Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Laura, stai linistita ca in cazul asta pozitiv e de bine!
Ti-a iesit pozitiv iGG-ul de la Antivirusul rubeolos....asta inseamna ca ai facut boala candva si acum ai imunitate la ea, era rau daca se face pe sarcina boala, ca da malformatii la bb, dar asa ai scapat de-o grija....din cate stiu eu daca ai facut-o, nu mai exista riscul s-o mai contactezi din nou!

Pupicei

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura asa stiu si eu ca Irda,ca daca IgG este pozitiv,inseamna ca ai avut boala si ca acum ai imunitate la ea.In rest cred ca sunt bune.Mie imi iesise toate negative si din pacate exista riscul sa fac boala daca nu am avut-o niciodata
E bine ca rezulataul la Listeria este negativ,mie imi iesise titru 1/160,dar era bine fata de 1/320 cand trebuie sa faci tratament.Maine mergi cu ele la dr.Marinescu?Bafta!Ne gandim la tine!
Irda imi pare rau ca suferi...din pacate asa va fi o perioada,este greu sa treci peste aceasta pierdere cand ti-ai dorit foarte tare copilasul.Daca te simti rau mai bine stai in casa si incearca sa-ti ocupi timpul cu alte lucruri,macar o ai pe fetita ta care iti insenineaza viata.Eu la cateva zile de la iesirea din spital am vrut sa ies putin in oras sa mai uit dar din pacate mi s-a facut rau...eram dupa operatie si ma ustura ingrozitor cand mergeam mult asa ca o perioada am stat numai in casa.Iti doresc muta putere sa treci peste aceasta incercare.
Jojo noi am reluat activitatile cam dupa 7 saptamani...desi am avut cezariana si nu este ca atunci cand nasti natural,tot a fost mai greu.Cu multa rabdare si tandrete...merge...
Va !

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara fetelor.ma primiti si pe mine pe aici pe la voi?ce voie buna am gasit in sufletele voaste si cata sperantza.sper sa va aduca Mos Craciun la toate bebei si sa fiti fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am si eu o problema si poate ma ajutati si pe mine sa imi dau seama ce e.incerc si eu ca si voi ptr un bebik.am inceput luna asta sa iau acid folic(5mg) si am dureri de burta dar sunt suportabile.mi-au aparut si niste cosulete pe frunte.
poate imi dati voi niste sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andreea, tin pumnii strinsi strinsi strinsi, hai te rog fa-ne un cadaou frumos de Craciun, fa testul si zi-ne ca esti graviduta, please!, sa stii ca vad deja zimbetul la tine pe buzeee, mi-a venit sa rid cu mirosurile, esti draguta, da si cu floarea, ma agat si eu de orice semn si cred ca e bine, va fi bine, ma lupt, il mingii, am citit undeva ca daca pui mina de burta bebe se lipeste si el de peretele uterin, si-l conving sa-i dea un sut la placenta aia sa zboare la locul ei, vom reusi de data asta eu si bebe. am mai citit si m-am mai linistit cu placenta aia, va tin la curent.

laura, felicitarile mele ptr analizele tale, doar unul e pozitiv, si eu zic ca e de bine cum au spus si fetele, uite am sa-ti zic cazul meu, cind eram gravi cu dominic testul ala mi-a iesit negativ, si era tare rau, ca insemna ca n-am avut niciodata boala, si daca o luam era tare periculos, produse malformatii, am stat cu stres toata sarcina, imediat ce am nascut m-au vaccinat, si acuma cind mi-am facut testul a iesit pozitiv, ceea ce e super, ca o data ce ai boala, sau anticorpii nu o mai faci. deci e semn bun, vei vedea ce zice medicul, dar eu zic ca sint bune, ultimul nu stiu ce e. hai bafta multa.

mari, draga de tine, bafta multa, curaj, va fi bine, nu are cum sa fie altfel, sa ne tii la curent, iti tin pumnii strinsi de 4 ori!

chantal, cum zice si mirelush, cind e albinuta e ca inca nu v-ati apucat de facut alt bebe, si cind e sageata aveti o tinta, ceea de a ramine gravide.

jojo, am sa-ti spun sincer ca noi am asteptat f mult, 4 luni,fiinda la inceput au spus ca nu-i voie 6 saptamini, sau cit timp erau lochiile, la 1 luna dupa nastere am ajuns cu singerari mari la urgente, aveam o bucata de placenta, si am dat in septicemie,chiuretaj anestezie generala, deci mai 6-7 saptamini fara, si nu eram pregatita, am fost cusuta in 3 locuri, aveam niste hemoroizi cit casa, eram singuri cu bebe, si ne-a trebuit ceva sa ne adaptam, si pina n-am avut chef nu am vrut sa fortez nimic, ca nu vroiam sa regret apoi, dar sincera sa fiu, relatiile sexuale s-au ameliorat enorm dupa nastere, fiinda inainte eram tare strimta(scuze de detalii) si pe urma mi-am zis ca poate am asteptat atita si-mi era frica degeaba, poate si la tine e la fel, nu grabi nimic, cind vei fi pregatita ai sa vezi ca va fi bine, trebuie multa tandrete, eu, am avut probleme si dupa ultimul chiuretaj,dar cu intelegere si tandrete vine totul de la sine.

irda, imi pare rau ca suferi, si mie imi era greu cind eram singura, incearca sa suni pe cineva, nu sta singura, intra pe net, pe de alta parte e bine sa plingi, te descarci.

mirelush, bine faci presteaza, si lasa calculele, sare iepurica, bebelica de unde nici nu te astepti.

eu, ma lupt cu raceala, ieri am dormit de la 18 pina azi dimineata, sper sa nu ia Dominic ceva....mama mea s-a bucurat f tare cind a vazut pozele cu bebe meu, zicea ce tie cu tehnica, parca era linga mine la eco....in rest stres mare ca sotul mai are inca 4 examene, termina in 20, abia astept ca nu mai putem, ne certam ca si chiorii, am hotarit ca mai bine sa-i vorbesc prin mail of, abia astept sa termine, sint momente cind inca ma mai chinuie greturile, dar sint din ce in ce mai rare, va pup pe toate

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Merci de raspunsuri fetelor,pe parcursul sarcinii la trei luni si un pic mi s-a dezlipit placenta si nu am avut voie pana la sfarsit,si sotul meu parca nu mai are rabdare,dar mie mi-e frica,astept sa ma duc la control si mai vad dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Mirelush, am promis, am promis! Gata si cu recoltarea din col (analizele vor fi gata peste 7 zile) si mi-am luat rezultatele la cele de acum 4 saptamani.
Sunt cam speriata ca mi-au iesit unele pozitive si nush ce inseamna:
-Ac Anti-CMV IgM- negativ (0.184)
-Ac Anti-Toxoplasma IgM - negativ (0.130)
-Ac Anti-Toxoplasma IgG - negativ (0.5)
-Ac Antivirus rubeolos IgG - pozitiv (155.6)
-Ac Anti-Listeria - negativ
-Ac Anti-fosfolipidici - negativ
-Anticoagulant lupic - LA 1=38.25 sec.

Poze Laura

Laura, stai linistita si mie mi-a iesit la fel. Asa cum spune si Irda, ti-a iesit valoarea aceasta pentru ca ai avut rubeola. Asa mi-a explicat medicul pentru ca si eu ma speriasem.
In rest eu zic ca sunt bune, nu ma pricep la anticoagulant, vreau sa il fac si eu.
Mai ai putin si te apuci de treaba!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Danielle bine ai venit!Sper sa fii cat mai repede -dutza si sa mergi la Odisee.Cand ar trebui sa-ti vina CM?Iti tin pumnii sa fie bebe.Daca vrei poti sa intri si la "Vine barza" sau la "Aspirante optimiste"
Flavia imi pare rau ca esti bolnavioara,cum ai racit?Trebuie sa ai mai multa grija de tine acum!
Lasa stresul si problemele deoparte ca trec ele,mai ales ca vin si sarbatorile si o sa fie bine!Ai grija de tine si sa scapi cat mai repede de raceala asta!
Andreea nici o noutate?Iti tin pumnii in continuare!
Eu am o durere de burta tare enervanta,este ca si atunci cand trebuie sa vina CM si sunt si foarte balonata
Va

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andreea, nu ne mai tine in suspans.

mirelush, eu avem dureri la ovulatie, citeodata asa ma durea ca nici sex nu-mi mai trebuia, stiam cind ovulam(poate nu tot timpul) poate ca si tu ovulezi azi si nu atunci, la treaba cu tine, adica voi. cred ca am luat raceala de la un client, desi ma spal si dezinfectez des, sau poate de la Dominic, desi cind a facut virusul ala urit am fost ok, incerc sa las stresul, dar parca-mi vine sa-l mut pe al meu sot, si sa se intoarca cind va termina, ca ma enerveaza...., parca e strigoi, invata pina noaptea tirziu, umbla prin casa ca un strigoi.....

jojo, nu e nevoie sa te stresezi, lasa in ritmul tau, sint si alte metode de a satisface un barbat decit cele traditionale, lasa imaginatia sa lucreze, vine ea si pofta intr-o zi.....

va pup, plec acasa, e 16.30h la mine

Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Situatia mea se prezinta la fel, CM nu a venit!!!!
Nu am facut maine testul, maine plec la sora mea, la Medias, si am zis ca daca nu vine pana vineri dimineata, o sa fac testul atunci.
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine, mi-e si frica sa ma gandesc ca as putea fi insarcinata, merg din 10 in 10 min la baie, zici ca sunt nebuna...In ultimile luni am tot facut teste si de fiecare data au fost negative, asa ca nu vreau sa fiu iar dezamagita.DE aceea mai astept un pic.

Va pup pe toate si va scriu maine

Andreea

Mergi la inceput