Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura Ioana spune:
Irda imi pare rau Si eu am eliminat ceva de genul a ce descrii tu, cand mi s-a oprit sarcina in evolutie, dar nu cred ca era molara (intradevar e sac fara embrion la molara) (i-am spus dr ca era ca o piele mai groasa si a zis ca aia era sarcina). E bine ca ai eliminat, poate nu mai e cazul sa te mai curete si vei putea de luna viitoare sa incerci iar sa faci bebe
Cristina cum sa te bat? Deocamdata te cert Ma bucur ca esti mai bine, dar stai cat mai cumintica! Nu mi-ai spus: nu-ti poti luat CM? Ar trebui sa poti
Mirela si io cam cu intarziere!
Flavia ce ma bucur pentru voi! Foarte frumoase pozele, se vede bebele perfect Normal ca e sanatos (dar cred ca are mai mult de 5 degete, nu?) si va fi in continuare! Foarte frumos povestesti de floricica ta, sigur vesteste de bine (asa a fost si la prima, normal ca si acum)
La mine a fost o floare (spatofil, parca se numeste) care nu mi-a facut flori de 2 ani si, cand am venit din spital fara bebe, avea un boboc alb si perfect si am inebunit de plans, cand l-am vazut: ziceam ca e pentru copilasul meu!
Vai de mine, Lariana, poate totusi nu-i vorba de ceva asa de grav! Ti-a spus vreun dr ca asta e? Poate, totusi, iti vine CM-ul zilele astea si poti sa o iei de la capat
Mari va tzin la curent, cum sa nu?
Andreea felicitari pt nepotica! Ce frumos, au pereche! Fratiorul sigur o va proteja pe mititica Sper ca nu ti-a venit CM-ul si sarbatorim in seara asta
Va pup si va imbratisez pe toate si va urez o saptamana plina de fericire
Poze Laura
tanima_i2002 spune:
Cristina, nu te culca pe o ureche ca te simti bine deci poti sa faci orice. Stai cumintica ca iti dam bataita. Ce daca tu te simti in forma, trebuie sa te protejezi, e prea pretioasa aceasta sarcina ca sa risti ceva. Iti doresc numai bine, asa ca sper sa ne asculti cand iti spunem toate sa te odihnesti.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
elaa spune:
Irda, din pacate nu ai cum sa stii daca e sinechie, si eu am facut un chiuretaj in iulie(ptr. ca am pierdut sarcina la 4luni si jumate) si dupa chiuretaj nu mi-a mai venit ciclu, dupa 6 sapt. si ceva am mers la medic care mi-a spus sa iau duphaston din ziua 16 de cm pana in ziua 25 si o sa se regleze, ...sinechie uterina inseamna lipirea unei portiuni de uter, dar aia se vede numai la histerosalpingografie si ca sa se rezolve trebuie sa te chiureteze la un CM si sa-ti monteze un sterilet pe care-l tii 3 luni,....dar tu stai linistita cu nu e asa ceva, e o dereglare si atat, ca si la mine, eu si acum iau duphaston ca sa-mi vina cm, e adevarat ca nu mai iau decat cate o pastila in loc de 2/zi si luna asta de ex. am luat numai vreo 7 zile....si deja am simtome ca se apropie uratii.
..la restul fetelor.....vreau sa va spun ca v-am citit zilnic, chiar daca nu am mai scris de mult timp si ca m-am bucurat ptr. fiecare in parte cand am citit vesti bune.....
asa ca nu-mi ramane decat sa va pupic pe toate sa va doresc multa sanatate si ca mos craciun o sa vina numai cu cadouri frumoase
...eu abia astept craciunul, ca dupa calculele mele am sa fiu la perioada buna si am sa-i dau drumul la traba.
pupici
blueeyes2003 spune:
Flavia ma bucur ca a iesit totul bine,bineinteles ca vrem poze cu bradul si cu Mos Craciun!
Interesant ce spui despre floare!
Laura abia astept sa ne spui cum a fost la dr.,sunt asa nerabdatatoare de parca as merge eu Macar sa treaca timpul mai repede ca ai treaba si bebe te asteapta!
Interesant cu floricica,nu a inflorit 2 ani si tocmai atunci...impresionant!Lasa ca va inflori din nou si de data asta vei intra cu bebe in brate,o sa vezi!
Lariana nu te gandi la ce-i mai rau.Mergi la medic sa iti dea niste pastile si o sa vina si CM,stai linistita.Fa-ti programare cat mai repede sa se rezolve!
Elaa nu ai mai intrat de mult!
Sa inteleg ca acum va apucati de proiectul bebe? Atunci spor la prestat!
Andreea ce faci? Sper ca te pregatesti sa ne dai vestea cea mare! Iti tinem pumnii!
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
lariana spune:
Vai fetelor imi vine sa rid singura ca proasta.Voi va rugati la DD sa nu va mai vina rusii eu ma rog din tot sufletul sa-mi vina si sint atit de dezamagita cind mai trece inca o zi si... nimic.Ce mai situatie.Miercuri ma voi duce la dr sa vad ce se intimpla.Multa sanatate tuturor burticilor...
blueeyes2003 spune:
Lariana este normal sa-ti faci griji pentru ca trebuie sa vina si CM chiar dacu uneori nu ne dorim!Asta arata ca "functionam" Bafta la dr.
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Pepsi spune:
nana, cum mai esti? nici o veste nimic?te pup
andreea, astept inca vestea cea mare.....
laura, esti mare figura, ma faci sa rid, ceea ce e super, interesanta si povestea ta cu floarea, vezi, e un semn zic, eu, dar iti doresc ca la urmatoarea inflorire sa revi acasa cu frumusete de una bucata bebelus in brate.tin pumnii in continuare ptr analize sa iasa bine, nu are cum altfel.
lariana, nu ai de ce ride, e normal sa-ti faci griji, cum spunea si mirelush, asta dovedeste ca functionam bine. nu te panica pina nu-ti pune diagnostic un medic, in mod normal e 6 saptamini, dar poate iti vine dupa 7, sanatate multa.
ella, spor la treaba si sa-ti aduca Mosu ce-ti doresti.
fetelor, am doua intrebari ptr voi, stiti voi cum e cind totul e bine, paranoia gaseste ceva ca altfel la ce sa ma gindesc: prima intrebare e , cind mi-am luat rv la triplul test asta mi-au zis ca tre sa fie facut intre 11.5-13.5 saptamini ca sa fie bun, eu, eram programata la limita, si ieri mi-a zis ca am de fapt mai mult cu 1 saptamina, si nu mai stiu acuma in cite saptamini sint, mi-a zis cit are copilul, sau cum ca am 13 saptamini si 5 zile?intrebarea e mai e bun testul? nu am depasit saptaminile? si a doua intrebare, e cu placenta aia, voi ati mai avut asa, sa fie jos si sa urce? am doua prietene care au avut asa, si pina la urma a urcat! am racit, ma doare gitul, ma gidila cam de 1 saptamina, dar azi imi curge si putin nasul, macar am aflat o veste buna, cumnatul meu a primit viza si vine in canada in 7 ianuarie.
va pup pe toate
Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Michelle81 spune:
Fetelor eu am facut primii"pasi":am iesit duminica afara,in oras cu sotul meu,la weihnacht markt.Mi-a fost ff greu si am vazut multe mamici cu carucioare cu bebelasi,am avut lacrimi in ochi,m-a durut dar am rezistat.Sotul meu s-a bucurat fff mult ca am acceptat sa iesim.Acum am inceput sa fac putin sport de ieri,cel putin o ora(pe bicicleta fixa si exercitii).Vreau sa-mi revin sa incerc sa am din nou o viata cat de cat normala.Sper sa reusesc.
blueeyes2003 spune:
Flavia eu stiu ca triplu test se face intre 11 si 14 sapt.,asa ca nu-ti face griji,l-ai facut la timp.Despre placenta nu stiu nimic,poate stiu fetele.Ai grija cu raceala.Multa sanatate iti doresc!
Michelle ma bucur ca te straduiesti sa treci peste aceasta incercare,desi este greu,dar important este ca vrei.Iti doresc numai bine!
Laura bafta maine la dr.
Eu m-am cam desumflat...testul a iesit negativ astazi...nu stiu ce sa mai cred...
Va !
Mirela
cristina_ana spune:
Michelle, ma bucur mult pentru hotarirea pe care ai luat-o, aceea de a-ti continua viata. Ai sa vezi ca pe masura ce trece timpul o sa iti fie din ce in ce mai usor sa iesi din casa, sa te plimbi, sa te intilnesti cu prietenii, si chiar sa vezi mamicute si bebelusi. Si sunt sigura ca nu peste mult timp o sa te hotarasti sa incerci din nou sa ai bebelusul tau. Stiu ce gandesti in momentul acesta, dar eu imi doresc nespus sa-ti vindeci sufletul macar partial si sa incerci sa fii fericita.
Mirelush, hai ca m-ai facut sa rid. Da' tu ce vrei scumpo, sa ovulezi zilnic? Normal ca ti-a iesit negativ testul, pentru ca ovulatia ai avut-o ieri. Eu inteleg ca vrei si tu tripleti ca Mari, da' n-ai ce-i face, n-avem toate norocul ei.
Laura, bineinteles ca pot sa-mi iau concediu medical, dar vreau sa o fac numai daca intr-adevar am probleme. De-acum urmeaza greul cu sarcina, dar sper din tot sufletul sa pot merge cit mai mult la serviciu. Dar va promit fetelor, ca la cel mai mic disconfort pe care il simt, gata, stau acasa!
Eu continui sa fiu bine, fara urma de scurgeri sau dureri de burta. La doctor ma duc joi, cind am programarea, dar sper sa nu intervina ceva nasol pana atunci, ca innebunesc. Am insa o stare de zici ca m-a batut cineva. Mi-e somn tot timpul, cu greu ma pot concentra la ceva, mi-e greata (dar slava domnului, nu asa de tare ca in sarcina trecuta).
Flavia, si eu stiam ca placenta o sa mai urce pe masura ce sarcina evolueaza. Eu zic sa dai cautare pe forum si sigur gasesti multe subiecte despre asta. Despre triplul test, eu cred ca e relevanta varsta sarcinii aia calculata de la ultimul CM.
Cristina, 5+
POZE