Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, eu nu pot dormi, in fiecare noapte ma trezesc la 4, credeam ca ma voi regla mai repede cu fusul orar, dar se pare ca mai dureaza…Sua poate ca nu dorm pentru ca ieri am fost z29 si CM nu a venit!!!!Acum m-am trezit si am dat fuga la baie sa vad cum se prezinta situatia si e la fel. Nu vreau sa imi fac sperante, mi s-a mai intamplat (demult, ce-i drept) sa imi vina cm si la 30 sau chiar 31 de zile. Aseara am rezistat cu greu tentatiei de a-mi cumpara un test de sarcina, dar imi este fff frica sa fac. Ma gandesc ca voi fi tare dezamagita daca nu sunt, asa ca mai astept. Mi-e teama ca inventez si simptome, ieri mi-a fost un pic greata, dar poate fi si oboseala acumulata de la nedormit. Oricum, eu am avut mereu un semn dupa care ma ghidam dc CM e pe aproape. Eu nu am avut niciodata probleme acneice, doar inainte sa vina CM fruntea se incarca putin, cam o zi inainte sa vina. Ideea este ca acum nu am nici un semn ca ar fi pe aproape!!! Doamne, mi-e frica sa si sper, ar fi mult prea frumos. Va tin la curent oricum.

Cristina Ana, bine ca mergi la doctor, o sa vezi ca totul e bine, trebuie doar sa ai mai multa grija de tine. Eu anul trecut ma menajam tare de tot, nu ridicam nici o plasuta, dar la serviciu ma duceam ca nebuna, de la 9 la 19,00-20,00. Aveam multa treaba, ma stresam foarte tare ptr o gramada de probleme (tocmai ma mutasem intr-un department nou) pe care acum le consider prostii. Nu stiu daca acesta a fost motivul intreruperii de sarcina, dar ma gandesc ca poate a contribuit tot stresul acela inutil; mi-am jurat ca la urmatoarea sarcina sa fiu cea mai egoista persoana si sa ma gandesc doar la bebe. Nu merita sa facem sacrificii pntru nimic.

Mirela, eu nu stiu ce sa zic si cu testele astea ptr ovulatie. Am citit mai demult pe site-ul dr. Tutunaru un raspuns pe care l-a dat acesta despre teste. Spunea ca nu sunt eficiente, sa nu ne bazam pe ele, ptr ca pot arata eronat perioada ovulatiei. Eu zic voi sa prestati acolo frumos si sa nu te iei asa mult dupa ele.

Flavia, mersi mult de felicitari! Ma bucur ca masa a fost un success, nici nu ma asteptam altfel, a ajuns pana in Romania mirosul bunatatilor pregatite de tine. Ai mare dreptate, si eu aveam un ranjet mare pe fata cd eram gravida si imi venea sa spun tuturor ca urmeaza sa fac un bebe, nu conta cine era persoana. Ce fumoasa e povestea cu floarea, nici sa nu va mai ganditi sa o aruncati. Si eu stiam de placenta ca mai urca, mai cauta oricum si pe internet, trebuie sa gasesti ceva.

Lariana, imi pare rau pentru tine. Poate totusi, asa cum spune si Elaa, nu este vorba de asa ceva. Mai intreaba si alti medici, trebuie sa fie o dereglare.

Laura, si eu sper sa sarbatorim, dar nu imi fac inca multe iluzii. Mi-am mai facut in alte dati si am fost dezamagita. Sper sa termini si tu mai repede cu doctorii si cu analizele si sa treci la treaba! Succes la Bucuresti si asteptam vesti!

Elaa, sa dea Domnul sa primesti cel mai frumos cadou de Craciun. O sa-ti facem galerie sa te ajutam!

Michelle81, m-am bucurat mult cand am citit mesajul tau. Stiu ca ti-e greu, dar e bine ca incepi sa vrei sa mergi mai departe, ai facut primul pas, ai iesit din casa, faci sport. Nu uita ca sotul e alaturi de tine, impreuna zic eu ca sunteti mai puternici, ai un sprijin, gandeste la voi, la familia voastra, trebuie sa lupti pentru asta! Si nu in ultimul rand, noi suntem aici, pentru tine, oricand ai nevoie de ceva.

Irda, imi pare tare rau pentru pierderea ta. E bine ca esti optimista, trec repede doua luni si va apucati din nou de treaba!

Va pup mult pe toate si va tin la curent, asa cum v-a promis

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Andreea, e super!!! Abia astept sa ne anunti ca e cu doua liniute! Ce veste frumoasa pentru Craciun!!

Mirela, inca nu e momentul sa-ti pierzi speranta! Noi suntem alaturi de tine

Flavia, e super povestea cu floarea! M-am emotionat asa de tare cand am citit-o!!

Laura , bafta multa maine si te asteptam cu vestile bune!

Cristina, sunt semne foarte bune lipsa scurgerilor si a durerilor! Abia astept sa mergi la doctor si sa ne anunti ca e totul ok!

Michele, e foarte bine ca ai reusit sa faci primul pas! Sper sa fie din ce mai mai usor sa iesi si, peste ceva vreme sper sa poti zambi catre ingerasul tau de sus!

Lariana, nici un semn de urati in continuare? Eu sper sa-ti vina cat mai repede!

Dragele mele, eu ma pregatesc de internare: zilele astea o sa ma duc sa-mi fac cerclajul! Sper sa nu ma tina foarte mult in spital! Si mai ales sper sa fie totul ok! Oricum, nu o sa pot scrie cateva zile, deci aaveti grija de voi si cand vin sa nu primesc decat vesti bune, da??!!!

Mari 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna fetelor,azi e sarbatoare Sfantul Spiridon facator de minuni asa ca rugati-va la o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Andreea e super ca nu au venit uratii si iti tin pumnii in continuare sa nu mai vina deloc.Ce ma bucur pentru tine, chiar avem nevoie de o veste buna asa ca vezi cum faci Multumesc pt. sfat,chiar asa si facem,prestam cand putem si cat putem
Mari ma rog pentru tine sa fie totul bine.Nu-ti face griji,DD va avea grija de tine si de bebei .Noi ne gandim la tine si te asteptam cu noutati! Multumesc pt. incurajare!
Jojo multumim ca ne-ai spus!
Va pe toate

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Laura te asteptam cu noutati!Cum sunt analizele? Ai zis ca intri de la sora ta! Sunt nerabdatoare!!!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mari, iti doresc din suflet sa fie bine cu cerclajul si va intoarceti tu si cei trei samburei cat mai curand acasa.
Andreea, suna bine ca nu vin uratii. Tin pumnii!
Mirela, "spor la treaba"! Sa "munciti" cu folos!
Michelle, e bine ca iesi din casa. Pe mine m-a ajutat foarte mult. Am facut-o de dragul familiei, pentru ca nici eu nu am vrut sa ies, nu am vrut sa vad pe nimeni.
Irda, imi pare sincer rau ca a trebuit sa ni te alaturi. E asa de trist sa vezi cum se ingroasa randurile noastre tot mai mult

Fetelor, am vazut ca in dreptul numelui nostru, al celor care nu suntem apare ori o albinuta ori un amoras. Ce inseamna simbolurile astea?

Mergi la inceput

Chantal multumesc,avem intr-adevar spor! si sper sa fie si cu folos!
In legatura cu semnele,eu stiam ca este in dreptul fetelor care asteapta ok-ul pentru bebe iar in dreptul fetelor care au primit deja ok si presteaza pentru .Sper sa nu gresesc.
Tu esti bine?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor am si eu o intrebare,voi la cat timp dupa ce ati nascut ati avut relatii cu sotii vostri?Eu am facut ieri 6 saptamani,mi-a trecut si ciclu dar inca mi-e frica.Mentionez ca ma fost taiata si cu toate astea m-am si rupt la nastere.Sper ca nu sunt indiscreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

jojo_miha, dupa nasterea Dariei ne-am apucat de nebunii exact la 6 saptamani!

In ziua aia fusesem la dr. la control si a zis ca-i totul ok, asa ca ne-am pus pe treaba, chiar in seara cu pricina!

Trebuie multa rabdare si din partea ta si a sotului si muuuulta tandrete ca e mai dificil.....cel putin la mine primele dati, am zis ca nu-mi mai trebuie (era mai rau decat cand eram virgina), dar cu rabdare si un preludiu luuuuung am reintrat in normal.

Mai fetele, sunt intr-o pasa asa de proasta de nu-mi vine sa cred! Am plans azi adunat mai mult decat am plans de sambata incoace de la pierderea sarcinii!
Vreau sa ies din starea asta, dar nu prea vad cum!!
Mai ales cand sunt singura (Dari doarme, sotul e plecat cu treburi), m-apuca o boceala de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti si sa mai imprumut si de la vecini.........ma oftic pe mine ca stiu ca nu-mi face bine nici fizic nici psihic sa ma comport asa, dar nu prea vad ce-as putea face!
As merge la cumparaturi.....asta de obicei e o terapie buna in caz de depresie, dar ma simt rau fizic de la tratament si nu vreau sa cad naiba prin magazine!!!

Voi ce ziceti?!! Ce altceva mai pot face sa ies din starea asta?

Pupici

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelush, am promis, am promis! Gata si cu recoltarea din col (analizele vor fi gata peste 7 zile) si mi-am luat rezultatele la cele de acum 4 saptamani.
Sunt cam speriata ca mi-au iesit unele pozitive si nush ce inseamna:
-Ac Anti-CMV IgM- negativ (0.184)
-Ac Anti-Toxoplasma IgM - negativ (0.130)
-Ac Anti-Toxoplasma IgG - negativ (0.5)
-Ac Antivirus rubeolos IgG - pozitiv (155.6)
-Ac Anti-Listeria - negativ
-Ac Anti-fosfolipidici - negativ
-Anticoagulant lupic - LA 1=38.25 sec.

Poze Laura

Mergi la inceput