asa ca am apucat sa-l fac si vreau sa va zic ca nu am vazut in viata mea un test atit de pozitiv. Linia aia care arata sarcina era mult mai groasa si mai intensa decit cealalta. Dar daca ziceti voi ca nu e relevant m-am mai desumflat. Oricum, vestea buna e ca de aseara nu am mai singerat deloc si nici nu am mai avut dureri de burta. O sa stau toata ziua in pat si sper sa fiu bine. Nu as vrea sa imi iau concediu medical, ca ma omoara colegii, mai ales ca nu am zis inca la serviciu de sarcina. Of, nu se mai termina odata ghinioanele astea!
Cristina, 5+
POZE
Chantal spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
chantal, ma bucur f mult de decizia ta, sint atitia copii care au nevoie de dragoste, bravo, mi se pare un gest super. si bravo, ca mergi mai departe, ai gasit curajul.in timp il vei convinge si pe sot.
Multumesc Flavia . Sper sa reusesc sa-l conving cat mai repede pe sot. Deocamdata el mai vrea sa incercam sa avem bebe nostru dar eu nu mai am curaj. Sa vedem ce-o mai fi.
Cristina Ana, draga mea , mai intristeaza sa aud vestile astea de la tine. Doamne, nu se mai termina odata problemele?! Ai suferit atat de mult! Nu-i drept! Ai vorbit cu medicul?
Lariana, du-te mai bine la medic. Poate e doar o intarziere dar cum zicea si Cristina, pentru linistea ta, mai bine intreaba decat sa stai cu stress-ul.
Mirela, eu zic sa va vedeti de "treaba" chiar daca testele alea de ovulatie nu ies exact cum ar trebui. Sa nu-ti creezi o stare de stress in plus ca stiu ca nu face bine. Te
Vivela, tin pumnii sa vina Mosul cu II!
Michelle, vezi, si eu ma lupt sa-mi revin desi am foarte multe recaderi, doar de dragul familiei, al sotului si parintilor mei, care simt ca ma iubesc foarte mult si li se rupe inima cand ma vad asa trista. Plus ca nu vreau sa-mi mai pierd si sotul ca saracul a indurat deja atatea de ma mir cum mai are rabdare cu mine.
Chantal spune:
Ileana, ma bucur sa aud vesti bune de la tine!
Jojo Miha, draga de tine, te admir pentru cata putere ai avut sa continui lupta si sa incerci, inca odata si inca odata! Dar la ultima sarcina nu a fost cumva o culpa medicala? La varsta sarcinii asa de mare trebuiau sa te urmareasca mai atent. Puteau sa-l scoata pe bebe la timp si era totul ok. Nu vreau sa te intristez cu asta dar ma revolta indiferenta medicilor!
Cristina Ana, am postat un pic mai tarziu decat tine si nu am apucat sa vad ca tu deja ai scris. Ma bucur ca esti mai bine. Acum e decizia ta referitor la concediul medical dar eu nu as mai tine cont de nimic cand e vorba de binele copilului meu. Poate sa se supere cine cat o vrea, bebe e mai presus de oricine si orice!
cristina_ana spune:
Chantal, mare dreptate ai ca bebe e mai presus de orice. Sa stii ca ma batea gandul sa-mi dau demisia si sa stau acasa toata sarcina, dar nu stiu daca m-as descurca doar cu salariul sotului. Si daca iar se intimpla ceva rau, raman si fara serviciu. Eu la sarcina trecuta am stat in medical in ultimele 4 luni si tocmai atunci si-au dat demisia 2 colegi, asa ca a mai ramas doar unul singur,pentru care a fost crunt. Pleca doar noaptea de la serviciu, chiar si pe la 2-3. Cred ca innebuneste daca ii spun ca iar intru in medical. Dar daca o sa fie nevoie, n-am ce face.
Eu stau cu stresul cit casa. Ma duc la baie la fiecare 10 minute sa verific daca curge singe. Deocamdeata e bine, dar stiu ca necazurile astea te pocnesc brusc, asa ca ma astept la orice.
Cristina, 5+
POZE
Laura Ioana spune:
Cristina simt nevoia sa te linistesc: cand mi s-a oprit sarcina in evolutie dr mea m-a pus sa fac un test de sarcina si a iesit negativ! E clar ca la tine e totul bine, DEOCAMDATA! Am subliniat deocamdata, ptc simt ca e nevoie si sa te cert: cand ai primit tratamentul cu gravibinon si utrogestan sunt sigura ca dr ti-a spus NO SEX! Si daca nu ti-a spus, e un inconstient! Sex pot face numai gravidutele care nu au probleme, ba chiar sunt dr care recomanda repaos sexual pana pe la 14 sapt, preventiv. Stai cumintica, odihneste-te cat mai mult si lasa colegul in pace, sa faca el treaba! Nu te intereseaza decat bebe! Nu iti da demisia, ci intra in CM si stai cat mai mult in pat si bebe va fi ok. Te pupacesc cu drag, dar sa stii ca te cert iar daca mai faci prostioare
Lariana mergi la doctor, iubita! Dupa chiuretaj ciclul ar trebui sa vina pana in 6 sapt. La chiuretajul de acum 1 an si jum. nu mi-a venit CM-ul tot cam 6 sapt si l-am intrebat pe Tutunaru pe site-ul lui. El mi-a raspuns sa merg la dr, ca "poate am fost curatata cu prea mare simt de raspundere si sa nu ma fi procopsit cu ceva sinechii uterine". Mi-a venit CM-ul imediat dupa ce i-am scris, deci nu am mai mers la dr. Nu stiu ce-or fi alea, dar sigur ceva de rau. Sper sa fii bine
Poze Laura