Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 10
tanima_i2002 spune:
Cristina stai cumintica. Eu am avut interdictie toata sarcina si nu am murit nici eu nici sotul fara sex, desi cand esti gravida hormonii o iau razna si aveam numai vise erotice, dar Tutu mi-a spus fara pana la botez si asa am si facut. Uite ca a trecut botezul dar inca mi-e frica sa ma apuc, m-am invatat fara. Dar pofta vine mancand, asa ca... In ce priveste concediul medical, tu trebuie sa te gandesti la tine nu la altii. Fii si tu mai egoista ca nimeni nu se gandeste la tine. Eu am stat de la 4 saptamani in concediu. Poti sa iei 90 de zile plus inca 90 prin comisie. Am stat mai mult in pat, nici la calculator in fund nu stateam. Abia de la 6 luni am simtit si eu frumusetea sarcinii, ca pana atunci era un chin fiecare zi ce trecea si o bucurie totodata ac a ami trecut o zi cu bine.
Multa sanatate si mergi neaparat la doctor maine.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
cristina_ana spune:
Tanima, ai mare dreptate, o sa am grija de mine si de bebe in primul rind si pe urma o sa ma gandesc la altii. Dar eu tot sper sa fi fost doar o alarma falsa si sa nu trebuiasca sa stau in pat de pe acum. Azi nu am mai avut absolut nimic, nici macar o durere de burta, nimic,nimic. O sa il sun maine pe doctor si o sa vad ce zice. Oricum, alt tratament decit cel pe care il iau nu cred ca exista, asa ca e dupa cum o vrea dumnezeu.
Andreea, sa-ti traiasca nepoteii (si cel mare si cel din burtica). Ii doresc surorii tale sa aiba o sarcina usoara si un bebe perfect.
Irda, m-am tot gindit la tine si mi-a venit o idee. Daca ceea ce ai eliminat tu nu a fost sarcina ci un hematom? Nu vreau sa iti faci sperante in zadar, dar daca tu zici ca nu ai vazut saculetul, ma gindesc si eu ca poate a fost altceva. Oricum, nu prea cred ca fetele or sa te poata lamuri. Era o fata, Stancutza parca, care a patit exact ca tine, a eliminat un tesut, dar nu a mai scris pe aici de mult. Da-i un pm, poate ai noroc sa-ti raspunda. Sau mai ai rabdare pana maine la doctor, stiu ca e greu, dar nu prea ai alta solutie.
Mari, multumesc pentru gandurile bune. Eu am speranta ca o sa fie bine, nu stiu de ce, dar parca mi-a revenit asa optimismul. Chiar atita ghinion sa am, refuz sa cred, mai ales ca pana acum m-am considerat o persoana extrem de norocoasa.Om vedea..!!!!
Cristina, 5+
POZE
Pepsi spune:
fetelor, intru repede sa va dau vesti despre mine ca e Dominic pe capul meu sa ne jucam. deci, am fost dimineata, si mi-am vazut puiul, si v-am pus si voua poze sa-l vedeti, sint atit de fericita, am cu 1 saptamina mai mult decit iese conform ultimului ciclu, a zis ca am ovulat cu 1 saptamina mai repede, deci bebe are 13 saptamini si 4 zile, s-a vauzt bine totul, a masurat translucenta nucala, a iesti 1.6, a spus ca sub 3 e bine, a masurat si osul din nas, are 2 miini, 5 degete, 2 picioare, capul l-a masurat, i-am auzit inima, e cea mai frumoasa melodie ce am putut-o auzi vreodata, sint atit de fericita. nu stim ce e, ca nu s-a vazut, a spus ca totul e ok, eu, m-am ingrijorat putin ca placenta acopera in totalitate colul, deci e plasata jos, dar mi-a spus ca e devreme, si ca are timp sa se ridice, i-am spus daca e previa, a spus ca e prea devreme, nu se pune asa diagnosticul. am o prietena care a avut la fel, si n-a avut nici o problema, a nascut joi, si s-a intors placenta, si a avut si un streptococ si a nascut normal totul e ok.
va pup pe toate, uitati-va la poze, si deseara cind il culc pe Dominic va raspund.
Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
cristina_ana spune:
Flavia,am vazut pozicile de la eco, foarte frumoase!!!!! Ma bucur ca e totul bine cu bebita, cred ca acum esti si tu mai linistita. Si acum am vazut si pozele de cind erai graviduta cu Dominic. Erai superba cu burtica!!! Sunteti o familie tare frumoasa si fericita (se vede asta de la o posta)!
Cristina, 5+
POZE
Irda spune:
Cristina pana nu vad la eco care-i treaba nu mai zic nimic!
Acuma am, nu am rabdare tot la 3 aflu ce s-a intamplat!
Azi, mai la "rece" asa ma gandeam ca ceea ce am vazut eu iesind nu semana nici cu un hematom(care e o acumulare de sange), nici cu o placenta si in nici un caz cu un sac gestational cu embrion sau fara in el!
Parea o bucata tzapana de endometru.....acuma...nu stiu ce sa zic...poate a crescut doar endometrul si bebe , nu, ca n-am mai eliminat nimic de ieri seara.....decat ceva sange si cheguletze mici negricioase.
Pupici
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
blueeyes2003 spune:
Andreea bine ai revenit!Sunt convinsa ca esti foarte fericita ca esti alaturi de familie si ca petreceti sarbatorile impreuna.Poate vrea DD si ai un bebe in burtica sa fie bucuria si mai mare.Iti tinem pumnii sa nu vina uratii
Ma bucur ca sora ta este mai bine!Intotdeauna mi-am dorit sa am 2 copii si sa fie fetita si baietel.Sa-ti traiasca nepoteii!
Mari mersi,ar fi super sa primesc in dar un bebe!
Tu esti bine? Ce bine ar fi sa-ti spuna la eco macar la un bebe ce sex are daca nu la toti! Abia astept sa ne spui,poate se vede la toti trei!Ai grija de tine!
Flavia ma bucur ca esti bine si bebe la fel,super pozele Esti haioasa cu descrierea pe care o faci bebeului,bineinteles ca este ok,nici nu se putea altfel!
Cred ca data viitoare afli si sexul,nu?
Cristina imi place ca esti optimista,ai sa vezi ca totul va fi bine.Bine ca a incetat sangerarea si durerile de burtica!Acum trebuie doar sa ai mai multa grija
Irda imi pare rau ca ai pierdut sarcina!Sper sa te lamuresti maine la dr. si sa va dea cat mai repede ok pentru a incerca din nou.Si eu tot la dr. Nayel merg.Bafta!
Sa nu ma certati ca mai stau pe aici in loc sa dar nu pot sta fara voi!
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
andreea16 spune:
Flavia, am vazut pozele! Doamne, ce frumos, de abia astept sa aflam ce e. Ce bine ca totul e in regula, ti-ai luat grijile de pe cap. Am vazut si pozele de cand erai insarcinata cu Dominic, foooarte frumoase!!!Radiai toata de fericire si cred ca si acum esti la fel.
Te pup
Andreea
Pepsi spune:
acuma am mai mult timp sa va scriu mai mult, in primul rind Cristina, asa-mi vine sa te iau la bataie , pai unde ti-a fost capul, vorba laurei, pai tre sa iei o pauza la sex, singerezi, esti pe tratament, si tie-ti arde de zbenguieli? ai mare grija, si cu jobul, da-l in colo de coleg, vrei copilul? bineinteles, asa ca concentreaza-te, si fii si tu egoista, o data-n viata, ca doar meriti si mai da-i in colo pe toti!daca tre medical, il iei si gata.ai mare grija de tine, te rog mult, merci ptr ce ai spus de familia mea, da cred ca am un zimbet timp asa tot timpul de cind sint din nou gravida, da lasa ca am sa pun poze cu burtica la exterior.te pup.
lariana, si eu stiam 6 saptamini dupa chiuretaj, cum mai esti?
mirela, masa a fost un succes, mi-au iesit atit de bune toate, dar m-am si obosit....au venit pe la 5 si la 9.30 nu se mai dadeau dusi....am sa va pun poze cu bradul,si in 24 decembrie tinem la noi mosul, si avem costum, si se aduna citiva pitici, va fi super, am sa va pun poze. incepe galeriaaa ca am auzit ca tre sa prestezi, desi eu, de cind am aflat azi ca de fapt am ovulat cu 1 saptamina mai repede, daca atunci calculam nu iesea bebe, ca noi am avut doar vreo 2 reprezentatii si alea aiurea ca imi calculasem gresit.....asa ca iti tin pumnii, si fa tu treaba si o sa iasa bine. da, in ianuarie vom afla sexul, acuma m-am tot uitat eu, da n-am vazut nimic, am vazut un cordon ombilical atirnind, da altceva nimic
andreea, ce mult ma bucur sa aud vesti de la tine, bine ca ai ajuns cu bine, iti tin pumnii in continuare, astept vestea mare.felicitarile mele ptr sora ta, bravo.si eu abia astept sa aflu ce am, mama mea zice ca-i baiat, i-am zis ca eu il simt fata, oricum nu conteaza, poate la al treilea sa am pretentii ce sa iasa...cum spuneam si lui cristina, da, sa stiti ca se zice ca gravidele radiaza o chestie ceva, eu, se pare ca am radiat asa la fiecare, si acuma am un zimbet idot pe buze tot timpul(ei nu chiar ca ma mai supar si eu)
mari, imi pare rau ca ti-am facut pofta, pacat ca nu esti pe aici ca ti-as livra cite ceva.ma bucur ca ma consideri optimista, desi citeodata nu ma simt, si ma mai innec si eu, dar sint o buna innotatoare
irda, nu stiu sa-ti raspund la intrebare ca eu am avut chiuretaj.sanatate multa.
a, fetelor, si am uitat sa va spun, ca da, il simt miscind, ca i-am zis lui tanti aia, ca simt ca niste valuri, si zice da, pai tocmai a miscat, si e aceeasi senzatie ce am simtit-o cind v-am spus prima data ca-l simt, e la fel de atunci, ca niste valuri in burta, dar nu-l simt inca tot timpul, dar tot mai mult. spuneati fetelor ca acuma m-am mai linistit, da, e drept, m-am linistit mult, oricum eram hotarita sa am copilul asta cu orice pret chiar daca avea sindrom,dar ma ingrijoreaza putin placenta aia, sper sa fi urcat pina la urmatorul eco, daca nu ii dau un sut in cur!va pup pe toate.
Pepsi spune:
iarasi eu fetelor, am uitat sa va zic, ca inainte data prevazuta a nasterii era 19 iunie, acuma e 11 iunie dupa ecografie, am sa discut de asta la urmatorul control, si vroiam sa va mai zic ca am gasit la gunoi un craciunel in prima luna cind am venit in Canada, si Craciunelul asta a inflorit doar cind am fost gravida cu Dominic, pe urma se uritise, si sotul vroia sa mi-l arunce, dar....fetelor ieri am vazut a inflorit din nou, si sint din nou gravi, deci e semn bun, poate am luat-o razna.....dar e tare frumos inflorit!
lariana spune:
Fetelor in cazul meu cred ca e vorba de o sinechie uterina,cred...Asta inseamna ca mi-a fost curatata mucoasa uterina mai mult decit trebuie si ca pina in 6 luni nu-mi va veni CM.Doamne cind se vor termina toate problemele sau se vor sfirsii vreodata?
Sint intr-un mare stres mi-e frica ca nu o sa mai pot fac un bb niciodata.Ma innebuneste acest gind...