Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Cristina, eu zic sa nu iti dai demisia. Ar fi pacat sa ramaneti doar cu un salariu si sa pierzi vechimea in munca. E dreptul tau sa beneficiezi de concediu medical si sa-i fereasca Cel de Sus pe patroni sa indrazneasca sa te dea afara cat esti in medical, mai ales pentru sarcina! Eu zic sa-ti iei medical pentru sarcina cu risc si gata. E neplacut pentru colegul tau, e adevarat. Ar trebui ca patronii sa angajeze si alti oamneni sa va ajute ca doar se poate oricand sa fiti in concediu si tu si colegul tau si atunci ce se intampla? Se opreste firma?
Oricum, te mai gandesti tu. Nu vreau sa te influentez. In final e decizia ta. Tu stii cel mai bine ce ar fi mai bine de facut.
Te si-ti doresc din suflet sa nu mai fie nici o problema de acum inainte cu sarcina si sa te vedem cu bebe in brate la anul prin iulie-august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina stiu ca este greu dar trebuie sa gandesti pozitiv,stiu,o sa zici ca este usor sa dai sfaturi,desi sunt convinsa ca o sa fiu la fel de stresata cand voi fi insarcinata(sunt stresate si fete care sunt la prima sarcina dar noi care am trecut prin atatea ),te rog sa fii optimista pentru ca trebuie sa fie bine si bebe sa stea in burtica pana la capat.Te si ai grija de tine!
Gabi si mie mi se pare destul de stresant sa-ti iei temperatura in fiecare zi,dar ce nu facem noi sa vina bebe mai repede!Iti tin pumnii sa fie bebe!
Chantal ma bucur ca vrei sa-ti revii,chiar daca este foarte greu si intr-adevar si sotul tau sufera mult si cred ca este foarte trist ca nu poate sa faca nimic sa te simti mai bine.Si eu am simtit ca indiferent cat incearca cei din jurul nostru sa ne faca sa ne simtim mai bine,in primul rand noi trebuie sa incercam sa ne revenim.Ai grija de tine!Intr-adevar nu stam numai in baza testelor de ovulatie
Va pe toate si va doresc o duminica placuta!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003
Intr-adevar nu stam numai in baza testelor de ovulatie

Foarte bine, Mirela! Spor la prestat si poate vine Mosul!
Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laurica, asa, cearta-ma ca merit (iti dau voie si sa ma bati). Nu stiu ce mi-a venit ieri cu sexul ala, ca nici macar chef nu prea mai am de cind sunt gravi. Din cauza morcovului pe care il am nu mai imi arde de nimic altceva. Dar prea ma simtitsem bine toata saptamana si am zis ca n-o fi chiar nasol. (da' uite ca a fost)
Deocamdata nu mai am nimic, dar nici nu ma misc din pat. L-am trimis pe sot la Mac sa-mi ia ceva, ca mor de pofta! Vad ca in dimineata asta am ceva greturi, dar nu exagerat.
Fetelor, tocmai m-a anuntat Mirelush ca i-a iesit testul de ovulatie pozitiv, asa ca ia haideti sa-i facem galerie (in special sotului, sa-l tina puterile si sa presteze cu folos):

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina multumesc mult,esti foarte draguta!Trebuie sa ne punem pe treaba!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, ce cauti mama pe forum? Ca doar ai treaba!
Treci imediat in pat (sau unde vrei tu, numai cu folos sa fie )

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele,

Am lipsit o saptamana de aici si mi-e fost tare dor de voi! Am ajuns pe meleaguri romanesti si acum incerc sa imi revin, sunt inca foarte ametita, ziua dorm si noaptea umblu ca beszmetica prin casa. Nu stiu ce s-a intamplat luna aceasta ca am calculat totul gresit, credeam ca trebuie sa imi vina ciclul joi, dar pe urma am verificat si de fapt ar trebui sa imi vina azi. Pana acum nu s-a intamplat nimic, parca au inceput sa ma doara sanii un pic, ceea ce mi se intampla la fiecare ciclu si mi s-a intamplat si cand am ramas, asa ca nu stiu ce sa spun.Stau cumintica si astept si ma rog sa se intample minunea. Va tin la curent.

Cristina, sa stai cumintica in pat si sa nu te stresezi fff tare, cu toate ca stiu ca e greu. Sfatul meu este sa vorbesti totusi cu doctorul tau, sa vedem ce spune si el. Uita de sex si magazine pentru o perioada, bebe e pe primul loc acum. Iti tin pumnii sa nu mai ai asemenea neplaceri si sa decurga totul bine. Si eu zic sa nu iti dai demisia. Gandeste-te ca daca ai locul acesta de munca, dupa ce nasti beneficiezi de concediu platit o perioada, dupa care stii ca te poti intoarce undeva. In cele din urma e hotararea ta, dar gandeste-te bine.

Nana, ai fost o mireasa fff frumoasa! Sa dea Domnul sa primiti un bebe cat mai repede. Ceva vesti? Ai facut testul?

Mirela, spor la treaba!!!! Din tot sufletul imi doresc ca acest Craciun sa ne aduca tuturor cel mai frumos cadou!

Flavia, sper ca nu l-ai obosit prea tare pe bebe cu gatitul! Citeam ce ai scris acum cateva zile, ce bucurie mare ai cand il simti pe Dominic dimineata si asa m-am emotionat. Cred ca nu exista ceva mai frumos pe lumea aceasta decat sa iti poti strange in brate copilasul, sa simti dragostea pe care ti-o ofera…Sper ca si eu, si toate fetele de aici, sa traim si noi aceste momente cat mai curand.

Ileana, ce m-am bucurat cand am citit ca bebe e bine! Felicitari pentru baietel, san e spui la ce nume v-ati gandit. Stiu ca nu prea poti, dar incearca cat de cat sa o lasi mai moale cu stresul de la serviciu. Dupa cum vad ca esti, cred ca vei pleca la spital sa nasti direct de la serviciu…

Mari, un pupic pentru tine si pentru cele trei minuni din burtica!

Laura, tu esti deja in vacanta de te-a apucat lenea? Cat mai ai pana treci la treaba cu sotul, sper sa nu fii lenesa si atunci!

Chantal, ma bucur ca esti mai bine, ca incerci sa iti revii. Trebuie sa fim optimiste sa sa mergem mai departe, altfel nu se poate!

Fetelor, sa nu uit, sunt tare fericita pentru ca voi avea o nepotica! Sora mea a fost vineri la eco si i-a dat vestea, totul e bine, contractii mai are, dar mai putine si speram sa fie totul in regula. Ea mai are un baietel, care e foarte incantat ca va avea o surioara, e un scump, o pupa pe sora mea pe burtica in fiecare dimineata si cd am venit vineri, m-a intrebat primul lucru ce i-am adus bebelusului. I-am explicat ca inca nu i-am luat nimic, dar de la anul voi da iama la standurile pentru fetite…

Va pup pe toate si o sa va tin la curent

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Andreea, bine ai revenit ! Ma bucur ca esti acasa si esti fericita! Frumoasa veste ti-a dat sora ta! Eu zic sa facem putina galerie si pentru tine!!

Cristina , ma bucur ca s-a oprit sangerarea! Ai dat telefon la doctor? Mergi sa vezi daca e totul ok? Eu zic ca e un semn bun, dar o sa stai mult mai linistita cand o sa ai confirmarea de la el!

Mirela, sper ca esti ocupata!! Eu iti tin pumnii sa fie cu folos si sa ne dai o veste buna inainte de Craciun!

Flavia, ce pofta mi-ai facut cu toate felurile astea de mancare! Cata energie ai! Intotdeauna ma incanta sa vad ce ai mai scris si ce ai mai facut! Esti una dintre cele mai optimiste dintre noi si tare ma ajuta sa te vad asa! Duminica spui sa o sa avem vesti de la eco!! Abia astept!

Gabi, incepem si pentru tine galeria!

Nana, cand mai incercam un test nou? Hai ca eu una abia astept!

Ileana, ce frumoasa e fotografia cu micutul tau!! Ma bucur tare mult ca e bine si banuiesc ca te-ai linistit si tu!! Sa ne spui cand te decizi asupra numelui! Sper si eu ca la ecografia de pe 20 dec sa aflu ce va fi macar unul dintre sambureii mei!

Chantal, Michele, Mariana, Jojo Miha, Mcrissa va si pe toate fetele de aici!

Mari 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Laura, un si pentru tine! Bafta multa miercuri si sa nu uiti sa ne anunti cum a fost!!

Mari 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salut fetele!
Am si eu o intrebare la voi
Cele care ati avut avort spontan in luna mica (mie mi s-a intamplat ieri, la 6 sapt de sarcina) ati vazut toate sacul gestational si embrionul inauntru ca eu am eliminat o "formatiune tubulara" de tesut endometrial ingrosat si lung ca pe degetul mare de la mana si cu ceva conexiuni si cheaguri, dar in el nici urma de sac sau embrion.....
La o sarcina molara exista sacul dar fara embrion, nu?

Ma duc maine la 3 la eco poate ma lamureste dr Nayel dar pana atunci daca mi-ati da ceva raspunsuri v-as fi recunoscatoare

Ca eu nu stiu ce sa mai cred!

Multumesc
pupici!

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput