Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina razi de mine ...ce vrei daca este prima data cand fac... Credeam ca ar trebui sa iasa si azi pozitiv,dar daca zici ca nu,atunci m-am linistit.Am citit ca hormonul luteinizant apare in urina chiar inainte de ziua fertila din luna si credeam ca va apare si astazi Rezultatul pozitv inseamna ca ovulatia va avea loc in urm.24-36 de ore...deci nu am avut-o ieri,nu? Nu vreau sa va stresez dar voi sunteti singurele care ma intelegeti...
Tu esti bine?

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirela, eu zic sa prestezi si azi, asa, ca sa fii sigura. Desi cred ca pe bebe l-ai conceput ieri. Eu am prestat doar in ziua cu testul pozitiv, si dimineata si seara si s-a prins.
Eu sunt bine, merci de intrebare, doar putin ingretzosata, dar nu ma plang, ca e semn bun.

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput

Cristina mersi de raspuns!Ce bine suna..."l-am conceput ieri"...Prestam si astazi ca sa fim siguri Mi-a zis Nana ca fetele de la Endometru au zis ca poti avea test de ovulatie pozitiv, dar sa nu ovulezi ptr ca nu se sparge foliculul sa se elibereze outzul. Naspa situatie Vom vedea ce se va intampla.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, merci mult de raspuns, m-ai linistit, cu praevia am citit pe forum, si m-am mai linistit, am vazut ce scria Tutunaru despre asta si mi-am imprimat. mai, pai tu vrei sa ovulezi in fiecare zi? pai daca ai ovulat acum citeva zile, gata, o data pe luna, si ai vazut ca eu cind am ramas gravida am ovulat 1 saptamina inainte de a trebui, noroc ca am prestat la intimplare, fa si tu asa, presteaza si inainte, si dupa.pupici, bafta si rabdare, ca s-a dovedit ca nu ramii daca te stresezi.stiu ca nu e usor, hai capul sus, si spor la treaba.

cristina, merci mult de raspuns, ma bucur ca esti mai bine, e normal sa fii obosita, imi aduc aminte primele luni, dormeam de numa, e normal, si greturile la fel, la mine a fost mai rau acuma ca la prima sarcina, inca le mai am, e drept ca si din cauza racelii....stai la odihna si ai grija de tine si bebe.

michelle, n-ai idee cit ma bucur ptr tine, bravo, incet incet, e bine sa faci sport, e sanatos

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Flavia ma bucur ca te-ai mai linistit!
Eu nu am ovulat acum cateva zile,abia ieri mi-a iesit pozitiv testul si am prestat cum se cuvine
Mersi de incurajari!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna seara, fetele!
Tare nu voiam sa ajung pe listutza asta, dar se pare ca Doamane Doamne a avut alte planuri cu sarcina asta.

Am pierdut pe bebe la 6 saptamani de sarcina pe 9 decembrie 2006, sper ca ne primiti si pe noi!

Am fost azi la dr. Nayel si la eco mi-a zis ca sarcina s-a eliminat singura.....mai erau cateva resturi pentru care a zis ca nu-i nevoie de chiuretaj ca or sa iasa singure mai ales ca de sambata tot sangerez si dau afara din ele.

A zis ca n-a fost viabil bebe si ca ceea ce am vazut eu (stiti ca va intrebam ieri de tesutul ala pe care-l vazusem iesind), se numeste caduca . Iar sacul gestational si embrionul s-ar putea sa nu-l fi vazut fie pentru ca nu s-a dezvoltat deloc, fie ca s-a dezvoltat pana la un anumit punct si apoi a involuat!

Mai asteptam vreo 2 cicluri normale si apoi ....pe cai!!!
Mi-a zis ca-mi da tratament pentru pregatirea uterului pentru nidare si progesteron de la inceput (desi a zis ca s-ar putea sa nu fie de la lipsa de progesteron avortul.....daca era asa era embrionul ok, dar a luat in calcul faptul ca si la sarcina cu Dari am avut sangerari tot la 6 saptamani, dar la ea a fost ok cu Utrogestan)!

Mirela, eu zic ca de data asta...cu test de ovulatie pozitiv si dragoste la momentul X o sa fie bebe!

Pupici

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Irda imi pare tare rau! Bine macar ca nu trebuie sa-ti mai faca chiuretaj.Ma bucur ca esti optimista,acum trece timpul si treceti la treaba.La prima sarcina tot la Nayel ai mers?
Mersi de incurajare!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Da, Mirela!
Tot cu Nayel am mers de pe la 7 saptamani asa.
Aveam o doctorita la Giulesti care m-a dezamagit teribil si am inlocuit-o cu Dr. Nayel care e un dr. deosebit in felul cum are grija de paciente si cum se implica in rezolvarea problemelor lor!
Sambata l-am sunat de 2 ori si mi-a dat "tratament" la telefon....din pacate n-a fost sa fie!

Si azi cum m-a vazut m-a intrebat daca mai sangerez desi nici nu deschisesem gura sa-i spun care-i treaba!

Ma bag si eu la nani , ca Ergometul asta isi face treaba si ma doare burta de la contractii de numa......da' se si elimina resturile....asa ca suport cu gandul la urmatorul bebe!

Pupicei si Noapte buna, fetele!

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irda, imi pare rau ca ai ajuns pe lista asta, dar ai deja un bebe, sigur vei reusi sa-l ai si pe al doilea, cel putin mie asa mi-a zis medicul, bafta multa,

mirela, scuze, mi se parea ca acum 2 zile ai facut testul,lasa ca-i bine daca ai prestat se va prinde el prapaditul, si presteaza si in afara zilelor de ovulatie, cine stie cind se va prinde, ai vazut si la mine si la mari, s-a prins cind nici nu credeam, te pup

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irda ma bucur ca nu mai trebuie sa faci chiuretaj, in felul asta uterul isi revine foarte repede (alt dr spun ca dupa primul CM te poti apuca de treaba). Ai sa vezi ca timpul trece repede acum cum sarbatorile si vei putea sa incerci pt bebe acusica

Michelle nu-ti pot spune ce bine-mi pare sa citesc un pic de speranta in cuvintele tale E un foarte mare prim pas, faptul ca ai iesit cu sotul. Si eu primele datzi mergeam doar cu masina (conducea sotzul si eu plangeam, ne plimbam pur si simplu prin oras seara, sa nu ma vada nimeni) si, incetul cu incetul, am inceput sa ma vad cu prietenii. Mai greu a fost inceputul...

Flavia stai linistita, ca are tot timpul placenta sa se ridice

Multumesc pt urarile de bine Mai intru si de la buc, ca are sor'mea netpbis]

Poze Laura

Mergi la inceput